![]() |
Delgado soku!!!!! Son dakika... Deldado şoku Beşiktaş'ta yarın oynanacak Vestel Manisaspor maçı öncesi büyük şanssızlık yaşandı. Siyah-Beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenmanda Delgado sol ayak bileğinden sakatlandı. Yıldız futbolcunun çekilen MR sonucunda ayak bileği bağlarında ödem ve zedelenme meydana geldiğini belirten Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Delgado`nun Vestel Manisaspor maçı kadrosundan çıkartıldığını ve tedavisine başlandığını söyledi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... OLAMAZ BÖYLE BISEY YA... SANSIMIZA TÜKÜREYIM ÖFFFF.... |
Yerine kim oynamalı sizce.Bence Burak oynamalı. |
bizde şans olsaydı oofff off olacak işmi inşallah çabuk iyileşir |
insallah inönüdeki maca yetisir... ne bicim is bu anlamadim gitti gözü degdi döt fblilerin... |
ya nedir bu takımın üstündeki şanssızlık beee....şu .mına kodumun eziklerine bişey olmuyo hep bizi buluyo boyle işler yaaaa....boyle şansın ta anasını ..... |
bu kötü olmus iştee yaww |
-------------------Runje------------------ İ.Toraman----G.Zan----Koray----B.Mercimek -----------------Kleberson----------------- -----------Fahri---------İ.Üzülmez (İ.Akın)-- -----------------B.Yılmaz ------------------ ----------G.Güleç-------M.Nobre----------- V.Manisa maçı muhtemel 11 ve taktik dizilişimiz.... (Ben olsam Delgado'nun yokluğunda B.Yılmaz ve İ.Akın'ın ikisine birden 11 de şans verir, Baki veya İ.Üzülmez'i yedeğe çekerdim. Aksi taktirde hücum gücümüzün çok kısıtlı olacağını düşünüyorum...) |
inönüde inş oynar |
büyük şanssızlık |
umarım en kısa sürede düzelir.....şimdi Vestel'e karşı işimiz daha zorlaştı..... |
bu ne talihsizlik abi ya deli olcam hep ilk haftalarda biseyler cıkıo sora yarıstan kopuyoz |
ben bole sansın .mına koyayım s.kerim bole sansı yaw nedir bu insallah macı alıp bu şansızlıgı bi nebze gideririz |
şansa bak be!!!!!!!!!!!!!!!!!ulan eziklerr |
Şerefsiz Tolga Seyhan........ O Mac Son Macımız Degildi Daha Senle Cok Mac Yaparız Tolga.. Şerefsiz.. |
ödem se sorun deil hafatya oynar bu mactada bence burak oynamalı orda |
böyle şansılık olmaz ii başlayalım dedik daha başlamadan kö:( tü olaylar başladı inş devamı böyle olmaz |
büyük şanssızlık ama o kadar üfleyip püflemeyin,yerini tam dolduramasakta alırız maçı. |
sinirden ağlıyacam. o kadar izlemek için beklioz.şu işe bak neyseki yerinde oynatabileceğimiz burak veya i.akın var. |
cekemeyenlerin gözu deydi kesin, ins en kisa zamanda duzelir. |
dua edelim de inönüdeki maça kadar düzelsin..eh vestel maçı da burak ın kendini gösterebilmesi için çok büyük bi fırsat olur heralde |
Bu kötü olmuş ya daha yeni duydum.İnşallah G.Antep maçına yetişir.Bence Delgado'nun yerine forvet arkasında İbrahim Akın oynamalı. |
İnşallah ilkve son sakatlığı olur.........Yerine Burak oynar..........zaten onun mevkisi |
|
Bu sezon için en çok korktuğum şey buydu.Bu adam bizim için alternatifsiz.Yine de moral bozmamak lazım.Yerine muhtemelen Burak oynar,ama keşke daha ilk maçtan olmasaydı.Takım biraz daha oturduktan sonra yerini daha kolay kapatırdık. |
muhtemelen burak oynıcak , umarım duzelır , o kadar bekledık sansa bakın yaw sakatlandı... |
cocuga gercekten nazar deydi! Aranizda nefesi küvvetli bir hoca taniyan varsa, bizammet Besiktasimizi ve oyuncularimizi bi okutalim yaa! Bu kadar sansizlik olmazki! Delgadonun yerine heralde Burak oynar diyorum! HAydi Besiktasim bee ilk macini alda gel! Vestel bu sezon gercekten cok güzel transferler yapti ama insallah Besiktasimiz bu soka ragmen onlarin üstesinden gelmeyi bilir! |
kotu oldu gerçekten ilk maçta sahada olsa ii olurdu yerine burak oynar istedigi yer zaten buragın inş aratmaz |
ibo sakatlamıs zaten ondan da bu beklenirdi |
ne büyüttünüz gözünüzde delgadosuzda yenmemiz lazım bu maçı inanmak yeterli sadece bu kadar delgadoya bel bağlamayın onun yerine burak oynar |
olur böyle şeyler, takmayın kafanıza... |
Tühhhh beeeee. sansa bak. nazar degdi cocuga:( :( Neyse insalllah hemen iylesir. Dua edelim bol bol.:) |
beyler bu ödem hakkında bi bilgisi olan var mı ? nasıl bşy dha doğrusu ne zmn iyileşir bu? |
Ya bu ne karamsarlık. Biz Manisa'yı bile yenmek için ille de Delgado diyorsak bir yerlerde yanlışlık var demektir. Koskoca Beşiktaş'tan bahsediyoruz arkadaşlar.. |
arkadaslar bu ne sıkıntı yaaaaaaa. koca besiktas bı adamabaglı degılya , tamam belkı oyun kurucumuzun alternatıfı yok ama bız yıne dagıtır gecerız , burak ve ıbo beraber oynar arkalarında fahrı ve klebi tamam ıste delgadoda dınlenmıs bı sekılde haftaya ınonude bızlere sovvvvvv yaparrrrrrr. |
delgadolu veya delgadosuz bu maçı alcaz başka yolu yok ve bütün maçları |
tühh be ne şans ama bizde şans olsa 17. şampiyonluğumuzu almıştık bile |
yazık olmuş..delgado'nun yerine burak oynamalı |
Alıntı:
|
çok konuştular adam hakkında nazar değdi en sonunda şok oldum resmen neyse kazanırız inşallah.ama kalecimiz sağlam maşallah ona bişe olmasında. |
ben bole sansın taaaaa.................... |
Türkiye`de Saat: 12:31 . |