![]() |
Sahibinden kiralık! Sahibinden kiralık! Vestel Manisa yenilgisi, Beşiktaş yönetimini yeni arayışlara itti. Defansta çok açıklar verilmesi üzerine bu mevkiye takviye yapma olasılığı ön plana çıktı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş yönetiminin 100. yıldaki Zago-Ronaldo ve G.Saray'daki gibi Song-Tomas uyumunu örnek alarak defansı yabancı bir oyuncuyla güçlendirmeyi planladığı öğrenildi. Bu durumda da yabancı oyuncu kontenjanına yer açma zorunluluğu doğdu. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları konuşmada şu anda tam verim alınamayan Brezilyalı golcü Bobo'nun kiralık verilmesinin gündeme geldiği ifade edildi. Tîgana'nın da onay vermesi halinde Bobo 1 yıllığına başka bir takıma kiralık verilecek ve hem sol kanada hem de defansa takviye yapılacak. Şimdi olmasa bile savunmaya yeni bir yıldızın devre arasında alınabileceği vurgulandı. kaynak:kartalhaber valla ne kadar doğru bilmiyorum ancak 2.yarı lig daha zorlaşacak onun için devre arası defans alınabilir ! |
duydugum en iyi haber burak gibi bi adam varken onun yerinrde hem ön libero hemde stoper oynayan tudoru yada bizim ronaldoyu alalım |
eger dooruysa cok ii |
Alex PSV'den Alex. Böyle bir defans oyuncusu yok abi! vollst. Name:Alex Rodrigo Dias da Costa geboren am:17.06.1982 (yaş: 24) geboren in:Niterói, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/60.gif Brasilien Nationalität:http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/60.gif Brasilien Größe:188 cm Gewicht:92 kg oynadığı takımlar: Santos, PSV Eindhoven. http://www.tribuneindia.com/2005/20050514/sprtrib3.jpghttp://www.uefa.com/ml/images/Players/220X220/95310.jpg |
bjktvde samet aybaba aynen vurgulamıstı aslında besıktasın forvete dııl defansa takvıye yapması lazım dedı bende aynen katılıyorum buna |
inşallah doğrudur |
Zaten adam akilli forvetimiz yok, bir de Bobo'u kiralayip defansa takviye mi yapacagiz? Artik Milli Takimin stoperi Gokhan Zan'i tribune yollariz, Gokhan Gulec bir gol atar diye dua ederiz artik. Beyler bu takim fazla gol yemiyor, fazla acik vermiyor, artik bazi seyleri gorun! Bu takim toplam 6 mac yapmis, tam 4'unde gol atamamis, hala defans isteniyor! Boyle birsey olursa bizim sampiyonluk sansimiz degil, 2.lik sansimiz hatta 3.luk sansimiz direkt olarak biter! |
Turkiye liginde bol ve kaliteli forvetleri olan takimla sampiyon oluyor, stoperleri iyi olan takimlar degil! 4 sene evvel Sergen-Tumer-Pancu-Ilhan-Nouma-Ahmet Dursun'lu takim, bundan sonra Serhat-Tuncay-Alex-Nobre-vHooijdonk-Anelka-Semih'li Fenerbahe ve gecen sene Umit Karan-Necati-Hakan Sukur-Hasan Kabze-Ilic-Hasan Sas'li Galatasaray. Bu takimlarin savunmalari cok mu gucluydu? Bu takimlarin savunmalarinin ne oldugu Avrupada cok net ortaya cikiyor, o met ede ede bitiremedigimiz yabancilardan olusan Song-Tomas defansi Mladen gibi bir takimdan bile 2 gol yedi, ama adamlar 5 gol atmasini bildi. Bize sadece ofans icin yeterli olan Nobre ve Delgado var, Gokhan ve Bobo yetersiz (simdilik), Ibo Akin ise cok istikrarsiz. Ne kanatlardan, ne de orta sahadan ofansa herhangi bir destek yok. Biz bu kafayla gidersek daha cok 1-0 2-1 mac kaybederiz... |
Arkadasim sana katilmiyorum....bir örnek dünya sampiyonlugu...ve Italya... Koray Baki len bu isler olmuyor...adamlar resmen uyuyorlar...1 e 1 de cok etkisizler...cok top kaybediyorlar...ve zamanlama hatalariylan kanser olmamizin bas sebepleridir... Besiktasin 100üncü yilinda Sampiyonlugun en büyük faktoru Zago, Ronaldo, Gunti, Cordobalan ve tabiki Sergendir... Bence Bobo kiraya verilsin....Trabzon olabilir...bizde onlardan kanat icin Yattarayi alabiliriz... Defansada PSV Eindhovenden Brezilyali Alex i alirsak...Allah be...Feneri 100üncü yilinda 100kere s keriz:cool: |
