![]() |
|
ya bu takım 15 gündür izlediğimz takımmıydı. ben daha inanamıyorum. one takımdı öyle helal olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
inandık çocuklar bizler inandık,bu kupayı sizler için aldık !!! helal olsun beşiktaşıma. ilklerin takımı olarak yine bir ilke imza attık. sezonu çift kupayla en karlı kapayan biz olduk :) başta delgado olmak üzere tüm futbolcularımıza bravo yüzümüzü kara çıkarmadılar ve maç boyunca üstünlüğü ellerinde tuttular.bu gazla kendimize gelir ve ligde çok daha büyük başarılara imza atarız inşallah...:cool: |
helal olsun beşiktaşımıza... aynı başarıyı ligde de bekliyoruz |
valla çok iyidik ama yinede temkinli olmak lazım bu derbi maçıydı bunun psikolojisine aldanmamak gerekli. hele lig bir başlasın. ze roberto geliyomuş galiba bu demektirki adam oynarsa kanatlar çalışır. gsliler neye uğradığını şaşırdı ilk yarıda tempo başlarını döndürdü tırstılar resmen. daha uyum sorunumuz olduğu halde bukadar hızlı ve etkin oynayabilmek çok iyiydi. sadece fahri biraz gözüme battı orta sahada çok top çaldı ama ayağında çok tuttu sanırım tiganada ondan çıkardı belki kendini göstermek istedi ondandır. bide baki aldığı birçok topu adamlara geri verdi yakışmadı ona ama hatasız oyun olmaz yinede iyiydik umarım bu tempo ve istek hırs devam eder. |
|
Abi nasıl kotuk cimboma cimbombom sana kotuk mu on? |
gencler guzel oynadilar hele delgado,nobre,toraman,baki(birde hertopa arkasini donmese) hak eden kazandi hakeme karsi son ve tolga kirmizi kartlikti tolga cabuk alismis cin cona ha bire faul yapiyor neyse hayirli olsun Kupa http://img159.imageshack.us/img159/8718/k5xr0.jpg |
Alıntı:
|
Melih Gümüşbıçak'ın sürekli "İlklerin takımı Beşiktaş"demesi çok hoşuma gitti.Bu gece gerçekten çok güzel bir gece oldu benim için.Takıma ve teknik heyete teşekkür ederiz bu güzel geceyi bize yaşattıkları için... |
Bu arada arkadaşlar maçta Galatasaraylılar çok daha fazlaydı.Gurbetçi Beşiktaşlılara yakışmadı.Kendilerine ayrılan yerler bomboş kaldı.Üzüldüm biraz... |
|
bu takıma iyi bir sol kanat oyuncusuda katılırsa bu iş tamamdır. Macta cok pas hatası yaptık ama dikkat edilirse bunların cogu uyum sorunu yuzunden yasandı. Eylül bası gibi bu takım tam rayına oturur gibi geliyor bana.. Sabah gs den kaliteliyiz demiştim, kalitemiz sahada ortaya cıktı işte ;) |
söylenecek fazla bişey yok sanırım.bize bu sevinci yaşatanlara teşekkür ederiz.elleri,ayakları,gönülleri dert görmesin... |
İlklerin takımından olmak ne güzel bir duygu..))) bu duyguyu hep biz yasiyalım.. o salaklar da basın ve meday yardımıyla aykta durmaya çalışsın.)))) Beşiktaşlı olmak onurdur..!!! |
Bu arada merak ettim.. song ve tolganin anneleri hangi genel evde çalısıyorlar..? sevabına uğramak istiyorum.. kötü bir niyetim yok.)) Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin.!!! |
Alıntı:
Biraz seviyeyi bozmasak ....... Yakismaz abi bize .... |
evet arkadaş biraz ağır dile getirmiş ama hakkaten de tolga ve song un yaptıkları ş.sizlikten başka bir şey deil hele o song un Delgado ya kasıtlı yaptığı hareket ve tolga nın öküz gibi bodoslama girişleri beni delirtti resmen herkes bu oyunu parasını kazanmak için oynuyor ayıptır kardeşim daha ilk maçtan sakatlayacaklardı ya adamları... |
Alıntı:
Haklisin ama seviye bozulmassa süper olur, burasi internet, eziklerde girerrr gayselilerde girerrrrr, bizim baskanda girer, giere de girer. Görsünler ne kadar medeni oldugumuzu. Neyse abi benim Kil oldugum futbolcularda bir numerasi bozulmadi bu mactan sonra. Hasan Sas halen yerini koruyor. Ikinci Tungay ücüncü Ayhon Song ve Togla baya ilerledi siralamada, ilk 10a girmek üzereler:) |
ya arkadaşlar evet takım iyiydi daha hazır değil ama bişeyler olacak izlenimi veriyor hazırlık maçlarını çok kaale almasamda aklımda bir acabamı vardı açıkcası malum karabasan gibi 2 sene geçince insan tedirgin oluyor daha hazır değiliz ve uyum sorunu malesef baya var topsus oyunumuz kötü delgado topu aldığında acaba ne yapacak diye bakıyor herkes bende bi koşu yapayım da oda atsın demiyor kimse tabi bu zamanla aşılır kolaydeğil hemen alışmak ama daha hazır değiliz ama iyi yoldayız umarım çabuk istenen seviyeyegeliriz birde şuna takıldım sol kanata oyuncu alınırsa iş tamam diyosunuz ya arkadaşlar sanki sağ kanatımız kusursuzda sol kanat eksik sağdan oynadık sürekli ama bir tane olumlu atak yok sağdan bence iki kanadıda kullanamıyoruz ki i.akın solda ısrar edilirse iş yapar ilk kupamız hayırlı olsun ve takım iyi olacak iyi birazda şansımız yaver giderse bu sene çok iş yapacaz ....... |
