![]() |
Sonunda Yendik bu Cinconu , Nobre gene atti golunu, helal olsun nobreye ... Bize bu sevınce yasatan tum futbolcularımaza tsk ederıyorum , umarım aynı perfonması ligdede gosterıırler... ooo Besiktasim oley Besiktasim oley Besiktasim oleyyyyyyy... |
Bide taraftarimizin Siyahhhhhhhhhhhhhhhhh Beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cekisi superdi, sayi olarak onlar bizden fazlaydı ama bizim sesimiz daha cok cıkıodu... Helal tum kartallara.. |
Alıntı:
bunlarıda beğenmezseniz bence bütün takıma red bull içirelim.belki o bizi kanatlandırır.:D |
zaten belliydi kupayı alacağımız türkiye de ilkler denince akla gelen ilk takım BEŞİKTAŞ yine bir ilke imza attı |
bu arada song tolga h.şaş sinir etti beni maçta şerefsizler maçın başından beri faul yaptı hakemde 2. yarıda kart göstermeye başladı kupayı aldık ama hakem kupayı elimizden alabilirdi az kalsın şerefsiz şaban da penaltı yaptırıodu neyseki hakem gördü şaban ın kendini yere attığını ama bukezde şaban a kart göstermedi |
..Delgadoyu çok beğendim bu maçta.. o ince çalımlar.. akıl dolu paslar..kısa verkaçlar .. tam tribün futbolcusu..göze hoş gelen oyunu var.. bu yıl inönü yıkılır Delgado ile... bu oyuncumuz birkaç beden büyük gibi geldi bana..( çünkü ona uyum sağlaması zor olabilir ötekilerin ) ama .. bir eksiği çarptı gözüme..o da hırs eksikliği..fazla efendi ve sessiz oluşu.. .. bunun nedeni de arkadaşlarına daha henüz alışmamış olmasından da olabilir.. kafama takılan başka konu ise.. Delgado'nun Arjantin ulusal takımında olmayışı..!!??? hayret edilecek birşey..!!?? |
iste 2007 nin ´Besiktasi.....hazirlik maclarina bakipta demedikleri kalmayan arkadaslara kapak olsun..... forza delgado....adam ronaldhinho gibi yaw......mactan sonra gs li arkadaslarimi görmeniz lazimdi feci kiskandilar ´delgadomuu´zu |
Bence takımın en iyisi Nobreydi.Adam ileriye atılan bütün kaleci vuruşlarını kafayla indirdi.Bana Carewi hatırlattı.İnşallah Nobre böle devam eder.Delgadoya gelince kıvrak çalımlar sağa bakıp sola pas atmalar süperdi.Fahri de iyi oynadı performansını böle devam ettirirse Beşiktaşta forma şansı rahat bulur.Baki bu gün tutuktu oyunu ileriye forze edemedi.Runje iki karşı karşıya pozisyonda fena deildi.Ligde onun nasıl bir kaleci olduğunu daha iyi anlıcaz.Maçta da songa çok gıcık oldum o delgadoyu attığı diz neydi o öle.Veysele de yapmıştı geçen sene.Neyse İnşallah bu sene süper kupa moraliyle lige iyi bi başlangıç yaparız. |
bn delgado yu çok beğendim yaw ne öle o çalımlar bnce takım çok hırslıydı işte gerçek beşiktaş bu lige bir hafta kaldı ama bir hafta sonra beşiktaş bu oynadığının üzerine çıkar bir haftada çok şeler olur ligde kopar gideriz inşalla hadi beşiktaş coştur bizi |
Valla ne diyeyim!! Viyana dan kalkip tam 8 saatlik yolculugu yapmaya fazlasiyla degdi. DELGADO!!! Baska bisey demiyorum!!! |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |