lazibere | 27-07-2006 11:06 | Tigana'dan medya ya savaş ve bir de itiraf !!! Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor... Göndermeye çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum’ diye konuştu
‘BAŞARILI OLACAĞIM’
Tigana fena bombaladı... Beşiktaş, kamp dönemini hazırlık maçlarında galibiyet alamadan noktalarken, Siyah-Beyazlılar’ın Fransız hocası basına verdi veriştirdi. 1-1 biten Sochaux maçı sonrası ilginç açıklamalar yapan Tigana, ‘Basın beni göndermeye çalışıyor. Ama bunu başaramayacaklar. Ben Beşiktaş’ı çok seviyorum ve buraya başarılı olmaya geldim’ ifadesini kullandı...
‘SİZİN ODANIZ MI?!’
Fransız teknik adam, birkaç köşe yazarına kendisini hiç sevdiremediğini vurgularken, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum. Daha sonra da bna dönüp ‘Aaa... Burası sizin odanız mı?!..’ diye soracaklarını tahmin ediyorum. Ancak ben ve takımım savaşmaya devam edeceğim’ şeklinde konuştu.
‘EKSİKLERİMİZ VAR’
Takımla ilgili görüşlerini de açıklayan Jean Tigana, pazar günü Frankfurt’ta Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde iyi durumda olmadıklarını da itiraf etti. Fransız çalıştırıcı, ‘Eksiklerimiz var. Delgado, Burak ve Nobre bu maçta görüldü ki henüz hazır değiller. Antrenmanlarda daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ancak Galatasaray maçı farklı olacaktır’ dedi... |