![]() |
Bu takıma Tigananın dediği gibi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım süper olur.Eziklerin yüzüncü yılını berbat ederiz.:) Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiler hepsi.Ben Runjeyi,Gökhan zanı,Klebersonu,Delgadoyu vede Nobreyi çok beğendim.Delgado çok iyi bir topçu olduğu belli oluyor.Adam ayağına aldığında rahatlıyorum valla.Top ayağına çok yakışıyor.İşte onun yanına iyi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım ligde eser.Avrupada esermi orasından pek emin değilim. |
nobre delgado hepsi birer kartal gibi savaştılar |
Geliyoruz Kartallar gibi.. Geliyoruz!!! http://img118.imageshack.us/img118/9...liyoruzxf1.jpg |
hemde ne geliyoruz bu kazanılan kupa takımı morallendirmiştir ama bulutların üsütne çıkmasınlar çünkü lig daha başlamadı |
t,shirtlerin üstünde de geliyoruz yazıodu galiba. |
Alıntı:
Tshirtler Süperdi Ben COk Begenedim Ya Alacam Hemen Storeye geLsin :) |
umarım kupamız basarılarımızın baslangıc noktası olur.. Tşk. Besiktasım.. |
DİKKAT abi inş bı kupa bize pahalıya mal olup takımımızın eksiklerini unuturmaz.hafaya westel macı war bence onu kazandıkan sonra kutlayalım.günü brlik basarılarla awunmayalım gene |
super kupa beşıktaşımıza hayırlı olsun buyuk beşıktaş taftarı takımımza tam destek hep destek |
maçta takım çok iyiydi gerçekten izlerken zevk aldım bence çok rahat kazandık maçı inşallah hep böle oynarlar .Bu takıma sol kanat alınırsa bizi kimse tutamaz ibrahim üzülmez defansif olarak çok ii oynadı ama ofansif olarak yine çok kötüydü,fahri ve delgada bence maçın en iyileriydi. beşiktaş ilklerin takımıdır ve hep öyle kalacak eziklerin yüzüncü yıllarında da şampiyon olarak tek 100.yılında şampiyon olan takımda biz olacaz inşallah |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |