![]() |
İbrahim Akın düzelecek mi? arkadaşlar dün akşam maça sonradan giren İbrahim Akın beni deli etti. ne topla hamle ediyor ne yerinde pas veriyor nede ayakta durabiliyor. yani adam bana tam anlamıyla bitmiş gibi geldi. sizin fikirleriniz nelerdir? |
İbrahim Akın kesinlikle ilk onbirin adamı olamaz... Tigana bunu çabuk farketti... Takımda kalsın ama umut olamaz... ayakta duramayan, pas ve son vuruş yapacak gücü olmayan bir futbolcu... |
aynen oyle |
Adamın sahada yürümeye hâli yok, böyle devam ederse gönderilsin, turşusunumu kuracaz ? |
insallah düzelir..... |
ben öyle düsünmiyom bence tigana i.akinin hayatini mafeti adam önceki antrenörlerle ne güzel top oyniyordu mesela calimbay yada del bosque ama tigana geldi i.akin birden kötü oynamaya basliyordu i.akin kendini toparlayib hemen eski formuyla oynamasi lazim ve ilk onbirde oynamasi lazim., |
insallah en kisa zamanda eski performansina döner... |
düzelmesi için evlenmesi veya Nişanlısının istanbulda olması gerekiyor nişanlısı izmirde olduğu için böyle bir performans gösteriyor ! |
alemsin valla...:) dogru olabilir belki ama ya |
bu bol kadroda ara sıra girio kadroya |
gelecegin hakan sükürü deniliyodu ama bu adam simdiden söndü...insallah toparlar biranönce |
top kontrolu yok topla ilerleme yok pas atma yok capraz kosu yok orta sıfır ne zaman kime nerde topu atmayıda bilmior ve bunlarn hiçbirisinii geliştirmek için tek caba yok !!!!!! bikaç maç oyun değişdirdi diye hepimiz ümitlendik ama saolsun gelişim 0 |
Yok ya bu adamdan bir sey olmaz! Nisanlisida gelse düzelmez. Bence bastan ona "yildiz oyuncu" denilince havalara girdi ve kendini yeterli görüyor. Onun icin de bildiklerinin üstüne eklemiyor. Gününde oldugu zaman iyi hamleleri var yanliz. Ama eger her sevdigi veya nisanlisi veya esi uzakda diye kötü oynicaksa vay halimize. hem yabanca oyuncular ne yapsin? |
Türkiye`de Saat: 07:17 . |