![]() |
Digitürk'lerimizi İADE EDİYORUZ! http://i43.tinypic.com/9uanbm.jpg gs-Beşiktaş Maçı sonrası Lig TV'de Maraton Adlı Program başlar!!! Program başlar: $: Belediye maçında da benzeri bir pozisyon vardı. €: Eğer rüştü topun üzerine elini koymuşsa, pozisyon faul. Ama koymamışsa goldür. $: Evet görelim şimdi görüntüyü... Görüntü ekrana gelir ve Rüştü'nün topa el koyduğu görülüyor ve Servet gelip Rüştü'nün elindeki topa vuruyor ve gol oluyor... €: Evet görüyoruz ki kabak gibi gol! E adama yuh derler! $: Bir de Belediye maçındaki görüntüyü görelim... Ekrana gelen görüntü bizim attığımız golün aynısı, kabak gibi fotokopisi ekrana gelir... €: Burda kaleci topu himayesine almış, faul! E Adama yuh derler!!! Konuya ait video linki: Ligtv.com.tr - VideoHaber - Golde Rüştü'ye faul var mı? Bu şahıslar ve maç yayınları sırasındaki yanlı tutumları üzerine defalarca mail ve fax yolladık, telefonla şikayetimizi dile getirdik ama düzelen hiçbirşey yok! Görüldüğü üzere üzerimize oynanan oyunun içerisinde Lig TV'de başrol oynamaktadır. Bu oyuna alet olmamak istiyorsanız, ortak bir nedenle "BEŞİKTAŞ TARAFTAR SİTELERİNİN KAMPANYASIYLA, BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN OYUNLARIN İÇERİSİNDE YER ALDIĞINIZ İÇİN DİGİTÜRK ÜYELİĞİMİ İADE ETMEK İSTİYORUM" deyin ve DİGİTÜRK'ünüzü İADE EDİN! Tüm Beşiktaş Web Siteleriyle elele başlatılan kampanya dahilinde Lig TV'nizi iptal edip Üye Numaranızı Foruma yazınız. Şuana Kadar DIGITURK'lerini iade edenlerin listesi: 1-Serhat Abiş 2-Ali Tunçtan (Selçuklu) 3-Bora Eyel 4-Orhan Semih Dinçel 5-Tunç Kısa 6-ErdoğanDemir 7-Melih Çalışır (mehmet çalışır abone adıyla kayıtlı) 8-Hakan Ertas 9-Omer Faruk Akinbingol 10-Mine Ülkü Soyer 11-Ümit Öztürk 12-Serdar Özgül 13-Serif Alan 14-Özcan ÖZER 15-Olgun Şimşek 16-Selcuk Avci 17-Erden Bolerden 18-Altuğ Bilgiç 19-Aydın Baykut 20-Muharrem Karakaya 21-Hakan Kınık 22-Cengiz Olcay 23-Taylan Kırıkkanat 24-Onur Budak 25-Mert Subaşı 26-Hakan Pekbelgin 27-Mehmet Akın 28-Mevlüt Zengin 29-Cihan Yalın 30-Mustafa Arıcı 31-Zafer Kasapoğlu 32-Cengiz Gürsel 33-Şükrü Haksan 34-Oğuzkan Satır 35-Kenan Çatay 36-Serkan Arıcan 37-Harun Çalkın 38-Murat Karabulut 39-Gürkan Aksoy 40-Hüseyin Cem Başçı 41-Y.Tolga Türkyılmaz 42-M.Hakan BELGIN 43-Bilgihan Cenk Surmen (digiturk Eylem Surmen adina) 44-Ali Türker 45-Hayri Sezer 46-Kamil Çelik 47-Mete Gülaçtı 48-Ahmet Gelberi 49-Haluk Kurtar 50-Hakki Erdogan 51-İbrahim Demir 52-Onur Sarı 53-Turgut Karabağ 54-Neşe Çakmak 55-Murat Aysan 56-Anıl ÇITLAK 57-Kerem Gürel 58-Siracettin Gurel 59-Olgun Simsek (Eşi Adına Kayıtlı) 60-Hüseyin Çandır 61-Müge kart 62-Tolga AKIN 63-Mehmet Özgür Kocaman 64-Ahmet Demirci 65-Yunus Naki Elverir 66-DENİZ ALAZ 67-Ali İhsan KARADOĞAN 68-Mustafa Sarıbaş (Eşi Adına Kayıtlı) 69-Fatih Man BEŞİKTAŞ TARAFTAR SİTELERİNİN KAMPANYASIYLA, BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN OYUNLARIN İÇERİSİNDE YER ALDIĞINIZ İÇİN İADE EDİYORUZ. BU PİSLİĞİN İÇİNDE SİZDE BOĞULACAKSINIZ. XXX - Isim Soyisim / Uyelik Numarası: XXXXX Şeklinde Devam Ediniz... |
