![]() |
ya beyler tigana delgado ismini vermeden önce kaç kişi biliyordu adamı azımız açık izledik eğer dedikleri doğruysa ve tigana bu adamı istemişse vardır bir bildiği anlamsız polemiklerden kaçının. ayrıca geçen sezon rıza hocanın yapmak istediği savaşçı koşan takım olayını birazda havasıyla bozan ailton değilmiydi ze gelse aynı şey olmayacağını nerden biliyorsunuz bize herşeyden önce görev adamı lazım ayrıca star star diye tutturanlar şu anda bu ülkede oynayan en star futbolcu klebersondur. star isteyenlere duyurulur |
Alıntı:
|
o serefsizler hakkaten nerden biliyorlarda bizim alacağımız futbolcular hakkında yorum yapıyorlar.ezikler heryerde eziliyorlar işte şerefsizler..... |
arkadaşlar 15 gündür ze roberto diodum artık bundan sonra bir hafta gustova nely gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , gelecek gelmiyecek , |
olm ze nin yerini bırakıp buraya mı geldin lan adamdan vazgectık aldık iste ne guzel guztavoyu bırak artık su ze yı |
yeterrrrr!!! nery kimdir yaa...geçsinler böyle işleri bu sene yaptıkları trasnferlerin hiçbiri beş para etmiyo zaten bide nery felan almasınlar sonra göndermeye yer arıyoruzz... |
walla kardes almasınlar da solda adam yok ya iboyla baki mercimek mi fasülyemi neyse onla olacak iş değil bu iii bi adama ihtiyacımız war |
Ya 9 kez Milli olmuş en kötü ihtimalle Delgado gibi bi oyuncudur tigana istediğine göre ayrıca kulübü çok güçlü bi kulüp sadece bi maçını izledim çok hızlı çıkış yapıyor hücuma |
Arkadaşlar bazılarımız bize bek gerekli değil diyor hala.Hep söylüyorum Nery sol tarafın her yerinde oynar.Corinthians'ta doğru bek oynuyor buna rağmen bu seneki istatistiği 34 maç 7 gol 9 asist.Daha ne olsun??Lütfen bu adama destek verin.Göreceksiniz Münch'ten sonra adam gibi bir sol kanat izleyeceksiniz. |
walla onur doğru sölüyor bence de beşiktaş münch ten sonra iii bi sol kanat oyuncu alıyor ama bizim millet her zaman hiç bir oyuncuyu beğenmez ama nery gerçekten bizim işimize cok yarayacak nobre de ondan cok faydalanacak hayırlısı olur inşallah |
Türkiye`de Saat: 09:22 . |