![]() |
arkadaslar geliyor mi simdi bu nery ? |
GUSTAVO NERY'YE İZİN ÇIKTI!.. http://www.dakka90.com/site/images/M...rintButton.pnghttp://www.dakka90.com/site/images/M...mailButton.png Salı, 08 Ağustos 2006 http://www.dakka90.com/site/images/s...stavonery1.JPGBeşiktaş'ın her türlü konuda anlaşmaya vardığı ancak kulüp başkanı Kia Joorabchian'ın yüksek bonservis bedeli talep ettiği Gustavo Nery'e nihayet yeşil ışık yakıldı!.. Corinthians teknik direktörü Geninho, yıldız futbolcuya zorluk çıkarmayacakları söyledi!.. BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Nery'in idmanlardaki isteksiz tavrı ve sürekli "Çok iyi teklif aldım" dediği Beşiktaş'a gitmek istediğini söylemesi üzerine bir açıklama yapan Corinthians Teknik Direktörü Geninho, yıldız futbolcunun takımdan ayrılabileceğini söyledi. Gönülsüz mücadele edecek futbolcuya ihtiyacı olmadığını belirten Geninho, "Antrenmana katılmak istememek kabul edilemez bir durum. Takımda kalmak istemeyen bir futbolcuyu ben de istemem. Nery'in önünü kapamamak lazım. Eğer Başkan, Beşiktaş'la anlaşırsa bu transfer benim için sorun olmaz. Nery'e kapıları sonuna kadar açıyorum" diye konuştu. Teknik Direktör Geninho, Gustavo Nery'i takımda kalmaya zorlamanın kimseye yarar getirmeyeceğini ancak transferin gerçekleşmemesi durumunda yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşünmediğini de belirtti. Dakka90.com Dış Haberler Servisi |
artik gelsinde kim gelirse gelsin |
Alıntı:
|
walla nery haftaya beşiktaşta diyebiliriz ama yönetimin neden beklediğini hala anlamıs değilim neden bekliyorlarsa |
bu adama 5 milyon verilip alınmaz gorusundeyim cok yuksek bir bedel bole bir adam için bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence almiyalim 5 milyon cok Juventus o paraya ne Futbolcular satiyor. |
Alıntı:
|
Nery yolu açıldı http://i.karakartal.com/images/haber/2005/nery001.jpg Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Beşiktaş'a gitmek isteyen futbolcusuna izin verdi Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Beşiktaş'a gitmek isteyen futbolcusuna izin verdi, "Kalmak istemeyeni ben de istemem. Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz" dedi. Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden Gustavo Nery ile her konuda anlaşan Beşiktaş, şimdi kulübünü ikna etmek için pazarlığa oturdu. Takımla artık bağlarını iyice koparan futbolcu da ısrarla siyah - beyazlıları istediğini vurgulayıp, gitmek konusunda yönetiminden anlayış beklediğini ifade etti. Sambacıların teknik direktörü Geninho da, Nery'nin gidişine zorluk çıkarmayacağını, ancak iki kulübün yöneticilerinin anlaşması gerektiğini belirtti. Antrenmanlardaki isteksiz tavrı karşısında bu futbolcudan faydalanamayacağını gören başarılı çalıştırıcı, transferin gerçekleşmemesi durumunda ise ünlü oyuncuyu kadro dışı bırakmayacağını vurguladı. Geninho, "Çalışmalarda yer almak istememesi kabul edilemez. Zaten takımda kalmak istemeyeni de ben istemem. Nery'nin önünü açmak gerekiyor. Eğer kulüpler anlaşırsa sorun da olmaz. Nery'e tüm kapıları açıyorum" dedi. Brezilya basınına konuşan Nery de Beşiktaş'ın teklifinin çok cazip olduğunu, Türkiye'de şansını denemek istediğini ifade etti. Sambacı, kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa hemen İstanbul'a çağrılacak. Kaynak: www.karakartal.com |
offf gelsinler artık kanattan gol atamıyoruz nery nin fena bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum coritiasta oynamak her babayiğitin harcı değil yalnız biraz daha beklersek başka takımlarda araya girer ve fiyat yükselir die korkmaktayım |
Alıntı:
SENCE NERY I ALIRSA KIMI KESER I.UZULMEZI BAKIYIMI NASIL BIR TAKIM KURAR BENCE IBRAHIM UZULMEZ IYI BIR SAVASCI ONU OYUNDA TUTMAK ISTIYECEKTIR BELKI 4/4/2 OLUR NE DERSIIN |
Bize Kazım Kanatın dediği gibi PAŞA lazım.Yani lider ruhlu bir oyuncu lazım.Neryi de bu ışığı gören var mı? |
bu adamı kim almaya kalkar anlamam. ayıp yahu. nery kim. ze robertoyu alamadıktan sonra. buna vereceğin parayı bonservissiz ze robertoya versene. şu yönetimde murat babadan başka kimse özverili çalışimıyor. |
Alıntı:
|
nerry transferi gerçekleşmeyecek...Kilit |
Türkiye`de Saat: 21:05 . |