Alıntı:
Avrupa arenasi cok farkli, orada futbol takim olarak oynaniyor ve en onemli sey savunma ve mucadele, zaten FB ve GS o yuzden cok zorluk cekiyorlar. Turkiye Liginde 34 macin 25'inde tamamen is hucum oyuncularina ve forvetlere bakiyor, FB ilk senesinde ve GS gecen senesinde tamamen doldur bosalt oyunuyla sampiyon oldular, ne kadar kotu takim olduklari ve herhangi bir sistem olmadigi Avrupa maclarinda belli oluyor. Daha ilk mactan fire verdik forvet eksikliligi yuzunden, savunmamiz kotu muydu? Kac pozisyon verik gol disinda? Fenerbahce ve Galatasaray bize nazaran kac pozisyon verdi rakibe? Erciyes daha maca isinamadan Fenerbahce 2 gol atip hucum gucluluguyle maci kopardi, bizimkiler ilk 45. dakikada 2 pozisyon bile uretemediler. |
Ben iddia ediyorum, su an hem Trabzonspor, hem Kayserisporun hucum gucu bizden daha yuksek. Kayseri'de Gokhan Unal gibi bir adam varken bile gidip uzun boylu iyi bir forvet aldilar. Trabzonda Szymkowiak, Marcelinho, Omer Riza, Yattara, Gokdeniz, Musa gibi forvete destek veren orta saha oyunculari var, bir de yabanci forvet alacaklar. Biz cok iyi bir forvet oyuncusu ve asist ozelligi olan bir orta saha oyuncusu almazsa ilk 3'e bile giremez. Ben felaket tellalligi yapmak istemiyorum, ama hersey ortada. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fenerbahce bizim 101. yilimizsa sampiyon oldu ve adamlar resmen 4-1-5 oynuyordu ve defansta hatalar krali Luciano ve Tomas. Bunlarin ne kadar kotu savunmaci oldugu Avrupa maclarinda belli oluyor, nasil sampiyon oldular peki? Ayrica pozisyonu orta saha uretir dogru, ama bizde forvet hem sayi hem de kalite olarak o kadar eksik ki gol pozisyonuna giremiyoruz. Gokhan Gulece kac tane top geliyor, cogunu eziyor. Savunmacilar ileriye cikip hic destek vermiyor, orta alan ileriye cikip destek vermiyor, resmen kontraatak takimina donduk. Fransa tek forvet oynuyordu, ama orasi Dunya Kupasiydi. Turkiye liginde tek forvetle sampiyon olmus hicbir takim yoktur, olamaz da. 100. yilimiza tek forvet oynuyor gibi gozukurduk, ama santrfora surekli arkasinda oynayan 2 adam destek verir, kanatlar ileri cikar ve hatta cogu zaman onliberodan da 1 adam katilirdi. Zaten cogu zaman Pancu'yu onliberoya cekip zorluk derecesi dusuk maclardi hucum gucunu arttirirdi Lucesuc. |
Alıntı:
|
Bir kere herkes kanat adamlarindan bahsediyor ve Nobre'nin bu yuzden basarisiz olacagini zannediyor, ama daha fazlasi var. Fenerbahce her mac rakibi abluka altina aliyor ve full gaz hucum ediyor. Nobre sirf kanatlardan gelen ortalarda degil, duran toplarda ve uzun sutlarda da etkili. Fenerbahce'de orta alan surkeli ileriye cikiyor, Appiah ve Aurelio her mac 5/6 sut cekiyor, ya direkt gol oluyor, ya karambol oluyor ve Nobre tamamliyor, ya da korner oluyor ve FB bir 1/4 gol daha kazaniyor. Bizim daha dogru dururst rakibin kalesini abluka altina aldigimizi gormedim. Manisa'da ilk 45 dakikada sadece 2 korner ve 1 gol girisimi(Fahr) var. Ileride top tutamazsan rakip daha kolay gelir kalene ve eninde sonunda gol yersin, ki bana gore bizim savunma yine iyi dayandi. Nobre'nin FB'de soluna Tuncay, sagina Anelka(veya Yozgatli), arkasinda Alex ve onun arkasindan destek veren Appiah ve Aurelio surekli pozisyon yaratiyor, bizde sadece yanina kalitesiz bir forvet ve arkasinda Delgado var. Kanatlarda Baki, Uzulmez, Toraman, Fahri hucuma ne kadar katki yapabilir? Klebersonun hucuma katildigini neredeyse hic gormedim, surekli geride oynuyor ve boyle zarar veriyor takima. Asil Antep maci sinav olacak, bakalim kendi evimizde kac pozisyon uretecegiz, cumartesi gunu bu yazima deginecegim, bakalim kim hakli cikacak... |
