kartal17 | 10-08-2006 08:36 | Nery yolu açıldı http://i.karakartal.com/images/haber/2005/nery001.jpg
Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Beşiktaş'a gitmek isteyen futbolcusuna izin verdi
Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Beşiktaş'a gitmek isteyen futbolcusuna izin verdi, "Kalmak istemeyeni ben de istemem. Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz" dedi. Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden Gustavo Nery ile her konuda anlaşan Beşiktaş, şimdi kulübünü ikna etmek için pazarlığa oturdu. Takımla artık bağlarını iyice koparan futbolcu da ısrarla siyah - beyazlıları istediğini vurgulayıp, gitmek konusunda yönetiminden anlayış beklediğini ifade etti.
Sambacıların teknik direktörü Geninho da, Nery'nin gidişine zorluk çıkarmayacağını, ancak iki kulübün yöneticilerinin anlaşması gerektiğini belirtti.
Antrenmanlardaki isteksiz tavrı karşısında bu futbolcudan faydalanamayacağını gören başarılı çalıştırıcı, transferin gerçekleşmemesi durumunda ise ünlü oyuncuyu kadro dışı bırakmayacağını vurguladı.
Geninho, "Çalışmalarda yer almak istememesi kabul edilemez. Zaten takımda kalmak istemeyeni de ben istemem. Nery'nin önünü açmak gerekiyor. Eğer kulüpler anlaşırsa sorun da olmaz. Nery'e tüm kapıları açıyorum" dedi.
Brezilya basınına konuşan Nery de Beşiktaş'ın teklifinin çok cazip olduğunu, Türkiye'de şansını denemek istediğini ifade etti. Sambacı, kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa hemen İstanbul'a çağrılacak.
Kaynak: www.karakartal.com |