en dopğrusunu yapıyonuz helal olsun |
üyeliklerini iptal ettirecek arkadaşlar üye numaralrını yazsınlar lütfen. listeye isimleri eklenecek. |
Değerli arkadaşlar İptal ettiricekler lütfen üye numarasını yazsın Veya admin@forzabesiktas.com adresine mail atsın veya facebook grubunda üye numarasını yazsın Her türlü bizim için uyar Bu sadece forza'nın değil,bütün beşiktaş taraftar sitelerinin yapması gereken yükümlülük Konu iptal ettiren oldukça düzenlenicektir. |
Alıntı:
|
Murathan sensin sanırım evet baya arkadaşımız fener maçından sonra iptal ettirdi Kısa bir hesap yapalım Aylık 59 ytl lig tv 350 kişi 1 hafta içinde iptal ederse 59*350:20,650 12 aylık hesaplarsak 20,650*12:247,800 Müthiş bir para Düşün ki bunun yapan 1500 2000 bjkli Kimse karşımızda duramaz |
Alıntı:
|
Bugün kampanyaları görünce inanılmaz mutluyum 'Beşiktaşın büyüklüğü tartışılmaz efendiler' şimdi ne yapacaksınız bakalım.. SALDIR BEŞİKTAŞIM |
Alıntı:
Babacım biraz sıkacak dişini öle düşünen arkadaşlarımız kahve'de,cafe'de,meyhane'de,pub'Ta ; sinirlenecek,kızacak,bunalıcak belki kavga edecek 'Beşiktaş için çekilen çile kutsal'dır' madem bir şeyler yapıyoruz kendini deil önce takımımızı düşünsünler , Beşiktaşın menfaati için katlanabilir bunlara, |
ben geçen yıl iptal ettirmiştir. ARTIK ŞU DREAMBOX OLAYINA GİRMEMİZ LAZİM. MİLLET PARA ÖDEMEDEN DİGİTÜRK İZLLEYEBİLİYOR |
şimdi bu erman denen ............ izledim kendimi zor tutyorum şeref yoksunu bu adam sen topa yatacaksın aynen sevgiliye sarıp sarmaladığı gibi adam gelip vurursa beynine vursun diyo üstadlarım bu iptal etme işini bütün beşiktaş forumlarına taşıyalım ... |
uefa ya şikayet maillerini unutmayalım arkadaşlar.. |
sene basinda bende alacaktim iyiki almamisim,HELAL OLSUN iade edenlere devamini cig gibi bekliyoruz ezikler ve cinconlar yeter onlara ,ileride baska bir kanalla anlasmaliyiz |
işte en süper en harika tepki biçimi futbolun gerçek patronları görsün dünya kaç bucak üç dekoder bir penaltı |
bravo arkadaşlar, şansal büyüka antu.com'a bu şekilde davrandıkları için özür dilemişti ve ligtv satamazsak biteriz demişti. |
Alıntı:
aynen katılıyorum milleti zengin edicek halimiz yok hem yeniliyoruz hemde paramı vercez herkes iptal etsin |
hadi bakalım serefsiz digiturk simdi b.ku yedin |
Bende iptal ettiricem ama Ocak ayında iptal ettirebiliyormuşum... O yüzden iptal ettireyim buraya not düşerim.. Yerinde bir uygulama.. |
abiler ve kardesler diyelim ki iptal etirdim su denen dreambox olayi nedir bir bana anlatabilir mi.... |
Alıntı:
Açıklarsan yardımcı olabilirim |
