![]() |
iptal ettirin bosuna paramizla zengin etmeyelim i.....leri zaten ligin kaderini cok onceden belirlemislerdir bile |
arkadaslar bende saten yok olsa bundan seneler önce iptal ederdim lütfen herkes katilsin herkes anyayi konyayi anlasin.... |
burda ilgi yok galiba forza da büyük destek var nerde beşiktaşlılar hadi kampanyaya destek verelim arkadaşlar.. en azından bu kampanyayı herkese duyuyrarak bişiler yapabilirsnz beşiktaş için aşkımız için.. |
ben geçen sene iptal ettirdim ve tepkimi koydum....hep destek tam destek.... |
Bu Federassyon gidene kadar Türk Milli Takimin Formasini almayin, sonucta bunlarin Bilancosuna yariyor! Biraz agir bir Öneri ama bastakiler Türk olmadigi gibi Türk Futbolunu baltaliyor onun icin böyle bir Kampanya baslatilmali diye düsünüyorum. TFF`ye de büyük Darbe indirilmesi sart, yoksa bunlar o Makamda yapisik kalir olan Türk Futboluna olur! |
Helal olsun beyler.. El mi yaman bey mi yaman gorsunler!! |
çok iyi bir kampanya böyle kenetlenelim tek yumruk olalım kolpa basın BEŞİKTAŞ sahipsiz değil ! kolpa basın BEŞİKTAŞ hakem hatalarıyla şampiyonluğu kaybeder! kolpa basın BEŞİKTAŞ kendini bilmezlerle yönetiliyor.. kendi hakkımızı kendimiz arıyoruz! kolpa basın ekonomik kriz inş bütün haberleşmenizi kapatır:D |
digitürküm yok böyle gidersede olmasını isteyeceğimi sanmıyorum. |
elimizden gelen tüm protestoları bulup uygulamaya koymalıyız başka beşiktaş yok baaşkaa aşk yok yaşadığımız |
arkadaşlar en azından maçları kapattırın oda yeter onlara zaten ordan kazanıyorlar en fazla parayı federasyonda digitürkte erman da görsün bak nasıl ondan sonra tükürdüklerini yalıyo hepsi |
Türkiye`de Saat: 12:30 . |