![]() |
bence qalqamayiz bu maci. biz sanki cok iyiyoz. |
Alıntı:
|
Benim içimde hiç ümit yok.Hazırlık maçlarından herşey belli oluyor.Kanatsız kartal olur mu hiç?Şimdi skor tahmini yaparsam beni hain ilan edersiniz.En iyisi yapmayım. |
adı üstünde hazırlık maçı...şampiyon olduğumuz sezonda hazırlık maçlarında kötüydük,ama sezon başlayınca hem cinconları hemde ezikleri eze eze şampiyon olduk...bu kadroda iş var arkadaşlar...ve ilklerin takımı olan beşiktaşımız cinconları yenecek kapasitede...gs nin hazırlık maçını izlediyseniz savunmasının berbat olduğunu görmüşsünüzdür...bursa kaç gol kaçırdı bununda farkındasınızdır umarım.... delgado bu maçın yıldızı olacaktır.emin olun....... CİNCONU DELGADO................ |
maç 2 2 biter delgado ve burak atar golleri penaltılara kalır maç.penaltılarda kimin atacagını tahmin edecektm ama şansımı fazla zorlamayım en iyisi.... |
ben bu maca gidiyorum 17 kisilik kadro ile 300 km filan sürecez hehe... hadi Besiktaslilar Yanliz birakmayalim takimimizi.... |
Haydi kartalım ilk defa düzenlenen kupayı müzemize götür |
gs alışkın süper kupaya ama jardel ve fatih yok ne yaparlar bilmiyorum.kazaırmıyız belli olmaz resmi maç sonunda hazırlık macları sonucta oynadıklarımız.en onemli mac bu şu anda ilk ciddi sınavda ben inanıyorum ii olacak |
skoru bilmem ama bütün ilkleri başaran takım olarak süper kupayıda alırız.Hele gs bursa maçındaki gibi dökülürse çok rahat olur. |
gese bursa maçındaki gibi oynarsa kesin yeneriz. bu maçı almamız çok iyi moral olur lig öncesi,takımın özgüveni yerine gelir. :D |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |