![]() |
boumsong çok iyi bir stoper ayrıca haberin kaynağı yanlış görmediysem dha inşallah doğrudur hele nobr eişi olsun gerisi kolay :D |
çok süper bir adam ama daha ricardinho alınmadı ben o buraya gelmeden stoper düşünmüyorum... |
ricoyla birlikte boumsong da gelirse,beşiktaşın ligten ihracını ister diğer takımlar,psikolojimiz bozuluyo gerekçesiyle benden söylemesi:)... sonucu belli olan maça çıkmak istemezler tabi normal olarak:) |
Alıntı:
|
kim o stoper |
Alıntı:
Hürriyet İnternet http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2012393.jpgCumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre'nin Türk vatandaşlığı başvurusunu onayladı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio'nun başvurusu da kabul edilmiş ve 'Mehmet' ismini alan futbolcu Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmişti. Hürriyet'in sitesinde şimdi girdi yeni haber diye.İnşallah doğrudur arkadaşlar... |
bu futbolcu hakkında bi bilgisi olan varmı hiç izlememişdim |
Boumsong çok iyi bir adam ama topu oyuna iyi sokabilen bir stoper asla değil.Hava hakimiyeti çok çok iyi olan,tandem olarakta fena olmayan bir stoper.Yalnız geçen sene newcastle maçlarında baya hata yaptığğı zamanlar oldu ama yinede alına bilecek iyi stoperlerden biri... |
boumsong ii adam ... Alırsak ii olur , GErci eskısı gibi deıl ama yinede ii adam.. |
ya yanında bramble gibi salak bi adam oynuyodu oda ii bi performans gösteremedi bjk ye gelsin yanında oynayacak çok aday var toroman,zan,koray gibi yeterki gelsin |
Türkiye`de Saat: 15:39 . |