![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında süper biri ama psv bırakmaz ole bi defansı....keske oyle olsa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bence tigana hakkında cok yanılıyorsun adam futbolcu kariyerinde de cok iyi di teknik direktorkende futbola gercekten yıldızlar katmış bir adam bence biraz sabırlı olman gerek gecen seneler hakkında haklı olabilirsin ama bu sene genc dinamik bir takım kuruldu zaten bu takımdan hemen bişi beklemen yanlış olur ama ilerisi için surekli beraber oyanayan bir takım yaratabilirsek bu bizi gelecek senelerde de cok iyi yapabilir. turkiyede bjk taraftarı olarak hep sampiyonluk ve galibiyetler bekliyoruz bence bu cok yanlıs bence kurumsal olarak bjk yı geliştirip takıma gencleri adapte edip gercekten basarı yakalanır.Nitekim tigana da ole bir devrim yapma pesinde ben olacagına inanıyorum iyi bir transfer daha yapar iseler sol kanada ve takıma abilik yapabilecek o zaman gor bak hersey daha duzgun olacaktır. bir besiktaslı olarak seni bu kadar karamsar gormek ve takım hk. bu kadar agır konusmanı hiç hos karsılamadım.. bu tip eleştirilerin biraz daha yapıcı olursa bence cok daha iyi olur.. |
zamorano bence çok abartıyosun. sanki yönetim tigananın istediği futbolcuları aldıda tigana oynatamadı bak ülker dünya kupasından önce Zeroberto ile anlaşmışıtı ama yönetimde para olmadığı için o nun parasını delgadoya verilidi anlıyıcağın yönetim gidiceğini bildiği için transfer yapmyo,yönetim geldiğinden beri aburcubur transfer yaptı 2 senedir onun ceremesini çekiyoruz.ayrıca fahri 4 4 2 taktiğinde oynayacak bence gelecek vaadeden oyuncu defans konusunda da korayla ibrahime çok haksızlık ediyosun ikside çok iyi ve tek suçları fizikleri aynı tipte ama defansa 1 tane mesela psv deki alex çok iyi oturur ama bu yönetimle çok zor.İnşallah en kısa zamanda giderlerde kendmzi toplarıs.. |
Alıntı:
Ayrica bir takim eksik bolgesine gore transfer yapmalidir. Arkadasim ne guzel ornek vermis, bu takim 2 sefer Turk savunmayla basarili olmus, ki biri efsane kadro olmak uzere. Biz GS'den gol yememisiz, Manisa gibi bir takima gol disinda pozisyon vermemisiz, hala mi savunma elestiriliyor? Bu takim oynadigi 6 macin 4'unde gol atamamis, diger 2'sinde ise anca 1 tane atabilmis. Yani koskoca Besiktas bir macta 2 gol bile atamamis, insanlar hala savunma diye bagriyor, nasil yani? Bu takimin eksik bolgesi forvet ve sol kanat, bizim forvetlere bakin bi: Nobre iyi ama digerleri? Gokhan Gulec yeterli mi yetersiz mi belli degil, Ibrahim Akin son 2 sene ortalarda yok, cok istikrarsiz, Bobo ise o kadar kalitesiz ki kiralansin deniyor? Delgado'nun alternatifi bile yok? E bu takima kim gol atacak, Tigana girip atacak degil ya? Bu takim gol atamiyorsa niye hala savunma gunah kecisi oluyor, orada yabanci yok Turk var diye mi? Bana Luciano ve Tomas gibi yabanci gelecekse hic gelmesin, Milli Takimin kapi gibi 4 defans adami var bu kadroda. Ha siz surekli Milli Takimin stoperleri kotu diyorsunuz, ona bakarsa orta saha, back ve forvetleri de kotu, tum takimimi yabancilardan kuralim? |
Alıntı:
Hepsi su televizyon programlarindan oluyor. Surekli 'yabanci defans' kavrami diye birsey tartisiliyor, orada ben olacaktim ki yapistiracaktim lafi. Peki ben o zaman size sorarim: tamam, yabanci defansi olmayan bir takim son 5-6 sene sampiyon olamadi, ama sadece 1 tane iyi forveti olan takim sampiyon olabildi mi? Hadi buyrun verin cevabini... |
Alıntı:
|
sezon öncesi belirli bi transfer politikasi izlenildi..simdi sadece bi vestel maci yüzünden herseyi alt üst etmemiz lazim.. bence defans güvenilir sol tarafra eksigimizi gidewrdimi is tamamdir |
Vallahi bu kadar sabırlı ve iyimser taraftarlarımız olduğunu hiç sanmıyordum.Ben gerek kafelerde gerekse İnönü'de maç seyrettiğimde ,çevremde ki taraftarların neredeyse hepsi en ağır küfürleri savunmamızda oynayan adamlarımıza ediyorlar(hani sizin şu toz kondurmadığınız SÜPER yetenekli savunmacılarımız)Dürüstçe söylemem gerekir ki Beşiktaş futbolcusuna küfür etmeyi kendime yakıştıramam(her ne kadar çoğunun oyunculuğuna inanmasam da) Ama size yemin ederim ki ne zaman maç seyretsem bizzat çevremde ki Beşiktaş'lıların Toraman,Avcı,Havutçu ve Üzülmez gibi adamlarımıza ettikleri küfürleri buraya yazsam kesin forumdan atılırım.Dolayısıyla anlayamadığım şu;Beşiktaş forumlarında bu adamlardan söz açılınca herkeste hayret verici bir iyimserlik var ama iş maç seyrederken hiçte öyle olmuyor.Demek ki tarftarlarımız nabza göre şerbet veriyorlar.Gelelim savunmanın yeterli olduğu düşüncelerine:Bakın arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama siz bu kafayla çok yaşamazsınız.Bugün dünyanın bütün iyi takımları güçleri doğrultusunda savunmalarına şöhretli iyi adamları alıyorlar.Büyük başarılar için önce arkanı sağlama alacaksın.Ya bunca önemli takımın hocası futbolu bilmiyor ya da siz.Ben demiyorum ki gidelim Lucio'yu alalım ,bu tip adamlara paramızın yetmeyeceğini zaten biliyorum ama en azından biraz fedakarlık yapılarak Lugano Fener'in elinden kapılabilirdi. |
Halen bobo kiralıkmı ? :D |
Alıntı:
|
Ha bu arada.Konuyu çok dağıttık.Bobo'yu izlemeye devam edin.Ama ön yargılarınızı atarak ve at gözlüklerinizi çıkararak izleyin.Haftalardır söylüyorum,bundan sonra da söylemeye devam edeceğim,bu adam çok ama çok kaliteli. |
maçtan yeni geldim, bobo attığı iki güzel golün yanında bomboş kaleye gol de kaçırdı, bobo takımda oynadığı sürece birçok gol de atacak çok basit golleri de kaçıracak ,böyle bir adam bu,ben arkasında durulması taraftarıyım |
gerçekten staddaki halimizi görmeniz lazımdı o golü kaçırdığında...ama attığı 2 golle galibiyet geldi...Bobo kalmalıdır,yararlı olur... |
nobreyi kiralayalım daha iyi ne bobosu bobonun yanına daha etkili bi adam lazım siz hemen gönderdiniz adamı nobre pozisyona giremiyo hala fb deki gollerini sayıklıyonuz anlamıyorum valla ama burası fb değil ki bobo nobreden daha çok iş yapar yazın bir kenara nobrede fiyasko olur 3-5 haftaya kadar .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
toramana laf yok bence.defans ta savruk fln diil.sağ kanatta da tolga doğantez gibi orta saha çizgisinden ceza sahasına orta fln yapmıyor.yani adam elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor bence yapıyor da. |
Alıntı:
Aynen deginiyorum yazima, o kadar iyi hucum futbolu oynamamiza ragmen forvetlerimiz gol atamadi. Bobo ne goller kacirdi, ne kadar basit pozisyonlari cok gereksiz sekilde harcadi. Bobo hakkinda hala kararsizim, bu adam ya cok kotu oynuyor, ya cok iyi oynuyor, hangisi gercek Bobo anlayamadim. |
arkadaslar bobo konusu, psv li alexden baslayıp bizim defansımıza kadar döndü |
iyi fikir ama ben dün bobonun oynadığı futbolu çok beğendim yaa çeşke hep böle oynasa ama 10 cm den topu auta atmasın ve hep böle oynasın bide ben şeyi merak ediyorum defansa takviye yapıcazda milli takımın defansını beşiktaşlı isimler oluşturuyo hep.bence defansımız güzel |
BoBo Kiralanirmi Yaw, BoBo Bu Takimin Yildizi Olacak. |
|
boboyu eleştiren arkadaşlarım bu adamın cıkıpı ricardinho gibi ronalda oynamasını beklememiz sacmlık değilmi adamı gecen seneden biliyoruz nasıl futbolcu olduğunu hangi yönlerinin kuvvetli olduğunu biliyoruz şimdi takımı hayal ediyorumda bu takımda iş yapmıcak biri varsa o da nobredir adamı aldık onu oynatacak adamları alamadık taktiği kuramadık ve hiç bizamanda bunlar olmuyacak ricoda gelirse bu takımın oynayacağı sistem taktik ne olursa olsun sürekliliği yerden oynamak olmalıdır buna en yatkınıda bobodur gördük nobrenin süratini ya bi düşünün bi kez futbolcuları göz önünden gecirin nasıl bir sistem oynarsak daha iyi olur ona göre asın kesin naparsanız yapınnobrenin gidip yerine defans almamız lazım hemde bu defansı acil bi şekilde almamız lazım off off |
umarım nobre türk statüsünde oynayabilir, ayrıca bu takımda basarılı olacaktır, adam her degajda kafaya çıkıyor top indiriyor, zaten runje de her degajı nobreye atıyor, nobre bobo ikilisi şimdilik ideal görünüyor |
Alıntı:
|
asgaoth sana katılıyorum nobre her topu demiyelimde abartmıyalım kafayla indiriyo ama NEREYE .... |
valla bobonun stilini adrianoya benzetenler var ben çok anlamam ama adam brezilyanın geleceği parlak ilk 10 adamından biri olarak gösteriliyor ayrıca latinlerin türkiyye uyumda zorlandığını göz önüne aldığımızda ve bobonun takımda kalmak istemesindeki ısrarı düşündüğümüzde bence kalmalıdır. takımını seven ve takımı için oynayan oyuncular lazımdı ve bu sene bu adamlar var. ayrıca güleçe baktığımızda çapraz koşuyu geçtim adam nobrenin peşinden koşturuyor bilmem dikkatinizi çektimi eğer güleçle başlasaydık maç belkide daha zor olurdu.bobonun oyunu kanatlara çekmek ve o bölgeleri kullanmadaki ısrarı ve başarısı bence yadsınamaz.adam daha 21 yaşında ve yaptıkları ortada üstelikte takıma 25 gün geç katıldı. bu adam ilerde bize hem başarılar hemde para getirecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın. |
| Türkiye`de Saat: 08:35 . |