![]() |
fotomac yazdına göre almicağımız kesinleşti..tüh yaa kaçırdık adamı |
Alıntı:
|
arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.transfer dönemini kapattı yönetim artık.bence kimseyi almıycaklar.alırlarsada türkiyeden alırlar anca bu saatten sonra.bari inşallah o da caner olur.. |
Bence ze roberto çok muhteşem bi oyuncu alınırsa çok yararı olur keşke PASCAL NOUMA geri gelse BEŞİKTAŞ'ı onun kadar seven bi yabancı görmedim |
ze roberto alınırsa forma satışları patlar acaip bişi olur yaaa... :D:D ama alınıcağını hiç sanmıorum umutsuzum yani... |
bu yönetim ze robertoyu fln almazzzzzzzzzzz.boşuna yorulmayın. |
Ze Roberto konusunda umutlanmayın. Gazetenin yazdığı balon haberdi. Bu güne kadarki tüm Ze Roberto haberlerinde olduğu gibi. Yönetim sessiz. Sabahtan beri yeni bir haber var mı diye aranıp duruyom, hiç bi gelişme duymadım. N'olacak bilmiyorum, wallaha hayatımız bi haber duyma umutlarıyla bööle geçiyor. Her geçen dakika umutlarım daha da azalıyo. Şu an çok geç kalınmış durumda. Yakında lig başlayacak, halen tık yok. Umarım bu sessizliğin sonunda iyi bi bomba patlar. |
hadi hayırlsıı diyip bekliycez yine |
çok bekleriz kardes daha....lig başlayacak daha bekleyecegiz biz.6.hafta gelecek artık bekleyemeyeceğiz. |
ya bu yaşlı lafına uyuz olmaya başladım ha iyice. adamın oynadığı futbol ortada. bu gün real madridle barca kerizmide acaba thuram ve cannavaro"yu alıyorlar. Alınacak şu an en iyi adam bence bizim takımdaki şu çocukların içine tecrübesi ve kalitesiyle renk katacak tek adamdır. ama bizimkiler bunuda alamazlar çünkü para yok. baksana delgadoyu ülker boboyu bile sayın baba demirören almış. bari bu herife şu ceplerindeki akrepi çıkarıpta para versinler |
kesinlikle katılıyorum.ne kadar genç meraklısı olduk çıktık.tamam yaşlı derkende takının hepsini 33-34 yaştan kurmuyoruz ki.1-2 tane elbet olacak. |
Alıntı:
|
her takıma 1 tecrübeli adam lazım ve alınacak en iyi adamların başında geliyor gerektiği zazman sazı eline alıp çalacak ve delgado ile takımı sürükleyip götürecek bir isim ayrıca forma kombine satışını katlayacak bir isim inşallah olur diyorum hadi hayırlısı... |
ze roberto zor gibi ama bari boşta olan denilsonu alalim yaa... |
ben hiçbirşey beklemiyorum artık |
jorgensen 31 yaşında ze roberto 32 yaşında yani arada pek bir fark yok tek fark ze roberto daha kaliteli ve orta sahahın heryerinde oynayan bir oyuncu bence mutlaka alınmalı. |
ze roberto 15 gün evvel tigana ya 2.5 milyon dolardan 3 yıllık sözleşme istediğini belirtmiş.bence verilir bonservis yok nede olsa |
Alıntı:
Kardeş bunu nerden duydun?????????????????? |
inşallah gelir. |
bu adamı BEŞİKTAŞ ta görmek istiyoruz..gelecekmiş gibi bir his var içimde..inş.gelir.. |
MÜnch Ün Yerİnİ Dolduracak Bİrİ Olsun Yeter.İsİm Farketmez |
ze robertoyu herkes ister ama bir kişi alır biz alan olabilirmiyiz çok zor |
Alıntı:
|
ze roberto gelirse az paraya gelmesi lazimki gelmez.....münich de aldiginin belki yarisini alabilir bjk da... |
arklar beşiktaş transfer yapmayacak, ya da yapsa bile bu bir yıldız olmayacak, yönetim yeni yılda olmayacağı için artık para harcamaz... |
Ze Roberto'ya verecekleri para ile iyi bir yabancı defans alsınlar.Sola da İ.Akın'ı koysunlar. |
Kartal'ın Ze Israrı Kartal'ın Ze ısrarı Beşiktaş, Ze Roberto için 3 milyon euro'yu gözden çıkardı. *** Ze için savaş Bonservisi elinde olan sambacı için bastıran yönetimin canını sıkan tek konu ise diğer talipler. Sağda da oynuyor Sol kanada süper bir yıldız almak isteyen Beşiktaş yönetimi, Ze Roberto için kesenin ağzını iyice açtı. Sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da oynayabilen Brezilyalı yıldız için yıllık 3 milyon euro'luk bir bütçe ayıran yönetim, menajeri aracılığıyla girişimlerini sürdürüyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Öncelik Avrupa'da Sambacının menajerinin "İngiltere ve Almanya'dan da teklifler var. Öncelikle bu ülkelerden aldığı teklifleri değerlendirecek" dediği ve siyah-beyazlı yöneticilerin bu açıklamanın ardından alternatif isimleri gündeme aldığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan sambacıda pürüz çıkması durumunda rota bir başka yıldıza çevrilecek. |
yaşlı alacaklarsa isim yapmış yıldız birini alsınlar adı sanı duyulmamış adam alcaklarsa genç alsınlar |
yönetim alırsa süper bir iş yapmış olur ayrıca tigana galiba bir kaç futbolcu ile görüştüğünü söylemiş sadece ailton konusunun bitmesini istiyor iş biterse bence büüyk bir süprizle basına açıklayackalardır ancak kim olduğunu bilmiyorum inşallah ze roberto olur ! |
valla bencede ze roberto gelsin ama bakalım nabıcaklar göreceğiz |
ze roberto yu alamazlar demiyorum A L M A Z L A R.bunlar sadece kendilerini kendi geleceklerini düşünürler.beşiktaşlılık yok bunlarda. |
beyler o adamı kapmamız lazım manyak depar atıo manyak teknık sahıbı bırısı hem tecrubede var alınmalı bence |
Ze Roberto'dan "Evet" Beşiktaş, transferi için ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray’ın da bir ara peşinde koştuğu Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı Ze Roberto ile prensip anlaşmasına vardı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Dün Frankfurt'ta Sheraton Otel'de Başkan Yıldırım Demirören ile biraraya gelen sambacı ve menajeri, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Bayern Münih ile yollarını ayırdıktan sonra özellikle İspanyol kulüplerinin yakın takibinde olan Ze Roberto, Beşiktaş'ın cazip teklifi üzerine rotasını siyah beyazlı formaya çevirdi. Türkiye'den de teklifler aldığını ancak Beşiktaş'ın önerisinin daha iyi olması nedeniyle Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakan Ze Roberto'nun, Demirören ile her konuda anlaştığı, bu transferde son sözü Teknik Direktör Jean Tigana'nın söyleyeceği öğrenildi. İki tarafın Frankfurt'taki buluşmasının ardından bu transfer harekatıyla ilgili yöneticiler tarafından bilgilendirilen Fransız çalıştırıcı, dün gece geç saatlere kadar menajer Ali Gültiken ile özel bir toplantı yaptı. Ze Roberto'nun büyük vasıfları olduğunu ve kaliteli bir futbol kimliğiyle hayran kitlesi edindiğini vurgulayan Tigana, "Bu oyuncuyla ilgili son kararımı Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finalinden sonra vereceğim" dedi. (Hürriyet) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dünya kupasında brazilyanın en iyi üçünden biri ZE`ydi. çok hırslı |
Ze Roberto Kartala Evet Dedi BEŞİKTAŞ, transferi için ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray’ın da bir ara peşinde koştuğu Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı Ze Roberto ile prensip anlaşmasına vardı. Dün Frankfurt’ta Sheraton Otel’de Başkan Yıldırım Demirören ile biraraya gelen sambacı ve menajeri, Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı. Bayern Münih ile yollarını ayırdıktan sonra özellikle İspanyol kulüplerinin yakın takibinde olan Ze Roberto, Beşiktaş’ın cazip teklifi üzerine rotasını siyah beyazlı formaya çevirdi. Türkiye’den de teklifler aldığını ancak Beşiktaş’ın önerisinin daha iyi olması nedeniyle Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakan Ze Roberto’nun, Demirören ile her konuda anlaştığı, bu transferde son sözü Teknik Direktör Jean Tigana’nın söyleyeceği öğrenildi. İki tarafın Frankfurt’taki buluşmasının ardından bu transfer harekatıyla ilgili yöneticiler tarafından bilgilendirilen Fransız çalıştırıcı, dün gece geç saatlere kadar menajer Ali Gültiken ile özel bir toplantı yaptı. Ze Roberto’nun büyük vasıfları olduğunu ve kaliteli bir futbol kimliğiyle hayran kitlesi edindiğini vurgulayan Tigana, "Bu oyuncuyla ilgili son kararımı Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finalinden sonra vereceğim" dedi. |
Ze Roberto Türkiye'ye Gelmek İstemiyor.. Alınsa Cok Sevinirim Ama Cok Zor Ya |
habere bak.hahahahahahahaha. ze reberto kabul etmişte tigana karar verecekmiş. |
Böyle gereksiz konular açılmamalı.Ze Robertonun Türkiyeye gelme ihtimali % 7,6 :D .Bu arada TS Marcelinhoyu almış çok iyi biriydi.Bizimkiler neden düşünmediler acaba. |
| Türkiye`de Saat: 04:06 . |