![]() |
Tomas Junun bile beğenip durmadığı TS de Marcelinho ölse durmaz.Çünkü çok sorunlu bir oyuncu.Şekerspora gitse daha iyi olurdu.Ankara takımı sonuçta. |
Trabzon şehrinde yaklaşık 50.000 tane teknik direktör olduğu için orada uzun süre oynamak zor.Futbolcular kendilerini beğendiremiyorlar.Çok baskı oluyor. |
ben ce da beşiktasımıza faydalı olamazdı ıstıkrarsız bı oyuncu ama cok teknık |
marcelınho yu aldık diyelim güzel arkadaşım sol kanatta kimi oynatacaksın.ibrahim akın var deme çok istikrarsız derim sana ibrahim üzülmez deme adam daha rakibini geçip orta yapamamış.ze roberto beşiktaşın tarihindeki en iyi transferlerden biri olacaktır |
Marcelinho yu alsaydık, marcelinhoyu diskolarda arardık, magazin programlarında izlerdik. Ara sırada saha da. Çok iyi oyuncu ama bizim işimize yaramaz diye düşünüyorum. Trabzonspor da Yattara ile iyi bir ikili oluştururlar, hem saha da hem gece hayatında. |
elımızde aılton gıbı ornekler varken boyle futbolculardan artık ders cıkardıgımızı zannedıyorum.bana kalırsa marcelınho ocak ayında trabzonun elınde patlar |
marcelinho trabzonda yaşayamaz uyum sağlayamaz hem biz daha kalitesini alıyoz.... |
marselinyo sorunlubiri amaç disiplinli bir kadro kurmak metin ali feyyazlı dönemdeki gibi kolej havası estirmek o yüzden sorunlu bir adamdan ziyade disiplinli ve genç koşan biri tercihti yoksa marselinyo almak sorun değil hemen alınır ze robertoyu alan onuda alır ..... |
Alıntı:
|
Bobo Brezilya U-19 da oynamış, şu an 22 yaşında çok istikbal vadeden bir oyuncu, bu oyuncuyu kadroda tutmasakda , sonradan 15-20 milyon Euroya büyük klüplere transfer olurken görsek herhalde yönetime söylemediğimiz lafı bırakmazdık. |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |