![]() |
Kupamiz BeŞİktaŞ Camİasina Hayirli UĞurlu Olsun ArkadaŞlar SÜper Bİr Oyunla Cİnconlari Yenİp Kupayi Almak Daha Da GÜzelllllllllll BÖyle GÜzel Oyunlar Çikarirsak Kesİnlİkle Bu Sene Şampİyon Oluruzzzz.nede Olsa İlklerİn Takimiyiz Ve 100.yilda Tek Şampİyon Olarak Bİz Kaliriz Ve Bİr Tarİh Daha YazmiŞ Oluruzzzz Nede Olsa Tarİh Yazmak Bİzİm İŞİmİzzzzz... |
Sİyaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!! |
runje iyiydi ama sadece bi tane hava topuna çıkıp aldı. toraman da vasatın üstündeydi. gökhan zan süper bi defans oyuncusu olacak. hakan şükür gibi kaleciden fazla yükselen gol atan forvet zan dan bi hava topu alamadı.şükürü perişan etti. koray fena deildi bazı saçmalıklar yaptı ama attırdığı golü sayesinde yerini sağlamlaştırdı.bakiyi hiç semedim. üzülmezde aynı. kleberso ikinci yarıda çok iyi oynadı. çok soğukkanlı toplar çıkardı defanstan. ikinci yarıdaki pasları çok iyidi. fahri zaten tam bi futbolcu. maçtan önce demiştim fahri çok iyi oynar maça a ğırlığını koyar die. hem sağlam hemde çko teknik. hep ileriyi düşünmesi en büyük artısı.delgado ne biçim adamsın delgado adamlar deli oldu topu alamayınca ayağından. idda ediyorum sergenin adını bile andırmaz bize bu sene. ben böyle adam görmedim türkiyede.güleç geçen seneden çok uzak. savruk oynuo beyenmedim. nobre pişman edecek ezxikleri her hava topunda o var. ne kafa varmış adamda. son dakikalarda geldi defanstanda hava topu çıkardı. çok beyendim. bobo güleçten daha etkili.sonradan giren serdar çok etkili orta yapıo.ama sola kesin ze roberto gibi adam lazım. o da gelirse kimse dueduramaz bizi.......ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN...! |
kupa bizim cin cin al sana da başş !!! Alıntı:
|
muhteşemdik be muhteşem...DELGADO YA BURUN KIVIRANLAR GÖRSÜN BAKALIM...İŞTE NOBRE,,İŞTE RUNJE... |
super kupamız hayırlı olsun insallah ugurlu gelir takıma.. |
Alıntı:
oyle olmustur umarım hastası oldum adamın pas atıs stılı top surmesı off bea :) gokhanda buaksam iidi cok bastı cok kostu bu herıf ılerde harbıden cok ii olcak hadı hayırlısı 1 de 1 yaptık |
Hepsİ Bİrer Kartaldi BugÜn. Runje Ve Delgadoya Laf Atanlar Bakalim Şİmdİ Ne Dİyecekler. Lİge De Firtina Gİbİ GİreceĞİz ArkadaŞlar |
biz tam kupa takımıyız. bunu bütün sezona yaymalıyız. ama takım süper tüm takımı beendim deli iboyla, baki hariç. sağ kanada kanat lazım deil. serdar süper orta yapabilio. sola ze roberto gibi birini alırsak şampiyonuz beyler |
delgadoyu getirene helal olsun allah binkere razı olsun bu morelle kimze durduramaz bizi geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz |
Türkiye`de Saat: 15:47 . |