![]() |
takım fene diil delgado nun gerçek yüzünü görmeye başladık ama taraftarımız çok azz çarşı berlin gelmiş ama az yani sonuç olarak adamlar sesimizzi bastırıo ama kupayı alınca onların suratını görmek istiorum !!!!!! |
Alıntı:
Ayni sekilde yaziyorum, ilk yari 0-0, ama yazdiklarimi uygulayinca Tigana ve Besiktasa olan guvenim 500% artti. Akin ve Buragin yerine defansi guclu Uzulmez ve Fahri oynayinca KLebersona destek oldular ve pres sayesinde topu ayagimizda tuttuk. Takim cok iyi pres yapiyor ve oyuncular daha iyi uyum saglamis. Bazi arkadaslar defansimiza burun kiviriyor, ama bu defans onunde dogru orta alan olunca ne kadar saglam oldugunu gosterdi bence. Eksik yonler de var, surekli Nobreye atilan uzun toplar ve Delgadonun ortadan paslariyla hucum ediyoruz, ama kanatlar cok etkisiz, kanatlara cozum bulunamazsa Nobre FB'deki kadar etkili olamaz ve Anadolu takimlarina karsi zorluk cekeriz. Orta alandaki adamlarin fizik gucu yetersiz ve defansta Koray var, bekte kalin bir stoper kullanmak dogrudur, ama o zaman diger kanatta en azindan iyi gidip gelen bir bek olmalidir, ki bence Toraman yerini benimsemis, solbeke adam lazim. Gokhan Zan fundamentali iyi olan bir oyuncu, yine ufak tefek hatalar yapti, ama cok kaliteli, fazla elimizde tutamayiz, birkac yil icinde buyuk bir takima transfer olur. Ayrica Nobre-Gulec hala uyumsuz, insallah Nobre-Bobo ikilisi daha iyi olur. Ikinci yarida skor ne olursa olsun, ben bu kadroyu ve bu oyunu gordukten sonra lig icin umitlendim, yenilsek bile onemli degil artik. Insallah Tigana orta alana Ibrahim Akin'i almaz, cok pahaliya malolur bu bize. |
Bunu da soyleyeyim, Ibrahim Akin'dan ne forvet ne de orta saha oyuncusu olur, o onca forvetin arkasinda oynar ve Delgado'nun alternatifi olur. Burak ise hem forvette oynar hem de forvet arkasinda, o da orta alanda basarili olmaz, cunku sistem musait degil. |
Kupa Beşiktaşin !!!!!! Hayili Olsun Kupamiz Biz Ilklerin Takimiyizz !!!!!!!!!!!!!!!! Kupa Bizimmmm Cin Con Al Sana Da Başşş !!!! Ilklerin Takimi Beşiktaşşşş!!!! |
Hayirli ugurlu olsun! Gercekten süper oynadik! |
evet sampıyon oluruz ınşallah superdı beşıktaş nobre super çalıstı sankı kırk yıllık beşıktaşlı gıbıydı takım geelde ıyı ama helal sıze cocuklar butun sene boye gessın |
hepsine teker teker helal olsun çok ii mücadele ettiler defansımız da havadan bütün topları topladı,bu takımın arkasında olalım arkadaslar, delgadoyu da çok beğendim, daha da ii olacak insallah |
Galatasaray savunmasına tecavüz eden nobre ve çalımları ile paslarıyla göz dolduran Delgado başta olmak üzere herkesi kutluyorum.Ama bu takıma bir kanat oyuncusu kesin lazım.Nobreye yap orta vursun,adam harkulade oynadı hakikaten.Runjede göz doldurdu diyebilirim... |
Kupa bizim. Takım bence çok iyiydi. tabiki biraz daha zaman geçince daha da iyi olacağız. Delgado mükemmel. Bu sene maçları kaçırmamak lazım. Sağ kanatta Serdar'la devam etmeliyiz. |
SAGOL Besiktasim. Cok süperdiniz. HELE Delgado Muhtesem |
