![]() |
Hedefteki isim; Boumsong (ayrı topıc acmayın-tüm topicler) Kartal stoper peşinde 2006-2007 futbol sezonuna yaptığı flaş transferlerle giren ve süper ligin transfer şampiyonu olan Beşiktaş, stoper arayışları için, Nobre'yi türk yapma kararı aldı. 2. başkan Murat Aksu'nun yoğun çabası ile türk statüsüne geçecek olan Nobre, Beşiktaş yönetimini ve teknik heyeti rahatlattı. Yönetim, fransız teknik adamın bir dediğini iki etmezken, savunmadaki zaafları önceki günkü Demirören Tigana zirvesinde dile getiren tecrübeli teknik adama, yönetim bir transfer hakkı daha verdi. Fransa'da forma giyen Fransız stoper için çalışmalara başlayan yönetimin, Nobre için olumlu karar çıkması halinde, bir kaç gün içinde bu transferi gerçekleştireceği öğrenildi. kaynak: DHA |
doğru bir karar |
Kimmis o stoper? |
iyi iyi acaba kim gelcekkk sambacı bi defans alalim:D |
Alıntı:
|
kim acaba o stoper.... |
coulibaly olabilir |
fransız olacak tabi nobre işi olursa ki fransız bir stoper alınırsa süper olur bu takım ama şu runje nin bir kulağını çekmek lazım |
bence savunma yerine gustavo nery'i alsınlar, çünkü ricardinho bir sol kanat değil, brezilya milli takımında ronaldinho'nun yedeği ve kadroya alex'in yerine alındı, yani tipik bir forvet arkası oynayan hücum oyuncusu, bu yüzden bir sol kanada ihtiyacımız var, tabii ki ricardinho solda da pekala oynayabilir, buna itirazım yok ama nobre'ye türk statüsünde oynama hakkı verilirse orta sahanın kuvvetlendirilmesi daha önemli, sonuçta bana göre de en iyi savunma hücumdur, orta sahada topu ayağımızda ne kadar fazla tutabilirsek o kadar az atak yeriz... |
Cok ii olur valla umarım alınır.. |
fransız olacağı kesın bizimkide fransız ya o bakımdan ama nobre turk olcak mı bakalım |
Alıntı:
bence sol bekte ibrahim üzülmez çok çok iyi bir tercih olur.ayrıca bu bölgede baki de var. ama defansın göbeğine kesici ve çok kazma olmayan bir adam alınırsa mükemmel ötesi olur. yinde de ben nobrenin işinin olacağına ihtimal vermiyorum.eğer nobre türk vatandaşı olursa yarın birgün bütün takımlar ayaklanır.herkesi türk vatandaşlığına geçirmek için. |
çok doğru bir karar... |
nobrenin türk olması bence bu aşamada zor bir ihtimal hukuken yani. |
tudor ya da ayala cok iyi olur |
Alıntı:
|
Tigana ilk geldiğinde herkes gibi bende yabancı haklarımızı genç Afrika asıllı Fransız oyunculardan yana kullanacağımızı sanıyordum ama tam tersi oldu ,Runje dışında hep Güney Amerika'lı aldık.Eğer yeni bir stoper alma şansımız olursa ben onunda Güney Amerika'lı olacağını sanıyorum.Fransa'dan biri olursa büyük olasılıkla Lens'ta oynayan Mali'li Adama Coulibaly olur.Zaten Tigana'da Mali asıllı bir Fransız.Coulibaly'e gelince:Zago ayarında değil ama yinede çok faydalı olur. |
coulibaly icin pek fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla milli takimda da oynadi |
nobreyi 5 yıldan önce türk yapmazlar bu ülkede beşiktaşın lehine rüzgar bile estirmezler |
tabi ricardinho ve sola nery güzel olur orta sahada topu ayağımızda tutarsak az atak yeriz tabi tabi hadi tuttun dielim defansın arkasına atılan toplarda ne halt yicen 2 silindirli tospa yani namıdiğer antepli veysel kaç kez sarktı defansın arkasına ya bunları napıcaz kimsede karşılayamadı uzun topları baki fos ibo kısa geliyo koray naptını bilmiyo tabi toparlanacaklar ama başka alternatifleri varmı hadi onuda boş ver defansın yarısı olabilecek bi adam varmı zzgo ronaldo türü bırakın hep şovu arkamız acık kıcımız üşüyo ishal olucaz yakında |
Alıntı:
daha önceden de söylediğim gibi benim bu düşüncem nobre türk statüsüne geçebilirse oluşabilir, yoksa ricardinho solda gayet iyi oynayabilir ama ortada delgado ve kleberson ile birlikte oynaması durumunda rakiplerin ne yapacaklarını tahmin bile edemiyorum... |
Alıntı:
|
ya ben rico yada neryede karşı deilmi süper olur ama defansa kendini bilen ne yaptığını bilen yanıdakileri yönlendirebilen tecrübeli oyun kurabilen abi tipinde bi defans lazım diorum şuan elimizde varmı böle bi oyuncu ve olsa nasıl olur sizce sistematiğe gerek varmı o zaman böle bi adam antrenörüde rahatlatır takımıda |
Alıntı:
|