Sonunda Yendik bu Cinconu , Nobre gene atti golunu, helal olsun nobreye ... Bize bu sevınce yasatan tum futbolcularımaza tsk ederıyorum , umarım aynı perfonması ligdede gosterıırler... ooo Besiktasim oley Besiktasim oley Besiktasim oleyyyyyyy... |
Bide taraftarimizin Siyahhhhhhhhhhhhhhhhh Beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cekisi superdi, sayi olarak onlar bizden fazlaydı ama bizim sesimiz daha cok cıkıodu... Helal tum kartallara.. |
Alıntı:
bunlarıda beğenmezseniz bence bütün takıma red bull içirelim.belki o bizi kanatlandırır.:D |
zaten belliydi kupayı alacağımız türkiye de ilkler denince akla gelen ilk takım BEŞİKTAŞ yine bir ilke imza attı |
bu arada song tolga h.şaş sinir etti beni maçta şerefsizler maçın başından beri faul yaptı hakemde 2. yarıda kart göstermeye başladı kupayı aldık ama hakem kupayı elimizden alabilirdi az kalsın şerefsiz şaban da penaltı yaptırıodu neyseki hakem gördü şaban ın kendini yere attığını ama bukezde şaban a kart göstermedi |
..Delgadoyu çok beğendim bu maçta.. o ince çalımlar.. akıl dolu paslar..kısa verkaçlar .. tam tribün futbolcusu..göze hoş gelen oyunu var.. bu yıl inönü yıkılır Delgado ile... bu oyuncumuz birkaç beden büyük gibi geldi bana..( çünkü ona uyum sağlaması zor olabilir ötekilerin ) ama .. bir eksiği çarptı gözüme..o da hırs eksikliği..fazla efendi ve sessiz oluşu.. .. bunun nedeni de arkadaşlarına daha henüz alışmamış olmasından da olabilir.. kafama takılan başka konu ise.. Delgado'nun Arjantin ulusal takımında olmayışı..!!??? hayret edilecek birşey..!!?? |
iste 2007 nin ´Besiktasi.....hazirlik maclarina bakipta demedikleri kalmayan arkadaslara kapak olsun..... forza delgado....adam ronaldhinho gibi yaw......mactan sonra gs li arkadaslarimi görmeniz lazimdi feci kiskandilar ´delgadomuu´zu |
Bence takımın en iyisi Nobreydi.Adam ileriye atılan bütün kaleci vuruşlarını kafayla indirdi.Bana Carewi hatırlattı.İnşallah Nobre böle devam eder.Delgadoya gelince kıvrak çalımlar sağa bakıp sola pas atmalar süperdi.Fahri de iyi oynadı performansını böle devam ettirirse Beşiktaşta forma şansı rahat bulur.Baki bu gün tutuktu oyunu ileriye forze edemedi.Runje iki karşı karşıya pozisyonda fena deildi.Ligde onun nasıl bir kaleci olduğunu daha iyi anlıcaz.Maçta da songa çok gıcık oldum o delgadoyu attığı diz neydi o öle.Veysele de yapmıştı geçen sene.Neyse İnşallah bu sene süper kupa moraliyle lige iyi bi başlangıç yaparız. |
bn delgado yu çok beğendim yaw ne öle o çalımlar bnce takım çok hırslıydı işte gerçek beşiktaş bu lige bir hafta kaldı ama bir hafta sonra beşiktaş bu oynadığının üzerine çıkar bir haftada çok şeler olur ligde kopar gideriz inşalla hadi beşiktaş coştur bizi |
Valla ne diyeyim!! Viyana dan kalkip tam 8 saatlik yolculugu yapmaya fazlasiyla degdi. DELGADO!!! Baska bisey demiyorum!!! |
Delgado inanilmaz hareketler yapti, Show fazla tekrar gostermedi, ama birisi video bulursa lutfen bana link atabilir mi? |
beşiktaş yapması gerekeni yaptı fazla söze gerekyok.delgado yetti. ze robertoyu da kadroya katarsak bu iş tamam |
sayıca az olduğumuza bakmayın.çanakkalede de düşmana karşı çok az kişiyle savaşmıştık ama kazanan yine bi olmuştuk.1 türk dünyaya bedel.1 beşiktaşlıda tüm fb lilere ve gs lilere değer |
Nihayet takım gibi bir takım olacağız. Rakibe nefes aldırmayan, kazandığı topları tek pasla çabuk kullanan, futbolcuların kendileri için değil takımı için oynadığı bir takım. Attığımız golde Koray göze battı ama atak başlangıcında Delgado'nun ilk topu tek pas olarak oynaması rakip savunmanın yerleşmesine zaman bırakmadı. İşte futbol böyle oynanır. Anlayana... |
heralde yencez gayse bizi yenebilrmi yaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaş ortalaması babamla aynı olan cinconların pili 60.dakikadan sonra bitmeye başlamıştı zaten...bu maçta anladık ki bu sene hiç bir kuvvet beşiktaşımızın önünde duramaz.... biz GELİYORUZ dedik GELDİK..... kupayı ALACAĞIZ dedik ALDIK.... PEKİ ONLAR NE ALDI....???? eziklerden de cinconlardanda eze eze aldık kupalarımızı... tüm beşiktaş camiasına kupamız hayırlı olsun.... diğerleri ise kupa saplarıyla mutlu olsun.... İŞTE BÖYLE İTAAT EDİLİR.... |
Süper maçtı süper... |
Türkiye`de Saat: 00:00 . |