![]() |
|
ya bu takım 15 gündür izlediğimz takımmıydı. ben daha inanamıyorum. one takımdı öyle helal olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
inandık çocuklar bizler inandık,bu kupayı sizler için aldık !!! helal olsun beşiktaşıma. ilklerin takımı olarak yine bir ilke imza attık. sezonu çift kupayla en karlı kapayan biz olduk :) başta delgado olmak üzere tüm futbolcularımıza bravo yüzümüzü kara çıkarmadılar ve maç boyunca üstünlüğü ellerinde tuttular.bu gazla kendimize gelir ve ligde çok daha büyük başarılara imza atarız inşallah...:cool: |
helal olsun beşiktaşımıza... aynı başarıyı ligde de bekliyoruz |
valla çok iyidik ama yinede temkinli olmak lazım bu derbi maçıydı bunun psikolojisine aldanmamak gerekli. hele lig bir başlasın. ze roberto geliyomuş galiba bu demektirki adam oynarsa kanatlar çalışır. gsliler neye uğradığını şaşırdı ilk yarıda tempo başlarını döndürdü tırstılar resmen. daha uyum sorunumuz olduğu halde bukadar hızlı ve etkin oynayabilmek çok iyiydi. sadece fahri biraz gözüme battı orta sahada çok top çaldı ama ayağında çok tuttu sanırım tiganada ondan çıkardı belki kendini göstermek istedi ondandır. bide baki aldığı birçok topu adamlara geri verdi yakışmadı ona ama hatasız oyun olmaz yinede iyiydik umarım bu tempo ve istek hırs devam eder. |
|
Abi nasıl kotuk cimboma cimbombom sana kotuk mu on? |
gencler guzel oynadilar hele delgado,nobre,toraman,baki(birde hertopa arkasini donmese) hak eden kazandi hakeme karsi son ve tolga kirmizi kartlikti tolga cabuk alismis cin cona ha bire faul yapiyor neyse hayirli olsun Kupa http://img159.imageshack.us/img159/8718/k5xr0.jpg |
Alıntı:
|
Melih Gümüşbıçak'ın sürekli "İlklerin takımı Beşiktaş"demesi çok hoşuma gitti.Bu gece gerçekten çok güzel bir gece oldu benim için.Takıma ve teknik heyete teşekkür ederiz bu güzel geceyi bize yaşattıkları için... |
Türkiye`de Saat: 10:47 . |