![]() |
Beşiktaş:1 gs:0 beyler haftaya pazar akşamı GALATASARAY -- BEŞİKTAŞ maçı war SHOW tv de kaçırmayın GÜZEL MAÇ OLUR!!! CİMBOMA MEZAR EDELİM O STADI ! ! ! |
ilklerin takımı BEŞİKTAŞIMIZ ilk süper kupayı da alarak geleneği sürdürecektir.... |
ve ben o macta tribunde olacafim |
Eğer cinconu yenersek herkese benden yemek (istanbul'dakilere tabiki) BJK:2 GESE:0 |
G.Saray'ı yenersek o moralle lige de iyi gireriz.İnşallah takım hazır olur o maça kadar.10 gün kaldı... |
Alıntı:
neyse insallah yenersiz su cinconlari... ve ligi iyi gireriz.. sampyion BJK |
BJK - GS Süper Kupa maçı skor ve golcü tahmini Arkadaşlar, Beşiktaşımız ile Galatasaray arasında 30 Temmuz'da Almanya'da yapılacak Süper Kupa maçının skorunu ve bizim golleri kimin atacağını tahmin edelim. Maçtan sonra da doğru tahmin eden arkadaşlarımızı tebrik ederiz. İyi eğlenceler, kolay gelsin. (Lütfen herkes 1 tahminde bulunsun;) ) (Yöneticilerden ricam bu konunun maçtan en azından 2-3 gün sonraya kadar sabitlenmesi ve maç sabahı kilitlenmesi.) |
ben 2-1 alırız golleri nobre ve delgado atar gibi me geliyo ama ne olurla olsun bu kupayı almalıyız ilklerin takımıyız cünkü.. |
1-0 --> Marcio Nobre |
2-1 Beşiktaş.....Nobre(13.dk) Delgado(62.dk) http://img518.imageshack.us/img518/6870/kart0018fs.gif |
MAci alıcaz baska yolu yoq... |
2-1 delgado,nobre |
aslında 2-0 geciyordu aklımdan ama bizim defans biraz şüpheye düşürdü ben gol yeriz ama bu maçıda babalar gibi alırız |
alalimda maci kim atarsa atsin |
2:0 yeneriz golleride nobe burak atar |
Show TV yle isim olmaz Ben Tribünde Canli Canli izlicem:) |
Beşiktaşımız 3 CincoN 1 Goller: Marcio Nobre , Fahri Tatan , İbrahim Akın..... İbrahim Akına Gol Pasını Delgado Verecek.... Hayırlı Olsun Süper Kupa :D Saygılar... |
Alıntı:
|
2-1 biz alırız golleri delgado ve nobre yada burak atar:D |
Ülkemızde ılk defa yapılacak olan super kupa macını kazanıp ılklerın kulubu olarak bır kez daha tarıhe gececegımıze ınanıyorum |
Alıntı:
inş. öyle olur |
cimbom bekle almanyada hüsrana hazır ol.....:mad: |
Arkadaslar Mac icin bilrt aldinizmi yaw, bakiyorumda gayse liler bizden fazla almis biletleri biz neredeyiz ya BESIKTASIMIZI yanliz birakmayalim yaw... Haydin Bilet almaya... Ben 18 tane aldim 18 kisi ile gelioz... |
bekle bizi cincon..kurtuluşun yok.. 2-1 bizim maç..nobre..delgado (frikik).. |
alicaz bu maci |
2-0 Nobre, Bobo |
2-1 Nobre, Gökhan Gülec |
pozisyonuda anlatın bari bir arakdaş dakika bile vermiş :D milletle dalga geçerken dalga konusu oluyorsunuz farkında değilsiniz. maça gelince, inşallah karakartalım cinconu devirir. |
3-1 delgado,nobre,burak |
bence 3-1 alırız goller:ibrahim akın:(2),ve gökhan güleç olur.. |
besiktasımız 2-1 alır goller:nobre ve gökhan gülec (bu mac bizimmm) |
bu maci tribünden izleyecem, acayip sansliyim. almanyada dogduk büyüdük ilk kez derbi ayagimiza, yasadigim sehire frankfurt'a geliyo kacmaz bu firsat her zaman her yerde en büyük KARTAL.... |
bjk 3-1 gs goller nobre gokhan delgado gs necatı |
bence gollü maç olur 3-2 yada 4-2 alırız bizim gollerde ibrahim akın gökhan güleç yada delgado diyorum. |
nasil kaciriyim staddayim ben yeahhh :D |
zor ama imkansız deil şans yanımızda olursa ezeriz be genç burağın yıldızlaşacağı ilk maç olarak tarihede geçicek onuda sölim.....:) |
Cimbombom Sen Bizim Köpeğimizsin HER TÜRLÜ MAÇ BİZİM.ŞAMPİYONA SÜRPRİZİMİZ VAR. :eek: BJK-2 gs-1 |
3 delgado, gilberto song (kk), nobre 1 gay saray |
arkadaşlar, ne yapıp edip şu cimbomu yenmemiz lazım,takımda kendini bulur hani....beşiktaş ın ilacı fener ve cimbom.... |
Millet bence bu maci aliriz, dün gayse - bursa macina baktim gayse nin defansi yok gibi hehe 2-1.... |
Türkiye`de Saat: 21:01 . |