![]() |
öyle değil ze roberto konusunda karamsar değiliz herlde gelir 33 yaşında adam bizim takımdan iyisini mi bulacak,glirsede başarılı olur.ayrıca senin dediğin gibi bobo için kalsın felan diyen biri değilim geldiğinde de şimdi de boboyu asla beğenmedim bizim takıma daha kaliteli ve yakaladığı pozisyonları değerlendirecek bir forvet lazım ve delgado da yeterli değil bize 2tane star dediğimiz yabancı şart yabancıları iyi olan takım türkiyede şampiyonluk ipini göğüsler ve rakiplerin yabancıları bizden daha iyi:(:confused: :mad: ...umarım herşey güzel olur |
ben ze robertonun gelmesini cok isterim...tam lider ruhlu bi oyuncu... |
Alıntı:
|
ruud van nistelrooy'u bayern alcak heralde. |
Ze Roberto'ya Tigana vetosu Beşiktaş Yönetimi'nin Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Ze Roberto ile görüştüğü ancak Teknik Direktör Tigana'nın Brezilyalı oyuncunun transferine izin vermediği ifade edildi. Tigana'nın yöneticilere "Ze Roberto 32 yaşında. Eğer yaşlı oyuncu isteseydim, Sergen'in gitmesine izin vermezdim" dediği öğrenildi. kaynak:takvim |
aferin be , tigana biraz antioatik ve soğuk geliyor ama,acıklamaları cok hoşuma gidiyor, ee ne yani dogru demiş adam, eger dusunduklerini yapabilirse bizim icin buyuk avantaj.. evet simdi ondan butun kariyerinide yanına alarak iyi bir orta saha-on libero ikilisinde oynayabilecek birini getirmesini istiyoruzzz. |
Yasından dolayı bu oyuncuyu tigana aldıracagını hiç sanmıyorum |
Alıntı:
aferin bu tiganaya, oda olamsa, yine toplacaklar 30-35'lik "yildiz"lari:mad: birakin ze roberto'yu, alin gilberto ve aimar'i hem siz rahat edin birkac yil hem biz. Aimar daha 20li yaslarda, hem ilerki yillarda transfer yapmakdan kurtulursun hemde cok kaliteli dünyaca ünlü bir yildizimiz olur, adimiz avrupada anilir hergün! |
Alıntı:
aferin bu tiganaya, oda olmsa, yine toplacaklar 30-35'lik "yildiz"lari:mad: birakin ze roberto'yu, alin gilberto ve aimar'i hem siz rahat edin birkac yil hem biz. Aimar daha 20li yaslarda, hem ilerki yillarda transfer yapmakdan kurtulursun hemde cok kaliteli dünyaca ünlü bir yildizimiz olur, adimiz avrupada anilir hergün! |
Başkan'ın alacağım dedeiği süper yıldız Ze Roberto mu? http://www.sambafoot.com/datas/personnes/67/joueur.jpg |
aklıma ze robertodan başka biri gelmiyor yada gilberto ama o yıldız değilki |
ricardinho super super suppeerrrrrrrrrr. adam tek basina takim. kestane spordaki alexden cok daha etkili ve yetenekli. delgadoyla super bir ikili olusturur. offff derim yaaa. gelirse 2 tane kombine almayan serefsizdir. |
Alıntı:
|
Son durumunu öğrenmek lazım |
aga adam evinde otursun artık onun yerine daha genç biri faydalı olur şanlı kartalıma |
ze roberto 32 yşında bnce tigana'nın böyle bi oyuncuya fzla ilgi gostermz... ztn tigana'nın dedigide şu biz yıldız aramıyoruz hırslı, çalışkan ve sahada en fzla micadele edeni istiyoruz demişti...adam delgado bjk de kotu oynasa bile yedege alabilir :D |
Beşiktaş,Ze Roberto'dan cevap bekliyor Beşiktaş rotasını yeniden Ze Roberto'ya çevirdi Jorgensen defterini kapatan Karakartal, Brezilyalı Ze Roberto için yeniden harekete geçti. *** Ze Roberto atağı Fiorentina Serie A'ya geri dönünce Jorgensen'i unutan Beşiktaş, 32'lik yıldız için harekete geçti. Beşiktaş, Fiorentina'nın cezasının indirilerek Serie A'da kalmasının ardından Jorgensen defterini rafa kaldırmak zorunda kaldı. Siyah-beyazlılarda gözler şimdi Ze Roberto'ya çevrildi. Bonservisi elinde olan, sağ ve sol kanatta mükemmel oynayabilen Brezilyalı için daha önce "Yaşı ilerlemiş" yorumu yapan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DJean Tigana da fikrini değiştirdi. YEŞİL IŞIK YAKILDI Daha önce tecrübeli olmalarına rağmen birçok yıldız ismi "yaşlı" bulduğu için geri çeviren Fransız hocanın, Brezilyalı Ze Roberto'ya ise daha sıcak yaklaştığı belirtildi. 32 yaşındaki Ze Roberto'nun Avrupa'nın en süratli oyuncularından biri olarak gösterilmesi ve genellikle dikine oynamayı sevmesi, Jean Tigana'nın bu oyuncunun transfer edilmesine yeşil ışık yakmasındaki en önemli etkenler olduğu |
keske ze roberto bence alabilkeceklerimiz arasında en iyisi |
ze roberto yu almamız bence çok zor..ama inş.alırız lig başlamadan..marka bir isim.. |
kim alınacaksa biran önce alınsın artık sıktı .... |
ze roberto orta alanın heryerinde oynuyor cok faydalı olur nasılsa bonservisi elinde |
çok zor uefa isim bildirdik heralde bu adamı alırsak avrupada oynatabilcekmiyiz inşallah alınır... |
Yahu insallah aliriz...cok iyi bir futbolcu...düsünsenize Klebersonlan Delgadolan süper bir üclü orta sada olusturur...Allah be....Alternativi: Caner |
fotomac haberi oldugu için sadece gülüyorum.ne dedilerde dogru çıktı ki. |
Yanlislika yazdim silin kusura bakmayin yanis yere yazdim ve ayrica varmis... silinsin |
bu saatten sonra ancak böylesi alinir! |
Bu adam yaşlı diye alınmadı sonra yönelinen isimlerin hepsi yaşlıydı ben zaten anlamadım eğer yaşlı oyuncu alınacaksa baştan niye almadılar bu adamı kafam iyice karıştı |
ya bırak zaten gerçeklik payı yok adam türkiyey gelmiyorum diyor biz de gelecek die söylüyoruz |
Alıntı:
|
bende sabah gazetede gördüm hayırlısı olsun işallah olur |
Alıntı:
|
ben daha haberlere flan inanmıyorum .. |
Alıntı:
|
yalan gelmez... |
bnce bu adam beşiktaş a şart eğer gelirse kimse bizi tutamaz kalitesi tartışılmaz bir futbolcu |
fotomacın haberı ne olcak adamlar sadce ezıkbahceye calısıyolar hergun ön sayfada ezıkler var sayın bjk lı kardeslerım her aldgınız FOTOMAC ezıkbahceye cıro yapıyo bılgılenmenızı ısterım |
Ya süper olur gelse ama ama yine diyorum orta sahaya eziklerde oynuyan oyuncu var appiah onun gibi biri lazım kesinlikle versinler 10 milyon€ alsınlar kesin lazım |
yılın transferı olur arkadaslar denılson hakkında neler dusunuyosunuz?manyak bı kanat oyuncusu ne dersınız? |
Abicim Her Iki Kanatta Mukemmel Oynuo Alin Bu Adami Yaşina Bakmayin Alin Işte Bonserviside Elindeymiş Süper Bi Hirs Var Adamin Içinde Ya Maçta çimleri Sokecek Topraktan Nerdeyse Alin şu Adami Yonetim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:21 . |