![]() |
Biz NiYe AlmADık?? Marcelinhodan bahsediyorum.Bu adamki geçen sene almanyada oynayan en iyi 5 oyuncudan biri seçilip,Ballack dan sonraki en yetenekli oyuncu olduğuna inanılan adamdır.Driblinkleri,frikikleri,pasdları,şutlarıyl a hariha bir yıldız olan bu adamı biz niye almadık anlamıyorum,anlayamıyorum.Trabzon'un bizden dahamı fazla parası var,yada bizden daha çok mu karizması var?tabiki biz herşeyimizle üstünüz ama sorun transferle uğaşan yönetimimizzde.bu adamı nasıl elden kaçırabiliyoruz,yıldız yıldız diye kıvranırken bu adamı nasıl göremeyiz.Umarım bu ders olur bu gençleştirme politikasından vazgeçerde doğru düzgün bir adam bir yıldız alırız.Tabiki gençlerde çok önemli,alıp oynatmalı,geliştirmeliyiz ama Beşiktaş bir akademi değil bizim yıldıza,taraftarı heyecanlandıracak bir isme,takıma yararlı olduğu kadar rakipleride korkutabilecek bir adama ihtiyacımız var.Artık Tiganadan bir şey bekliyoruz,en büyük artımız onun afrika üzerindeki hakimiyeti,yada avrupadaki karizmasıyla getirebileceği yıldızlardı ama ayıptır.Ala ala türkiyede oynayan bir nobre ve hazırlık maçlarında ramazandan bile daha kötü bir izlenim yaratan runju yi alabildik.Lütfen hocam,yönetimim takıma yararlı kanatlara veya forvete bir yıldız... |
cok sorunlu birisi! Besiktasimiza gelse herseyi bozabilirdi! Iyi oyuncu ama cok riskli biri! Istanbulda aklini futbola veremezdi! |
türkiye, sorunlu adamları kaldırabilecek tarzda bir ülke değil, yoksa ne futbolcular geldi geçti buradan... |
bu adamı alsanıza diyenlere ailtonu neden gönderiyorsunuz diye sorarlar:eek: boşverin onu bunu biz kendi işimize bakalım... |
Sol kanat arayışındayız. Forvet/forvet arkası oynayan bu oyuncuya ayıracak kontenjanımız yok. Ayrıca Marcelinho bütün üstün yeteneklerine rağmen Ailtonla karakter olarak çok benzeşen bir oyuncu, aynı riski 2. defa almak istemeyiz. |
Evet biraz disiplinsiz olabilir ama gülü seveceksen dikenine katlanacaksın.Hala inanamıyorum trabzona nasıl gittiğine.Eğer bu adamı biraz pohpohlarlarsa biras huyuna gidip yeteneklerini sahaya yansıttırabilirlerse;yattara bir ikili oluşturup değil süper lige uefaya bile tecavüz ederler. Haberi duyduğumda şoka girdiğim için bu kadar uzatıyorum bu konuyu,eğer bu adam türkiyede futbol oynarım demişse alacaksın,disiplinsiz olabilir ama bu kumara değebilecek bir adam.. |
Alıntı:
nokta ( . ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Marcelinho'ya buyuk oyuncu ve buyuk transfer diyenlere soruyorum o zaman ve bir cevap da bekliyorum: Trabzon bu transfere buyuk nakit ve vakit harcayip da bir dunya yildizini diger devlerin elinden mi kapti YOKSA Hertha'da forma giymeyecegi kesinlesen ve ayrilacagi zaten bilinen bir oyuncuyu baska alternatif ve 'sozde yildiz' yok diye mi aldi? |
Ya ben baskan dahi olsam almazdim marcelinho yu.. Marcelinho da kim 33 yasina gelmis biri bide cok buyuk yildiz deil .. Hatirliyosaniz delgado icin de yildiz sa bazel de ne isi var diodu bazi arkadaslar(yanlis olmalarina ragmen) simdi bende diorum Yildiz oyuncunun hertha da ne isi var ? |
Marcelinho çok teknik bir oyuncu.Trabzonspor'a da faydalı olacaktır.Ama bizim takım ne onun gibi bir sorunlu futbolcuyu kaldırırdı.Ne de şu anki oyun düzenimiz Marcelinho gibi Delgado'nun kopyası bir oyuncu kaldırırdı.Şu an için bize en uygun oyuncu Gustavo Nery'dir... |
Marcelinho Delgado nun kopyası mı !!!! hiç maçını izlemediyseniz bari atmasyon yorum yapmayın be abicim ayıp oluyor... Marcelinho kanat bindirmelerini çok seven dripplingleri çok iyi ve Ronaldinho nun bir başka versiyonu bir adamdır uzaktan şutları ve çalımları ile takımına maç kazandırabilecek özellikte bir YILDIZ dır... Heee şimdi ben de şyle bir şey diyorum Marcelinho yu aldı trabzon tamm da bu adam da Yattara gibi fazla koşmayan pres yapmayan bi adamdır her ikisini de aynı anda oynatmak defans halindeyken kanatların boş kalması anlamına geliyor gelen takım kanatlardan elini kolunu sallaya sallya geçer ama hücum anında da eminim top bu iki oyuncunun ayağındayken çok ciddi tehlikeler olacaktır neyse ben de başlığa katılıyorum biz niye almadık :( |
Beyler Trabzon Çok Gol Atan Bİ Takim Olacak |
her zmn ki trabzondan cacık olmıcak görüceksniz..gustavo nery lazım bize... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Marcelinho trabzonu havaya sokabilir ama çok egoist bi adam takım oyununu düşünmüo bu da demek oluoki beşiktas için uygun bi futbolcu diilll....... |
böle bi adamı alcaksak sorunlu. kralı türkiyede. yattarayı neden almadık |
Alıntı:
|
o konuda ben eminim Delgado BJK için en büyük katkıyı sağlayacak oyuncu olacaktır bunun örneklerini bugün sahada göreceğiz ama onun max. performansını sahaya yansıtmak istiyorsak marcelinho gibi iyi drippling yapan bi oyuncuya ihtiyacımız var(sorunsuzu olursa tabii :) ) |
Alıntı:
NO YATTARA NO PROBLEM |
marcelinho büyük takımlarda iş yapacağını pek sanmıyorum evet iyi bir futbolcu acak bize gelmez ya yani bize yaramaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Diesel kardesim, buna lutfen bir cevap verir misin, ondan sonra tartismaya devam ederiz.... |
[quote=Blackbener]Ya ben baskan dahi olsam almazdim marcelinho yu.. Marcelinho da kim 33 yasina gelmis biri bide cok buyuk yildiz deil ..[quote] 33 değil 31 yasında ayrıca bu futbolcu yıldız değil filan da deme hersey ortada cok teknik ve kalte futbolcu mill takımda da oynadır halada oynardı ama ronaldinho var :D |
bjk4ever Marcelinho Hertha'nın yaz kampına hep geç geldiği için yani sorunlu bir oyuncu olduğu için gönderildi.Ama kesinlikle oynayamayacağı için gönderilmedi.Marcelinho geçen sezonun başında Bayern Münih tarafından istenmiş ama sorunlu olduğu için vazgeçilmiş bir oyuncu... |
niye mi almadık 2 cumle yeter 32 yasında cok kaliteli bir oyuncu 2 sene oynar ve ceker gider biz yine adam ararız biz onun yerine 23 yasında delgadoyyu aldık 4-5 sene oynatır avrupaya 10 15 arası satarız iste bu yuzden almadık 2.si ise simdi bize marcelinho degil cizgi adamı lazom top surebilen ve muz orta yapabilen biri iste bu yuzde liste dısı kaldı |
Alıntı:
|
marcelinho da ts de tutunamaz arkadaşlar. oöyle bi topçu trabzon da çok zorluk çeker ve bu yüzden devamlı problem çıkartır.bence çok kaliteli olmasına ragmen problemli oldugu için ts yönetimi göndermek için binbir türlü zorluk çekicek. bizim ailton da yaşadıgımız gibi. malum bu yaştan sonra katara anca satarsınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardes o da bana göre tomas juna döner yani onun gibi olur bence |
ya izler görürsünüz arkadaşlar bir çok sorunlu dünya starı var ama bu adamları almak büyük risk olabilir bu risk tutarsa Hagi li GS gibi büyük başarılar kazanabilirsiniz ya da bu iş size her yönden patlayabilir ama ben de şuna katılıyorum ki Marcelinho için bu riski almaya değer şuna da katılıyorum Trabzon yıldız oyuncular için bi batak gibi zamannda Campbell die bi forvet gelmişti galiba adam Trabzonda tutunamadı ama gitti İngilterede istikrarı yakaladı keza Vugrinec yani bu işin sonucunun ne olacağını kimse bilemez eğer trabzon uefa da iyi sonuçlar alırsa MArcelinho kendini göstermek için çabalayacaktır bu da trabzona artı olacaktır avrupa bu tarz futbolcular için çok önemlidir örnek derseniz Anelka avrupa maçları oynanırken formdaydı ama sonradan gene monoton eski sorunlu haline döndü neyse izleyip görecez bence iyi işler yapacaktır... |
Valla dooru diiilse tv8 ölümlerden ölüm begensin |
valla bende çok beğeniyorum MARCELİNHO yu ve hala hayretler içerisindeyim.... |
delgadoyu aldık o mevkiye genc ve yetenekli oyuncu ilerde buyuk paraya ve hmn satılabilecek bi oyuncu marcelinho ise ailton gibi olur ama onn gibi performans segilemez bn trabzonun almasıona cok sevindim türkiyeye bole adamlar gelsinki kalite artsın. |
Sadece Ve Sadece şunu Anlamiyorum Boboyu Niye Aldik. Nobre Gökhan G. Burak Ibrahim Akin Varken Yerine Sağ Kanat Yada ön Libero Yada Bir Defans Alinabilirdi Bu Takima Seedorf Ilaç Gibi Gelirdi |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |