![]() |
Alıntı:
|
Sinan Engin tv8de Beşiktaş sizi yanıltmasın diyor :))) |
Kupa Hayirli Ugurlu Olsun Hepimize!!! |
Süper yaaa delgado, runje, nobre, fahri, hepsi muhtesem oynadi yaaaa |
abi bu akım her mac böyle oynasın sampiynuz.ama hemen takımımızı sampiyon ilan etmeyelim beyler...daha bu bisey değil.önemli olan fenere 100. yılını haram etmek değil mi.takım iii beyler.nobre bobo 2 lisi sper delgado arka da hem 10 numara hem 6 numara sanki.ibo ü harikaydı.serdar kurulus istekli.runje sper.ama beyler defans a sorun dewam edio bence bıraksınlar sol kanadı falan bze defansın göbeğine tecrübe lazım.benim faworim juwe li tudor |
baki derbi maçlarında fazla atak oynamayacağımız maçlarda solda çakılı oynar..sol açığa adam lazım sağ da serdar kurtuluş çalışırsa süper olur iyi ortalar açıyor..her şey yolunda gibi....hayırlısı |
We are the Champions!!!!!!!!!! Arkadaslar aslinda yeri degil ama, su kanatlar kirik. Kanatsiziz! Kanat gerekli. Bi de kanata alirlarsa tamam. Kimse tutamaz. Daha Buragimiz var, Ibo Akinimiz var, varda var. Su Cinconu yendikya, artik yarin rahat girerim sinava! Sas a kil oldum abi! |
HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KARTAL........ Herkese Hayırlı Ugurlu OLsun Arkada$lar...! Böylece Lige Çok Moralli Başlıcaz.... Cenabı Allah Bizlere Böyle Daha Nice Kupaları Kazanmak Nasip Etsin...! |
evet tiganaya güvendim ve bosa cikarmadi helal tigana,... demisti zaten bizi kupa da görün diye... cok güzel oynadik hele ki Delgedao artik yavas yavas kendine gösteriyo... digerlerine gelince runje kurtarislariyle begendim ama oyunu topu sokmasi biraz zayif sonra.. savuma iyi di bence öyle aman aman hata yapmadilar.. baki biraz tutuk oynadi gerisi zan olsun koray toramn iyidiler.. orta saha ibo yine cok caliskandi ama sut ve orta yapamiyor onu herhale herkes biliyo.. fahri iyi oynadi aslinda bazen topu ayyanda cok tuttu delgado zaten süperdi klebersin da iyidi.. forvet de gökhan gülec istedini yapamadi nobre iyi di calisti durdu begendim ama sonuc olarak iyi futbol oynadik ve cok ümitliyim... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:20 . |