![]() |
banko dınamo kiev su ana kadar dınamo kıev turk takımlarıyla 5 kez karsılastı 4 kez turu gecen taraf oldu.sadece 2002 - 2003 senesınde uefa kupası 3. tur mucadelesınde karsılasan beşiktasımız 0-0 ve 3-1 lık skorlarla turu gecen taraf oldu. bosuna demıyoruz ılklerın takımı dıye bence gelenk bozulmayacak ve bugun ukrayna temsılcısı ezıklerı yenecektır. BANKO KIEV 216 = 1 1.85 yorumlarınızı bekliyorum |
ArkadaŞlar Ne Kadar Ezİk Olsalar Da Ne YaZIKkİ Bİ TÜrk Takimilar.belkİ Bazilariniz Bana Kizacak Ama Yİnede Bİ 90 Dk LiĞina Onlar Gİbİ Ezİk Olmasakta Yenmelerİnİ İsteyelİm.bİzler Osmanli Torunuyuz. |
Avrupada Beşiktaş ve milli takımdan başkasını hiç desteklemedim... |
Alıntı:
|
bence hem ts,gs,fb desteklemeliyiz ama fener tura yakın gibi görünüyo yaw;3.10 veriyo kaçmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence de banko kiev gersi yalan siz beni dinleyin :D:D shaktar ve cskayı da ekleyebilirsiniz yanına milan ve liverpoolda var bu arada :D:D |
Bence fenere 02 cekılmeli , mlada ya 02 cekılmeli :D |
valla oynsam fener e oynardım ama ezikten gelcek para allhtan gelsin o yüzden oynamam :D |
abicim biz feneri desteklemiyoruz bunu bilincinde olalım bir kere ne kadar yüz karası olsalarda desteğimiz sadece türkiyenin puan kazanmasından yana olacak biliyosunuzki son üç senede eziklerin türkiye kazandırdığı puan ortada sıfır elde var sıfır bu sefer kazansınlar bari |
elensinler ki daha başından..şamp.ligine falan kalırlarsa daha çok puan kaybetmeyelim..forza dinamo.. |
sanki o ezikler bizi avrupa da destekliyo!!! rezil olsunlarr....! |
şu an ülkeler sıralamasında 16. sırada bulunuyoruz, eğer bu sezon en azından 15.'liğe geçmeyi başaramazsak önümüzdeki sezon avrupa şampiyonlar ligi'ne bir takım 3. ön elemeden başlayacak, uefa'ya da biri kupa şampiyonu, diğeri de ligde 2. olan takım olmak üzere 2 takımımız katılacak, yani belki siz ezikleri desteklemiyorsunuz ama artık türk takımlarının avrupa'da puan toplama zamanı geldi de geçiyor bile... ama benim şöyle bir düşüncem var, fener ve gs uefa'ya gelirse çok daha fazla puan toplayabiliriz, zaten şamp. ligi veya uefa'da alınan puanlar arasında hiçbir katsayı farkı olmuyor, o yüzden ligde başarısız olmamıza rağmen 2 senedir avrupa'daki en iyi türk takımıyız... |
İnŞallah BÜtÜn TÜrk Takimlari Turu GeÇerler (bunu İÇİm Kan AĞlaya Kan AĞlaya SÖylÜyorum) Ama BÖyle Olmali |
Alıntı:
|
aslında ezikler kendini cumhuriyet sanıyor ya Türk takımı olarak sayılmasa da yenildiklerinde ülke puanı düşmese ii olur ...:D |
Alıntı:
|
Lütfen Feneri Avrupaya Göndermeyinnnnnnnnnnn !!!!!!! |
Merhaba, Aslında son 10 sene öncesine kadar Febe Gese maçlarında hangi ülkeden hangi dinden, toplumdan olursa olsun karşı takımları desteklerdim. Çünkü bu 2 ezik takıma karşı acayip derecede antipatim var. Ancak bu Akşam ilk defa şu pencereden baktim 1.ncisi bu takım kiminle oynuyor avrupa takımı ile ben neyim türküm dinim ne müslüman o zaman ben avrupa takımını desteklersem ne olacak hem Irkıma hem dinime ihanet etmiş olacağım. Ne olursa olsun GeSe FeBe artik avrupada kazansınlar. Hem ülke Puani icin hem Irkımın ve Din kardeşlerimin arkasında durmak için. Sineyi Millete döndügümüzde ise bu eziklerin kellelerini aliriz :) ama bizden olan biz kıyariz başkasına kıydırmayız diye düşünüyorum.. Ezikleri biz ezelimki altimizda ezildikleri icin ezik olduklarini unutmasınlar!!.. |
Alıntı:
Heyyt beee ne kadar dogru konusmusun su din ve irk olyinda.sana tamamen katiliyorum.Benimde aslinda fenere acayip antipatim var ama sonucta hepimiz türküz.... NOT: Bugünkü maglubiyet ama iyi geldi cünkü cok havalara girmislerdi:) :) |
