![]() |
Yabancı gazete haberleri Arkadaşlar http://www.pressdisplay.com sitesiden beşiktaş tevez ile ilgili araştırma yaptım.......haberleri buraya yapıştıramıyorum..çünkü farklı bir pdf ile hazırlanmış....üye olup bakabilirsiniz... Ayrıca ispanyolca va portekizce olduğu için çeviremedim..ve ayrıca yazıları da kopyalanmıyo.....kopyalansa çevirtirdim ingiizceye........ Ama bugünkü yabancı gazetelerde Beşiktaş ile Tevez in adının yana yana geldiğni ve hatta Ricardinho'nun da buralarda yazıldığını söyleyebirim....Zaten Gustav Nery artık tüm yabancı gazetelerde yazılan bir konumda....... gazetelerimn güvenikirliği hakkında bir şey diyemem ama dıştan görünümü itibariyle tasarımları harika.......dolu gazeteler.......30 sayfalık içinde yazıların bol olduğu spor gazetesi....... tabi yine temkinli olamak lazım.......biz ne haberler duyduk........ http://www.isasdm.blogger.com.br/fotos_gustavonery.jpgGustavo Nery http://www.triera.net/upload/sport/tevez_1_show.jpgTevez http://www.sambafoot.com/datas/contr...hotos/1841.jpgRicardinho |
hayırlısı artık hangısı olduysa |
Bence Hicbiri!!!!!!!! |
Valla hayırlısı hangisiyse o olsun. bunlardan biri ya da bi başkası. Ama artık zaman dolmak üzere biraz acele etsinler. |
hiçbiri olmaz dicem ama belki nery gelir. dierleri olmaz. tevez ise imkansız gibi bişey. ama yönetimin başarısız olmasına rağmen kle ve carew gibi yoldızları getirdiğini düşününce olabilir gibime de gelio. ama tevezi dünyanın önde gelen klüpleri isterken bize gelmesi çook zor |
hayırlısı dıyorum ama hangısı olacak kımse bılmıyor |
Tevez ile Ricardinho'yu bir alsak var ya!!! ortalığın a.qoyarız.. |
İnşallah Tevez Olur.Hatta Acayip Güzel Olur. |
inş nery-tevez olur ikisi cok ii anlaişolarmiş ve ii arklarmiş (knkalar yani:D) |
Arkadaslar yine Ucmayin!!!!!!!!!! Ne Tevezi ne Ricardinhosu. Biraz gercekci olalim!!!!!!! |
ricardinhoyu çok beğeniyorum ricardinhoyu alırsak delgado solda oynayabilir |
Biktim usandim....her gün binlerce yeni isim...Tevez ilen hayal kurmayin arkadaslar...gecen sene Bayern Münih 15 Euro önermis...ama gitmemis... Nery...Nery 2 sene evel Werder Bremen len anlasirken sirf 2 - 3 tane maci ilk onbirde baslamis.....gerisini hep yetekler arasinda...bir sene sonra zaten eski takimina geri dönmüs...bize bu adam yaramaz.... Richardinho cok klas bir futbolcu...ama onun mevkiyinde oynayan Delgadomuz var...bence Trabzonda yedek oynayan Ibrahim Yattara gelsin...adam gecen sene assist krali oldu ligimizde...Bire birde ondan daha iyi birisini tanimiyorum...;) |
bosuna hiçbiri gelmıyecek! |
Alıntı:
|
tevez ile ricardinho süper |
biz nası 2 yabancıo labailiriz elimizdekileri napcaz |
bunların hiç biri gelmez gelirse bir nery olur oda yaramaz bence diger arkların dedigi gibi saga yattra sola da ze gelsin baska bişi istemem |
tewez gelmez nery can atar ricardinho paraya bakar |
bencede hıcbırı gelmez en falza nery alırlar ve transfer bıter |
Süper özetlemişsin.