iptal ettirin bosuna paramizla zengin etmeyelim i.....leri zaten ligin kaderini cok onceden belirlemislerdir bile |
arkadaslar bende saten yok olsa bundan seneler önce iptal ederdim lütfen herkes katilsin herkes anyayi konyayi anlasin.... |
burda ilgi yok galiba forza da büyük destek var nerde beşiktaşlılar hadi kampanyaya destek verelim arkadaşlar.. en azından bu kampanyayı herkese duyuyrarak bişiler yapabilirsnz beşiktaş için aşkımız için.. |
ben geçen sene iptal ettirdim ve tepkimi koydum....hep destek tam destek.... |
Bu Federassyon gidene kadar Türk Milli Takimin Formasini almayin, sonucta bunlarin Bilancosuna yariyor! Biraz agir bir Öneri ama bastakiler Türk olmadigi gibi Türk Futbolunu baltaliyor onun icin böyle bir Kampanya baslatilmali diye düsünüyorum. TFF`ye de büyük Darbe indirilmesi sart, yoksa bunlar o Makamda yapisik kalir olan Türk Futboluna olur! |
Helal olsun beyler.. El mi yaman bey mi yaman gorsunler!! |
çok iyi bir kampanya böyle kenetlenelim tek yumruk olalım kolpa basın BEŞİKTAŞ sahipsiz değil ! kolpa basın BEŞİKTAŞ hakem hatalarıyla şampiyonluğu kaybeder! kolpa basın BEŞİKTAŞ kendini bilmezlerle yönetiliyor.. kendi hakkımızı kendimiz arıyoruz! kolpa basın ekonomik kriz inş bütün haberleşmenizi kapatır:D |
digitürküm yok böyle gidersede olmasını isteyeceğimi sanmıyorum. |
elimizden gelen tüm protestoları bulup uygulamaya koymalıyız başka beşiktaş yok baaşkaa aşk yok yaşadığımız |
arkadaşlar en azından maçları kapattırın oda yeter onlara zaten ordan kazanıyorlar en fazla parayı federasyonda digitürkte erman da görsün bak nasıl ondan sonra tükürdüklerini yalıyo hepsi |
OLsa ettirirdik :) |
100 uncu kisiye de ulasıldı ama 1000 e ulasmak lazım |
hehe ciciturke yillardir para vermiyoruz zaten yolunu bulan isini bilen ruyaboxu olan zaten izliyor caktirmadan : -) |
Alıntı:
|
Alıntı:
dogru bazilari parali bazilarida kartlarini sunuyor boylece kart paylasimi oluyor veya uc bes kisi bir olup bir kart alip kendi aralarinda paylasiyor |
digiturk almayi dusunuyordum vaz gectim almiyorum |
Olsada kafalarına çarpsam :D abarttımı ne :d |
IADE etmek cok ii oldu zaten bende hiç yoktu böyle parali seyler hep yalanci olurlar ayni demiroren gibi (o da parayi buldu ondan sonra bizi satti...) dIKKAT EDIN parayla cosanlara |
bz vermiyoruz :S |
bende dreambox kullanarak digitürk ve dsmart izliyorum..Dream box bir uydu alıcısıdır(receiver)..kabaca şöyle diyelim ,özelliği şifreli kanalları net bağlantısı üzerinden bu kanalların şifrelerini kırmasıdır..arkadaşın dediği gibi DİGİTÜRK izlemeniz için server bağlantınız olması gerekir..bu server bağlantısını almak için 5-6 kişi birden sizi yarı yolda bırakmayacak arkadaşlarınızla başvurmanız gerekiyo..1-2 kişiye vermiyorlar serveri çünkü..sonra keyifle izliyosun.. |
| Türkiye`de Saat: 14:18 . |