Bu Arada Tumer Sacini Sariya Boyamis Hafiften Farkettinizmi Rengini Acmis |
Ne olursa olsun istersek tek takim katilalim fark etmez Forza BJK.. Kayserispora yarin basarilar ANTI FEBE GESE |
Alıntı:
|
bakıyorumda bazı arkadslar fenere oynayın demıs.arkadslar turkıyede medya fenerli.medya fenerı ıyı pofpofluyor.işte bunun en guzel kanıtını macı ızledıkten sonra gorduk.oynadıgı denk takımlarla zorlanıyor.DİNAMO KİEW ezıklere ve ezık medyasına gereken cevabı verdı helal olsun.EZİK MEDYA ve EZIKLER ayaklarınız yere bassınn ucmayınnn.100.yılınız tarıhınızın en ezik yılı olacak. http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim verdiğim btün maclar tutmuş yaww şimdi modlardan br plaket bekliom haa:D:D:D |
helal olsun dinamı kiev'e. Ben şahsen kendi adıma sevindim. Daha fazla fark bekliyordum ama olmadı. Neyse devamını eziklere kadıköyde basarak getirecek bu adamlar. |
Eyyyyy Alİ Şen. Bİr Zamanlar Bİr GÜn Herkes Ezİk Olacak Dİyordun. Gel Benİde Ezİk Yapabİlİyorsan Yapsana. Ben DÜn Dİnamo Kİevİ Tuttum. Allaha ŞÜkÜr Bastilar Adamlar. Eyyyyy Ezİk OĞlu Ezİkler. Nasil Aci Varmiydi Aci.? |
ayıp oluyor bir türk takımı için böyle konuşulmaz.. her ne kadar farklı bir cumhuriyet olduğunu savunsalarda enayiler, ceplerinde türkiye cumhuriyeti nufus cüzdanını taşıyorlar.. formaları bir türk takımının forması. hiçkimse orada aaa ibne fenerlilere bak demiyor, ibne türkler diye bahsediyorlar. Herneyse bu da benim düşüncem. Biz beşiktaşlıyız.. Herkesin yaptığını değil farklı olanı yaparız. O ezikler beşiktaşımız elin gawuruyla oynarken rakibi destekliyor olabilir, işte bizim farkımızda burada... |
YAW BEN UEFA SIRALAMASINDA 16. DİYORUM, TÜRK TAKIMLARININ GALİP GELMESİ GEREKİYOR DİYORUM, yoksa şampiyonlar ligine tek takımla katılacağız diyorum, ama kime diyorum??? yaw federasyon şu feneri göndermeyin artık avrupa'ya yaw, sizin elinizde değil mi bu bea, ben bunlar uefa'ya gelsin daha fazla puan toplarız diyordum, ama dün izlediğim takım uefa'da gruplara bile kalamaz, buraya yazıyorum, EZİKLER işte yaw... |
ewet beyler. rekabetimiz türkiye sınrını geçmemeli bence. özellikle bu sene büyük başarı gelmesi lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Simdi Senin Demene Göre Biz Kendi Takımımızda Yabacı Var Diye Avrupada Oynarken Beşiktaşı Tutmucaz mı ?? Fenerde Yabacı Var Diye Gavur Takımı Oluyor.. Bizde de Var Türk Takımı Oluyor Öylemi ?? Fenerde Yabancı Futbolcu Olması Onları Türklükten Dışarı Atmaz.. Eger Atsaydı Bizim Takımımızıda Atardı... Bence Yorum Yaparken Mantıklı Düşün Sonra Yap..! |
Bence fenerin başarılı olup olmaması hiç önemli değil önemli olan türkiyenin puanı dolayısıyla fenerin dışarıdaki başarısı etkili oluyor genelde yenilsin ama fark yemesin ezilmesin diyorum şahsen ama yendiğinde de puan artıyor işte |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin Avrupada BAsarılı Olmasını Istemedigin Takım Gol Yedigi Zaman Fener Gol Yedi Demiyorlar Türkler Gol Yedi Diyorlar... Fener Yada Galatasaray Ne Kadar Basarısız OLurlarsa Avrupada Onların Puanı Düşmesi Bir Yana Türkiyenin Puanı Düşüyor....! Sen Alone Wolf... Türklerin Yani Bizim Değilde.... Ukraynanın Yada Baska Bir Yabancı Ülkenin Puanının Yükselmesinimi İstiyorsunda Böyle Konusuyorsun. ??? Avrupada Fener Yada Galatasaray Kaybettigi Zaman.... Fener Yada Galatasaray Kaybetmiyor...! Türkler Kaybetti Diyorlar...! ve TÜrklerin Kaybetmeye Tahammülü Yoktur... SANIRIM SENİN VAR...!!! |
Türkiye`de Saat: 23:02 . |