bjk4ever | 30-07-2006 20:32 | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
1-0 ondeyiz ve ilk yari bitmek uzere ama ben hakikaten korkmaya basliyorum, futbolumuz 0,0.
Surekli onde baski yapiyoruz ve ortadan hizli paslarla gitmeye calisiyoruz, ama rakip orta alani gecince karsisinda direkt bizim defansi buluyor. Herkes Italyan defansini ovuyor ve bizimkisini yerden yere vuruyor, ama onlara en buyuk destegi Perrotta-Gattuso-Pirlo-Camoranesi dortlusu veriyordu, bizde ise sadece Fahri Tatan var. Cagdas futbolda basarili olabilmek istiyorsan en az iki onlibero ile oynayacaksin, ya bjk 4-4-2'ye donecek ya da Kleberson ile Delgado'yla oynamak istiyorsa solic ve sagic'te oynayan oyuncular cok iyi defans yapacak. Rakipten topu hic kapamiyoruz ve bundan dolayi kendimiz hic hucum edemiyoruz, su ana kadarki tehlikeler ve gol hep duran toptan geldi.
Ibrahim Akin hakikaten rezil, top surme ozurlusu ve pas yapamiyor bile, insallah 2'nci yarida bu daginikliligindan kurtulur ve boyle devam etmez, hem kendine hem Besiktasa yazik olur. Burak ile Delgado cok umut veriyor, hakikaten diger oyunculara gore cok cok iyi oynuyorlar, Runje de biraz daha iyi gorundu.
Su an skor 1-0 ve bunlari yazdim, sonra yenilince yazdi ve skorborda gore yaziyor demezsiniz, insallah 2. yari daha iyi olur bizim icin. |
Ayni sekilde yaziyorum, ilk yari 0-0, ama yazdiklarimi uygulayinca Tigana ve Besiktasa olan guvenim 500% artti. Akin ve Buragin yerine defansi guclu Uzulmez ve Fahri oynayinca KLebersona destek oldular ve pres sayesinde topu ayagimizda tuttuk. Takim cok iyi pres yapiyor ve oyuncular daha iyi uyum saglamis. Bazi arkadaslar defansimiza burun kiviriyor, ama bu defans onunde dogru orta alan olunca ne kadar saglam oldugunu gosterdi bence. Eksik yonler de var, surekli Nobreye atilan uzun toplar ve Delgadonun ortadan paslariyla hucum ediyoruz, ama kanatlar cok etkisiz, kanatlara cozum bulunamazsa Nobre FB'deki kadar etkili olamaz ve Anadolu takimlarina karsi zorluk cekeriz. Orta alandaki adamlarin fizik gucu yetersiz ve defansta Koray var, bekte kalin bir stoper kullanmak dogrudur, ama o zaman diger kanatta en azindan iyi gidip gelen bir bek olmalidir, ki bence Toraman yerini benimsemis, solbeke adam lazim. Gokhan Zan fundamentali iyi olan bir oyuncu, yine ufak tefek hatalar yapti, ama cok kaliteli, fazla elimizde tutamayiz, birkac yil icinde buyuk bir takima transfer olur.
Ayrica Nobre-Gulec hala uyumsuz, insallah Nobre-Bobo ikilisi daha iyi olur.
Ikinci yarida skor ne olursa olsun, ben bu kadroyu ve bu oyunu gordukten sonra lig icin umitlendim, yenilsek bile onemli degil artik. Insallah Tigana orta alana Ibrahim Akin'i almaz, cok pahaliya malolur bu bize. |