|
Bunlar kimseyi alamazlar... Bize de ah vah çekmek düşer... ALLAH sonunu hayır etsin. |
Insallah Tevez Gelir.. O Olmazsa Ricardinho Olsun... Bakalım Hayırlısı |
arkadaslar bunlar tamamen balon hatta balon otesı haberler bence bu topıc kapatılsın bazı arkadaslar bu sacmalıklara ınanmak ıstıyor ve sonra husrana ugruyor. tevez ısmı fılan bunlar hakıkaten cok sacma haberden cok espırı gıbı |
Bencede tevez çok zor hem maurinho geçen ay onu takımım da görmek istiyorum diye demeç verdi ama alınırsa çok değil çok çok güzel olur. ama onu alrsak bobonun gitmesi lazım yani kiralık bence zaten greksizde yanlz birtane ortasaha şart yoksa delgado siz hiç bir maçı alamayız. yarın statta görüşmek üzre..... |
YAW arkadaslar neden hergün böyle hayal kuruyorsunuz vay su iyi olurdu vay bu iyi olurdu ya. Nasil olsa Tevez veya Ricardinho gibi oyncular hic BJK ye gelebilecegini düsünüyormusunuz? Biz para basmiyoruz borcluyuz. Artik unutun bu fikralari yaw |
Millet iyice uçmuş :D...ne Tavezi arkadaşlar daha 32 yaşındaki Ze robertoyu alamamışız ne tevezi..bunlar hayaldir taraftarların gözünü boyamak için...o zman bende bişiy duydum onu söyleyim..."Beşiktaş Ronaldinho'yu alacakmış" |
balonun önde gideni |
beyler hemen her gazetede BEŞİKTAS bi futbolcuyu alıo onlara kalırsak... o nedenle imzayı görmeden inanmayın we tewez işi yalan...fowete ihtiyacığımız da yok |
bu Rcardinho Amerikan Pastadaki çocuga Benziyor çok Komik |
tevez kesinlikle gelmez |
Beyler konunun açılış mesajında belirtmiştim Ricardinho ile Beşiktaş olayını........az önce Brezilya'nın Agora gazesini kontrol ettim....Ricarinho ile anlaşmaya varılmış.......Yıllık 2.3 mlyon alacak ricardinho........... http://www.cangaceiroterapeuta.blogg...dinho_alvo.jpg |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ın Büyüklüğünü Bilmeyen Beşiktaşlı Olur Mu..? Bu konu başlığı altındaki cevapların çoğunda "hayal kurmayın, alamayız, Beşiktaş'a gelmez vs" gibi yorumlar var. Bu kadar inancsiz olmaniz dikkatimi cekti. Sunu unutmayin, cok ama cok üst düzey bir futbolcu olmadığı takdirde (Ronaldinho gibi) her oyuncu Beşiktaş'a gelir ve istendiği takdirde büyük başkanımız takıma kazandırır. En son bir sohbette aynı diyaloglar dönüyordu. Sohbete katılanlar tıpkı sizin gibi işte borçlarımız var, klüp şöyle zorda, transfer yapamayız gibi laflar ediyordu. Sayın başkanımızın yakın bir arkadaşı dinledi ve en sonunda gülümseyerek; "Söylediklerinizin hiçbiri doğru değil. Yıldırım Başkan'ın getiremeyeceği oyuncu yok. "dedi. Ben de şaşkın şaşkın bakakaldım ama konuşma devam edince gerçekliğini anladım. Şimdi size son olarak şunu söylemek istiyorum; Biz Beşiktaşız, tek büyüğüz. Bu büyüklüğün farkında değilseniz biraz daha silkinin ve kendinize gelin!!! Ricardinho'da cümle aleme kapak olsun!!! |
Alıntı:
|
Ayrıntılar BJK Televizyonunda.. |
Alıntı:
|
yönetimi kutluyorum, takımın başarılı olması için yönetim gereken herseyi yaptı, şimdi sıra Tigana,oyuncular ve büyük Beşiktaş camiasında |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ricardihno tamam bitti,nobre yi türk yapıp birde tevezi alırsa k süper olur |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |