![]() |
Muhaha amma atmis Turk basini: 'Tevezi verebiliriz' Ulan karpuz mu veriyon be kardesim, bunun maddi boyutu var, odeme sekili var, Tevezin istegi var, baska kuluplerin durumu var, adamdan resmen karpuz gibi bahsediliyor.:D |
hehehehehe sende haklısın be kardesim ama iste taraftar heyecanlansın die yazıyorlar ne yapacan |
Alıntı:
|
hala bu tevez topici kapanmadı mı yaw, hayır bu topic de 100 sayfayı bulacak, ondan korkuyorum...:D |
Şu transfer dönemi bitse de kurtulsak yaaaaa.Kusacam artık bu saçma sapan haberlerden. Ulan gelir mi acaba ?? :D:D:D |
:D walla kardes bizde milletin yalancısıyız yoksa bize gelirmi tevez işi gücü bırakıp bize mi gelecek a.q |
Alıntı:
|
kimi çıkarcaz forveten?:D fb olsa 12 adam la çıkar olur biter (bir kerede 6 yabancıyla saha çıkmışlar dı:D |
hewhehehehe gerçekten kardes ezikler yapar öle şeyler ama boboyu büyük ihtimal kiraya verecekler gibi görünüyo tabii gelirse adam ama büyük ihtimal oda gelmeyecek |
walla bu adam real madride bile gitmiyor bizim beşiktaşa nasıl gelecek onu anlamıyorum ben ama gelse manyak olur takım da iii olur |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |