![]() |
şimdi bu erman denen ............ izledim kendimi zor tutyorum şeref yoksunu bu adam sen topa yatacaksın aynen sevgiliye sarıp sarmaladığı gibi adam gelip vurursa beynine vursun diyo üstadlarım bu iptal etme işini bütün beşiktaş forumlarına taşıyalım ... |
uefa ya şikayet maillerini unutmayalım arkadaşlar.. |
sene basinda bende alacaktim iyiki almamisim,HELAL OLSUN iade edenlere devamini cig gibi bekliyoruz ezikler ve cinconlar yeter onlara ,ileride baska bir kanalla anlasmaliyiz |
işte en süper en harika tepki biçimi futbolun gerçek patronları görsün dünya kaç bucak üç dekoder bir penaltı |
bravo arkadaşlar, şansal büyüka antu.com'a bu şekilde davrandıkları için özür dilemişti ve ligtv satamazsak biteriz demişti. |
Alıntı:
aynen katılıyorum milleti zengin edicek halimiz yok hem yeniliyoruz hemde paramı vercez herkes iptal etsin |
hadi bakalım serefsiz digiturk simdi b.ku yedin |
Bende iptal ettiricem ama Ocak ayında iptal ettirebiliyormuşum... O yüzden iptal ettireyim buraya not düşerim.. Yerinde bir uygulama.. |
abiler ve kardesler diyelim ki iptal etirdim su denen dreambox olayi nedir bir bana anlatabilir mi.... |
Alıntı:
Açıklarsan yardımcı olabilirim |
Türkiye`de Saat: 12:31 . |