böyle bir uslupla konuşmana gerek yok zamarano senin gibi benimde herkezinde burada kızdığı bazı konular oluyo herkezin görüşü bir olamaz burada sadece düşüncelerimizi belirtiyoruz eskiz yapıyoruz bu tür konuşmalara hiç gerek yok |
Beyler benim hiçbirinizle bir derdim yok.Ne yazsak kabahat oluyor ,zaten haşlama sözü için özür dilemiştim demek ki jeton sözünede alındınız.Tamam bundan sonra olumsuz eleştirilerimde sözcükleri daha dikkatli seçeceğim.Beşiktaş taraftarının kalbini kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.Ama savunma konusunda inanın bana yanılıyorsunuz.Buraya ne yazıyorsam takımın iyiliği için yazıyorum.Cimbom'un uefa'yı almasından sonra bizimde almamız şart oldu.Cimbom o kupayı yalnızca Hagi ile değil aynı zamanda Popescu ilede kazandı.Orta alanda o zamanın Galatasaray'ından daha iyiyiz.(hasta Cimbom'lu Fatih Altaylı bile ,Delgado Hagi'den sonra Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı diye yazmış)Birde buna Ricardinho'yu ekleyin tadından yenmez.Ama Popescu ayarında bir savunmacımız yok(ya da Zago) Toraman-Avcı-Zan hattına güvenmek bence aşırı iyimserlik.Bakın size bir anektod anlatayım.Ronaldo Guiro Portekiz'den transfer edildiği zaman Türk medyasında Benfica taraftarı Portekiz'li bir gazeteceyle yapılmış röportajı okumuştum.O gazeteci Ronaldo'nun sıradan bir adam olduğunu asla bir takımın savunması için kurtarıcı olamayacağını ama kendisinin çok çalışkan ve uyumlu bir kişi olduğunu eğer yanına lider tipte bir adam alınırsa o oyuncuya ayak uydurup oynadığı takıma son derece yararlı olacağını söylemişti.Ne ilginçtir ki adamın dedikleri bir bir çıktı.Biz ne zaman ki Zago'yu aldık işte o zaman Ronaldo'da işe yarayan bir topçu haline geldi.Demek istediğim tam da bu.Toraman-Avcı-Zan-Doğan-Üzülmez asla bir takımın kurtarıcısı olamazlar ancak lider ruhlu bir savunmacı aldığımızda onlarda tıpkı Ronaldo gibi işlerlik kazanacaktır.Allah aşkına bu gerçeği görmezden gelmeyin. |
zamarano seninle aynı fikirdeyim bende lider ruhlu bi defans adamı alınmalı diorum bak şimdi ne kadar güzel konuşmuşsun :) üstüne alınıyo millet boş ver konuşma öle senin ne kadar iyi bir beşiktaşlı olduğundan şüpemiz yok ne kadar ayrıntılı anlatmışsın aynı fikirdeyiz şiddetle katılıyorum bu yorumuna süpersin taraftarlık budur işte:) |
Beşiktaş Nobre'yi Türk yapıp iyi bir yabancı stoper alsın garanti şampiyondur.Şu anda Orta Saha ve Forvet müthiş.Ama defans berbat ne yazık ki.G.Zan'ın yerine çok iyi bir yabancı stoper alırsak bu iş bitti demektir.Rakipsiz oluruz.Gerçekten çok iyi bir kadromuz var.Bu kadroya Ricardinho ve iyi bir stoperde girdi mi tutulamayız artık.Adama Coulibaly olabilir aradıkları bu stoper.İlgileniyorlardı zaten. |
nobre türk olmazzzzzzzz.çok zor bu iş. |
igor tudor alınsın hırvat olduğundan runje ile iyi uyum sağlar hemde avrupa deneyimi var juventusta oynamış tecrübeli savunmacı tam aradığımız tip renktaşlarım runje toraman g.zan tudor deli kleberson koray delgado ricardinho nobre bobo burak a yer bulamadım inönüdeki maçlarda korayın yerine oynar klberson tek oynar |
Alıntı:
|
en dogrusu gec bile kaldilar Bjk nin yedigi gollere bakin kararinizi verin zago,ronaldodan sonra bir turlu duzen tutmadi yoksa toraman,koray,zan iyi oyuncular |
en uygun stoper kim? |
Alıntı:
|
ben heertanın stoperi alıncakmış die bılıyorum adamın adını unuttum:D |
Alıntı:
böyle düşünme kardeş turkiyede her an herşey olabilir |
Alıntı:
Aynen, Yil sonu sözlesmesi bitiyormus ve uzatmayacaklarmis. Arkadaslar, adam 33 yasinda, tam bize göre, cok tecrübeli, üstelik arjantinli. Hem su eziklerin istedigi carlosdan 10 gömlek üstün! Forza Ayala:) |
ben heertanın stoperi alıncakmış die bılıyorum adamın adını unuttum:D simunic mi? |
ewet aynen ole siminuc alıncakmış eğer nobre turk olurrsa |
bencede sawunmamız turkiyenin en ii sawunması baki hariç:) sol tarafta mehmet sedef daha ii işker yapar bunu gecen sene gorduk baki bı sol bek gıbı dııl de stoper gıbı mac ıcınde gobege kayıyor. bnce ne nery nede baska bı sol kanat oyuncusu lasım bu takıma sag kanat aıı bı takwıe sart |
Türkiye`de Saat: 14:13 . |