![]() |
Gustavo Nery (ayrı topic acmayın) Arkadaşlar Beşiktaş artık Ze Roberto'dan vazgeçti büyük ihtimalle.Artık bu kadar üzülmeyelim,çünkü Beşiktaş'ın şu anki hedefi de Ze Roberto'dan aşağı kalır değil.Beşiktaş Corinthians'ın 29 yaşındaki milli oyuncusu Gustavo Nery ile anlaşmak üzere.Nery'nin Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı fakat transferdeki tek engelin ise Corinthians'ın kiralık vermeye yanaşmayıp Nery için 5 milyon euro bonservis ücreti belirlemesi.Eğer Beşiktaş bu fiyatı biraz aşağı çekerse,bir-iki gün içinde Nery İstanbul'a gelip imzayı atacak. http://www.corinthiansfutebol.com.br...606_154451.jpg |
Du bakam bi Ze roberto konusu bitmedi daha,belki gelir |
bence de zero olursa olsun olmazsa nery mery boşversinler |
ze gelmesse bu adam alınsın bayağı adını duydum ben bunun maclarda ama hangisi iyiyse o gelsin yani iyi olan kazansın:D:D |
Nery gelsın baklım ze den umudu kestım:D |
ooohooh bu saatten sonra olmasada olur yani bu takim yeterli |
Bu adama 5 milyon dolar bonservis vereceklerine Ze Roberto'yu getirsinler daha iyi. Ayrica Nery solbektir, solicte oynar mi su an icin bilemiyorum.. |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
sinir oldum abi ya.boboya 2 milyon avro buna 5 milyon dolar.yuhhhhhh diyen yokmu yöneticilerden düşünüyorum.yoksa bütün borcu 2 yıl sonra takıp kaçacaklarmı.biraz insaf... edit:hala aynı görüşdeyim ve ze olayında anlaşmaya varıldığı kanaatindeyim! |
Alıntı:
Bu Nery'nin bonservisi 4'e indi diyelim, kendisi de senelik 2 milyon euro alsa onun 3 senelik maliteyi 10 milyon euroya denk geliyor. Bu adamin maliyeti Ze Roberto'dan en az 2-3 milyon asagida olmazsa ben her zaman Ze'yi tercih ederim. |
Ayrica bu adam bildigim kadariyla tipik bir kanat oyuncusu, bizim ise orta alanda bir adama ihtiyacimiz var, bu bolgede oynayabilir mi ki bu adam? |
ze roberto yu almıcaklarsa bunu da almasalar olur. yazıklar olsun. biz 2 m.euro verioz gelmio zaragozaya 1.7 ye gidio. bu kadar mı olur.nery faln yalan. i.akın a yazık. almayın. nerynin yerinde ibo,baki,m.sedef var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ii inşallaholur hayırlısı |
5 milyon dolar çok fazla bir bonseervis bedeli. |
Alıntı:
|
istatistiklerini bilen varsa lütfen yazsın |
adam gibi adam alsinlar yoksa almasinlar |
1996 Santos 8maç 1gol 4asist 1997 Coritiba 7maç 0gol 2asist 1998 Santos 8maç 1gol 5asist 1999 Santos 17 maç 2gol 4asist 2000 Sao Paolo 19maç 7gol 7asist 2001 Sao Paolo 21maç 4gol 6asist 2002 Sao Paolo 23maç 5gol 9asist 2003 Sao Paolo 32maç 6gol 7asist 2004 W.Bremen 3maç 0gol 1 asist 2004 Sao Paolo 8maç 3 go 3 asist 2005 Corinthians 40maç 2gol 6asist |
Alıntı:
|
"Weitere Angaben: Brasilianischer Meister 2005 mit Corinthians Sao Paulo und gleichzeitig zum besten LV der Liga gewählt." transfermarkt.de 'den alinti... Yani diyor ki adam 2005 sezonunda ligin en iyi sol bek oyuncusu secilmis :confused::confused: SOL BEK?????? |
Ya Zero Ya Hic... Heveslendirdiler Bizi... Öbürküler Gözümüzü Doldurmuyor..... Zeroyu İstiyoz Biz.. |
Vallahi haklisin... simdiye kadar hic bi zaman bi transfer konusunda böyle heveslenmemistim... böyle ümitlenmemistim... ufff beee simdi bütün saydiklari adamlar bana fis geliyor ze robertonun ismini andikca :mad::( |
Alıntı:
Turkiyeden gelen tekliflere insanlar 3 katini istiyor, oyle kolay degil az bir ucrete Turkiyeye oyuncu getirmek, Ze Roberto bile kalitesiz bir ligde oynayacak diye fazladan 1 milyon dolar istiyor, bu adam da isteyecek. Ayrica seni duyan da bu adami 20 yasinda zanneder, adam 29 yasinda ve 2 yil sonra 31 olacak, kimse satiyorsun 31 yasinda adami? Ayrica adam o kadar mucadeleci mi, top kapar mi, defansif gorevlerini yerine getirir mi bilmiyorum. Benim gordugum kadariyla cok iyi hucuma cikan, bol asist yapip hucuma donuk oynayan bir bek, simdi sen Roberto Carlos\'u getirip koysan o bolgeye o da pek basarili olmaz. |
evet bu adamdı ya 5milyonluk olan az önce başka biyerde yanlış yazdım valla bilmiyom artık umutlanmıyom başlasın şu lig artık başka bişey istemiyom yaaa:( |
http://www.youtube.com/watch?v=1gHX4...Gustavo%20Nery adam sürekli hücumu düşünüyor sol açıkmı sağ açıkmı santraformu belli dill ama görünüşe geöre orta sahadan geriye pek döndüğü yok her pozisyonda var etkili biri izleyin bence bunuda .bu arda beyz formalı takımda 4 numara giyiyor. |
bu nery ın maçını kaç kere izlediniz yada adını duydunuz 5 milyon dolar ne demek biliyorusunuz herhalde.you tube dan videosuna bakarak guzel adammıs demek ne kadr mantıksız.bende kendi maçlarımı koysam runje nın yerine geçerim isterseniz yollayım sizee.besiktas ın saçacak parası yok sağa sola yonetim iyi birisini alacaktır merak etmeyin |
valla ben bu adamı hiç tanımıom acıkcası |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adamin Gercek Piyasa Degeri : 2.500.000 €uro Kaynak: Transfermarkt.de Bide bu fiyati 1.500.000 €uro ya düsüre bilirsek bence alinmasi gerekli bir futbolcu... Bize kaprisli, herseyi para sanan futbolcular lazim deyil...lafim ze robertoya...daha yeni iki tanesinden kurtulduk...:eek: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten Brezilyalilarin futbol karakterinden dolayi savunmalari cok guclu degil, genelde zaten cok saglam stoperler veya kaleciler cikmiyor ordan bir Italya ya da Fransaya nazaran, ben sahsen savunma adami alacak olsam Italya ya da Iskandinav ulkelerinden tercihimi kullanirim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:41 . |