Bence ne stoper ne de forvet ihtiyacımız olan şey orta saha ya da bek oyuncusudur.Ofansımızı kötü gösteren şey orta alan ve bek oyuncularının ofansif yetersizliğidir.Defansımız zaten bence yeterli.Gerekli uyum kazanılırsa defans yoluna girer.Şu an bile zaten çok az açık veriyoruz.Mevcut sorunların da kaynağı defans oyuncuları değil, defansın önündeki üçlünün ve bilhassa Kleberson'un defansif yetersizliğidir. Gökhan Zan, Koray ve Toraman dan birini harcamanın hiç bir anlamı yok.Tv8 den duyup da siz hiç yabancı savunma oyuncusu olmadan şampiyon olan takım gördünüz mü sorularını soranlara iki tane örnek veriyorum. Gordon Milne dönemi (4-4-2) : Recep-Gökhan-Ulvi-Kadir 1.Daum dönemi (3-5-2) : Recep-Gökhan-Alpay |
bobonun alınması zaten büyük hataydı umarım biran önce elden çıkarırlar...yabancılar kaliteli olmalı zaten takım hep gençç |
Ben bizim bu transfer politikasini anlayamadim gitti... madem defansin kötü neden boboyu aliyorsun... madem aliyorsun niye oynatmiyorsun... simdi boboyu baska takima kiralasan forvette yedek yok.. tigana bu sene buragi kesin sag kanatta oynatacak gibi geliyor bana cünkü... Besiktasin en büyük desavantaji kalecisi türk olmamasi.. elimizde volkan ünlü diye schalke de oynamis bir kaleci vardi kovduk gitti... düsünsenize kaleci yerli olsa bi yabanci hakkimiz bos olacak. o zaman defansa da takviye yaparsin hem bobonun yerine baska yere de takviye yaparsin... yabanci aldin mi degisilmez oyuncu olacak. bi türlü bu isi beceremedik, ya gideriz fenerin yetersiz buldugu yabancilari getiririz ya da bizim yerlilerden kötü yabancio getiririz.... |
bobo nun alınması bi yanlıs sımdı su dakıkadan snra kiralık werılmesı baska yanlıs bence gec kalındı bu adamı nereye kiralıcaksın bu 1. 2.si kimi alıcaksın buarada madem yabancı defans alcan nıe aldın bakiyi serdarı bılmem neyı.. yanı hem o oyunculara yazık hem paraya |
Alıntı:
|
o kadar ugras al sonra kirala aldiniz bari yararlanin ne alaka kiralamak baskan biraz secim hazirligini birakip su transfer isini cozssun yoksa zor gorur birdaha baskanligi |
Toprak kardeş eline sağlık varya alex dünayın sayılı defanslarından biri bence geçen seneki fenerin maçını izledm zamanlaması çok iyi bir futbolcu hem topu da oyuna çok iyi sokuyo bencede alınırsa çooookkk güsel olur,ama tigana neden sağ ve sol beke stoper koyuyo anlayamdm akşam dinamonun beklerini gördnzmü nekadar oyuna katılıp topu oyuna sokup kanat akını yapıyorlar.bence baki ile ibo ile olmz tamam büyük maçlrda olr ama vestelin onundede böyle oynanırmı. |
Ben mi anlatamiyorum yoksa siz mi anlamiyorsunuz? Alex denen adam PSV'nin degil, Chelsea'nin mali ve orada kiralik oynuyor. Chelsea buyuk bir ihtimalle onu 1-2 sene icerisinde geri cagirir ve oynatir, zaten Milan Alex'i istemisti, ama Chelsea vermemisti, biraz daha realist olsak iyi olur.... |
cok iyi bir karar olur hemde bobo hırs yapıp daha iyi donebilir. |
zaten ilk önce sol kanata yapcaksın bjk her sene 1 veya üzerinde forvet alır sol kanat ı sona bırakılır sonra ya sol kanat alınmaz yada kötü olur bjk ne yaptı:baki yi aldı defasın soluna ama bakinin yeri sol değilki orta sonra baki oyundan çıkınca yuhalanıyor |
Arkadaşlar Chelsea'nin malı olan ve bu derece başarılı olan bir adamı bu bütçeyle alabileceğimize hakikaten inanıyor musunuz siz ? Öyle olsa Delgado için sponsor diye koşturmazdık sağa sola.Biraz mantıklı olun allah aşkınıza yaaa.Burası bazen CM forumuna benziyor. |
Bu Yönetim Ile Galiba Bu Senede Yüzümüz Gülmeyecek. |
2 Milyon Verdin O Adama Kiralamak Icin mi ???? Madem Kiralıcaktın Niye Aldın.... Gidip Defansa Adam Alsaydın... Ya Kartalhaber Uyduruyor Yada Bizim Yönetim Harbiden Cok Akılsız..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alex cm de super ucuzda besiktasa da çok ii olur cuk oturur |
Övünmek gibi olmasın ama bu Beşiktaş bizim uzmanlık alanımız.Biz ne dedik? Mercimek gibi Avcı gibi Toraman gibi topu oyuna sokamayan doğru dürüst markaj yapamayan futbolcu müsvetteleriyle bu takımdan hiç bir cacık olmaz ,orta sahası zayıf Galatasaray'ı yenmiş olmak kimsenin gözünü boyamasın nitekim Bobo'yu kiralayıp acilen adam gibi(örneğin Zago tipinde)bir savunmacı alınmalı demiştik.Çok şükür yönetim koskoca Beşiktaş'ı Tigana denen bu ne idiğü belirsiz adamın ellerine tümüyle teslim etmenin yanlış olduğunu anladı.İnşallah söylenenler doğrudur da,acilen iyi bir savunmacı alınır.Buralarda 1 yıldır söylüyorum ,Kleberson fos çıkacak ,bu herif elimizde patlayacak diye ,sağolsun Kleb beni hiç şaşırtmadı.Hazır Avrupada piyasası varken satıp yerine yabancı bir ön libero ya da sağ açık almalıyız.Yönetim eninde sonunda bu gerçeğide görecek.Tüm kariyeri boyunca sağbek olarak oynayan ancak sırf Fatih Terim bir iki ulusal maçta ön libero oynattı diye Fahri'nin koskoca Beşiktaş'ın önlibero sıkıntısını çözeceğini iddaa eden bazı haşlamalarda fena halde şiştiler.Eeeeeeee başta da dediğimiz gibi Beşiktaş'ın uzmanı biziz.Biz ne diyorsak o........ |
Doğru böyle çok bilmiş taraftar olursa bu takımdan hiç bir şey olmaz , trabzonda aynı böyle taraftarı herşeyi biliyor onun için 23 senedir şampiyon olamıyorlar... |
mükemmel bir karar inşallah doğrudur ben yabancı hakkının forvetten kullanılmasına karşı değilim ama bobo vasat biri daha etkili biri alınacaksa forvete yada hucuma dönük orta saha mesala RECOBA çok iyi olur defansa adam alıp korayı ortaya çekmekte çok akıllıca olur.ama defans alınacaksa göbeğe alınmalı ve oyun kurup hucuma katılmalı zago gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yorumların içinde katılacak hiç bir şey bulamadım.Tigana denen o ne idüğü belirsiz adam senin şu anda rüyanda bile göremeyeceğin bazı yıldızları bulmuş ve çıkartmış bir adamdır.(Henry,Trezeguet,Mavuba,vs vs).Sen kimsin ki Tigana için ne idüğü belirsiz tabirini kullanabiliyorsun ? Her şeyin ötesinde bu adam şu an takımımızın teknik direktörü.Taktiğini falan kendi çapında eleştirebilirsin ama kullandığın tabir çok ukalaca.Ayrıca Koray'ın topu oyuna sokamadığını nasıl söyleyebildiğini de anlayabilmiş değilim.Çok bilmiş konuşmuşsun ama söylediklerinin hemen hemen topu yanlış.Fahri senelerdir Fb paf takımında ve Rize'de ön libero oynamıştır.Fahri'nin ön libero sorununu çözeceğini iddaa eden o HAŞLAMALARDAN biri de benim.Ben hala iddaa ediyorum ama sen nasıl çözemeyeceğini iddaa ediyorsun onu da anlamadım.Şu ana kadar iki maç oynadı Beşiktaş'ta ve sağ iç oynadı ön libero değil. |
Öyle bir taraftar ki takımına 3 maç tölerans tanımıyor ilk 90 dakikada yerin dibine sokuyor ondan sonra bu gencecik çocuklardan sitressiz futbol oynamasını bekliyor , bir takım inegöle yenilebilir , aynı takım chelsea yi ingilterede 10 kişi kaldığı maçda 2-0 yenebilir ,chelsea yi yenince dünya şampiyonu olmaz inegöle yenilince ikinci lige düşmez futbolun güzelliği budur çünki sonucunu kestiremezsin.Kimse ben tiganadan daha iyi biliyorum bu işi demesin insana tersiyle gülerler , Başarı bekliyorsan sabretmesini bileceksin... |
Ha bak bunu da kaçırmışım Toraman ve Koray markaj yapamayan futbolcu müsfetteleriymiş.Allahım sen aklıma mukayet ol.Sen kimsin yaaa Fabio Capello mu ? |
| Türkiye`de Saat: 04:47 . |