![]() |
ama bursa çok inanclıydı dün ben ilk defa bu kadar hırslı bi bursa izledim baya çalışıolar çetiner çok iddaalı gelio söyliim yani aldanmayın bursa yenilgisine ama sonuca gitmek önemli bu maç ben gökhanla nobreden birer gol bekliorum |
valla ins ben maca gidiorum berlin carsi grubunun olduu kisma gidecegim....almak isteyipte daha bilet alamayanlar 38A ve 40B no lu tribünlerden almaniz tavsiye edilir...kale arkasi oluor... |
beyler benim o maçtan pek umudum yok fakat yinede belli olmas 90 dk berberlıkle bıter |
tigana geyse maçına kadar takım hazır olur dio ama bakalım |
Ama Varya Bu Maçi Alirsak Ligde 1 Ay 3 Puan Alarak Ilerleris Manyak Moral Olur Takimaa Hadi Bakalim Kartalim Göster Kendini |
Arkadaslar Mac Günü yaklasiyor, Burdaki Forumdan Ben dair bi kac kisi gidiyoruz. Acaba Frankfurtta bulusulacakmi yani illa biz degil BESIKTASLILAR olarak soruyorum?? Bulusulacaksa nerde ve saat kacta birlikte girilse Stada daha iyi olmazmi acaba??? |
Bulusma Yeri 30 Temmuz 2006 Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi CARSI BERLIN üyelerinin bulusma yeri ve saati belirlenmistir. Saat : 12:00 'den itibaren Mekan : O'Reillys Irish Pub A m Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt (Tren Istasyonu'nun karsisinda) http://www.oreillys.com/frankfurt/fr...06_gallery.htm Tahmini olarak saat 17:00'ye kadar bu mekanda ve cevresinde takilip sonra hep beraber Stad'a gidilecek. Toplu olarak gidilmesinde fayda var. Stadyumla Bahnhof'un arasi S Bahn ile 10 dakika. Saat 16.00 ve daha sonra gelecekler direk stada bizim icin hazir tutulacak GLEISDREIECK PARKPLATZ a yönlenin orda Eintracht Frankfurtun bizim icin hazir tutacagi Fan Evi var ordan Biker Yusuf sorumlu sizi karsilayacak bu bölüme kesinlikle gs aracalari sokulmayacak Veya dileyenler araclarini Bahnhof civarindaki otoparklara da birakabilirler. CarsiBerlin den alintidir... |
Beyler, Burak oynamiyor yani golu nasil atsin? Bence goller 2x Delgado, 1 Nobre ve 1 Bobodan |
burak neden oynamıyor ki ! |
Alıntı:
Anralyaspor ile son karsilasmasinda kirmizi kart gördügünden cezasi varda ondan... |
Türkiye`de Saat: 08:04 . |