Kupamiz BeŞİktaŞ Camİasina Hayirli UĞurlu Olsun ArkadaŞlar SÜper Bİr Oyunla Cİnconlari Yenİp Kupayi Almak Daha Da GÜzelllllllllll BÖyle GÜzel Oyunlar Çikarirsak Kesİnlİkle Bu Sene Şampİyon Oluruzzzz.nede Olsa İlklerİn Takimiyiz Ve 100.yilda Tek Şampİyon Olarak Bİz Kaliriz Ve Bİr Tarİh Daha YazmiŞ Oluruzzzz Nede Olsa Tarİh Yazmak Bİzİm İŞİmİzzzzz... |
Sİyaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!! |
runje iyiydi ama sadece bi tane hava topuna çıkıp aldı. toraman da vasatın üstündeydi. gökhan zan süper bi defans oyuncusu olacak. hakan şükür gibi kaleciden fazla yükselen gol atan forvet zan dan bi hava topu alamadı.şükürü perişan etti. koray fena deildi bazı saçmalıklar yaptı ama attırdığı golü sayesinde yerini sağlamlaştırdı.bakiyi hiç semedim. üzülmezde aynı. kleberso ikinci yarıda çok iyi oynadı. çok soğukkanlı toplar çıkardı defanstan. ikinci yarıdaki pasları çok iyidi. fahri zaten tam bi futbolcu. maçtan önce demiştim fahri çok iyi oynar maça a ğırlığını koyar die. hem sağlam hemde çko teknik. hep ileriyi düşünmesi en büyük artısı.delgado ne biçim adamsın delgado adamlar deli oldu topu alamayınca ayağından. idda ediyorum sergenin adını bile andırmaz bize bu sene. ben böyle adam görmedim türkiyede.güleç geçen seneden çok uzak. savruk oynuo beyenmedim. nobre pişman edecek ezxikleri her hava topunda o var. ne kafa varmış adamda. son dakikalarda geldi defanstanda hava topu çıkardı. çok beyendim. bobo güleçten daha etkili.sonradan giren serdar çok etkili orta yapıo.ama sola kesin ze roberto gibi adam lazım. o da gelirse kimse dueduramaz bizi.......ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN...! |
kupa bizim cin cin al sana da başş !!! Alıntı:
|
muhteşemdik be muhteşem...DELGADO YA BURUN KIVIRANLAR GÖRSÜN BAKALIM...İŞTE NOBRE,,İŞTE RUNJE... |
super kupamız hayırlı olsun insallah ugurlu gelir takıma.. |
Alıntı:
oyle olmustur umarım hastası oldum adamın pas atıs stılı top surmesı off bea :) gokhanda buaksam iidi cok bastı cok kostu bu herıf ılerde harbıden cok ii olcak hadı hayırlısı 1 de 1 yaptık |
Hepsİ Bİrer Kartaldi BugÜn. Runje Ve Delgadoya Laf Atanlar Bakalim Şİmdİ Ne Dİyecekler. Lİge De Firtina Gİbİ GİreceĞİz ArkadaŞlar |
biz tam kupa takımıyız. bunu bütün sezona yaymalıyız. ama takım süper tüm takımı beendim deli iboyla, baki hariç. sağ kanada kanat lazım deil. serdar süper orta yapabilio. sola ze roberto gibi birini alırsak şampiyonuz beyler |
delgadoyu getirene helal olsun allah binkere razı olsun bu morelle kimze durduramaz bizi geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz |
Alıntı:
|
Sinan Engin tv8de Beşiktaş sizi yanıltmasın diyor :))) |
Kupa Hayirli Ugurlu Olsun Hepimize!!! |
Süper yaaa delgado, runje, nobre, fahri, hepsi muhtesem oynadi yaaaa |
abi bu akım her mac böyle oynasın sampiynuz.ama hemen takımımızı sampiyon ilan etmeyelim beyler...daha bu bisey değil.önemli olan fenere 100. yılını haram etmek değil mi.takım iii beyler.nobre bobo 2 lisi sper delgado arka da hem 10 numara hem 6 numara sanki.ibo ü harikaydı.serdar kurulus istekli.runje sper.ama beyler defans a sorun dewam edio bence bıraksınlar sol kanadı falan bze defansın göbeğine tecrübe lazım.benim faworim juwe li tudor |
baki derbi maçlarında fazla atak oynamayacağımız maçlarda solda çakılı oynar..sol açığa adam lazım sağ da serdar kurtuluş çalışırsa süper olur iyi ortalar açıyor..her şey yolunda gibi....hayırlısı |
We are the Champions!!!!!!!!!! Arkadaslar aslinda yeri degil ama, su kanatlar kirik. Kanatsiziz! Kanat gerekli. Bi de kanata alirlarsa tamam. Kimse tutamaz. Daha Buragimiz var, Ibo Akinimiz var, varda var. Su Cinconu yendikya, artik yarin rahat girerim sinava! Sas a kil oldum abi! |
HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KARTAL........ Herkese Hayırlı Ugurlu OLsun Arkada$lar...! Böylece Lige Çok Moralli Başlıcaz.... Cenabı Allah Bizlere Böyle Daha Nice Kupaları Kazanmak Nasip Etsin...! |
evet tiganaya güvendim ve bosa cikarmadi helal tigana,... demisti zaten bizi kupa da görün diye... cok güzel oynadik hele ki Delgedao artik yavas yavas kendine gösteriyo... digerlerine gelince runje kurtarislariyle begendim ama oyunu topu sokmasi biraz zayif sonra.. savuma iyi di bence öyle aman aman hata yapmadilar.. baki biraz tutuk oynadi gerisi zan olsun koray toramn iyidiler.. orta saha ibo yine cok caliskandi ama sut ve orta yapamiyor onu herhale herkes biliyo.. fahri iyi oynadi aslinda bazen topu ayyanda cok tuttu delgado zaten süperdi klebersin da iyidi.. forvet de gökhan gülec istedini yapamadi nobre iyi di calisti durdu begendim ama sonuc olarak iyi futbol oynadik ve cok ümitliyim... |
Alıntı:
|
Bu takıma Tigananın dediği gibi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım süper olur.Eziklerin yüzüncü yılını berbat ederiz.:) Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiler hepsi.Ben Runjeyi,Gökhan zanı,Klebersonu,Delgadoyu vede Nobreyi çok beğendim.Delgado çok iyi bir topçu olduğu belli oluyor.Adam ayağına aldığında rahatlıyorum valla.Top ayağına çok yakışıyor.İşte onun yanına iyi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım ligde eser.Avrupada esermi orasından pek emin değilim. |
nobre delgado hepsi birer kartal gibi savaştılar |
Geliyoruz Kartallar gibi.. Geliyoruz!!! http://img118.imageshack.us/img118/9...liyoruzxf1.jpg |
hemde ne geliyoruz bu kazanılan kupa takımı morallendirmiştir ama bulutların üsütne çıkmasınlar çünkü lig daha başlamadı |
t,shirtlerin üstünde de geliyoruz yazıodu galiba. |
Alıntı:
Tshirtler Süperdi Ben COk Begenedim Ya Alacam Hemen Storeye geLsin :) |
umarım kupamız basarılarımızın baslangıc noktası olur.. Tşk. Besiktasım.. |
DİKKAT abi inş bı kupa bize pahalıya mal olup takımımızın eksiklerini unuturmaz.hafaya westel macı war bence onu kazandıkan sonra kutlayalım.günü brlik basarılarla awunmayalım gene |
super kupa beşıktaşımıza hayırlı olsun buyuk beşıktaş taftarı takımımza tam destek hep destek |
maçta takım çok iyiydi gerçekten izlerken zevk aldım bence çok rahat kazandık maçı inşallah hep böle oynarlar .Bu takıma sol kanat alınırsa bizi kimse tutamaz ibrahim üzülmez defansif olarak çok ii oynadı ama ofansif olarak yine çok kötüydü,fahri ve delgada bence maçın en iyileriydi. beşiktaş ilklerin takımıdır ve hep öyle kalacak eziklerin yüzüncü yıllarında da şampiyon olarak tek 100.yılında şampiyon olan takımda biz olacaz inşallah |
Türkiye`de Saat: 18:15 . |