![]() |
arklar dün biraz tv8'deki programa baktım, tam beşiktaş'ı konuşrlarken denk geldim, sinan engin nobre'nin türk statüsünde oynama işinin hemen hemen tamamlandığını, başkanla konuştuğunu ve fransız bir defans oyuncusuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandığını ama söz verdiği için ismini açıklayamayacağını söyledi... arklar bana göre haftaya çarşambaya kadar yeni defans oyuncumuz da gelecek gibi görünüyor... |
nobre de %70 bitmiş diyorlar ve fransız stoperde gelcekmiş ama bu takım gercekten costu su 3 4 hafta uyum sorunu atlatılsın varya bu sene uefa da bile bankoyuz Türkiye'yi zaten söylememe gerek yok :D cünkü ben rakip göremiyorum.beyler kadro ya bakın ya kimi kescez :) bu arada ingilterede tigananın fransız oyuncusu silvestre gallas gibi yıldızlar olabilr ama gallas imkansız olabilr silvstere olabilir runje toraman silvestre (veya başka yabancı) g.zan üzülmez kleberson burak richardinho delgado nobre (mert) :D bobo tigana mutelemen böyle cıkacaktır ama bence g.zan yerine toraman göbekte oynayabilir. yedekler;murat şahin,i.akın,g.güleç,ali tandoğan,koray,fahri,baki, |
Alıntı:
|
valla top kulanabilen bir stoper gelirse bomba olur ama zannetmiyorum |
Alıntı:
|
Eğer bi stoper alınacaksa psvli alex olmalı cok iyi bi transfer olur bence |
Cok Dogru Bir KArar.. Insallah Nobre Türk Olurda Bir Stoper alırlar..! |
Alıntı:
Kim olabilir bu fransiz ya, cok merak ettim:D |
inşallah şu eziklerin luganosundan daha iyi bir stoperdir adamlar bi luganoyu aldılar sanki bana ronaldinhonun stoperde oynayanı |
Alıntı:
|
Insanlar surekli defansimizi arkaya top sektirdigi icin elestiriyor, ama ofsayt taktigini her atakta yapan bir defansin pozisyon vermemesi imkansizdir. Yine Koray hiziyla ve Gokhan uzun adimlariyla arkaya sarkan adamlara yetisti ve karsi karsiya pozisyon vermedik, ve unutulmasin ki Antep ataklarinin yaklasik %80-90'ini kestik bu ofsayt taktigiyle. |
Alıntı:
|
italyan bi stoper alsalar çok iyi olur.çünkü italyanlar defansı ii yapar:) |
Kim olabilir bu fransiz ya, cok merak ettim:D ingilterde oynayan bi fransızmış tahmin yürütelim ben silvestre diyorum |
tahmın yapalım ama uçtuk gibi biraz sanki. |
ya adı üstünde tahmin yürütüyoruz ama aklıma o geldi sizde bildiklerinizi söyleyin çok meraklandım şu stoper oyuncuya |
stoper konusunda aklıma bi isim daha geldi newcastle takımında forma giyen boumsong |
yaw sizde coztunuz gene :=) |
fransada ve tigananın ögrencisi bi boumsong bide galiba silvestre var.g.givet tiganadan cıkma değil değil mi ama o da iyi.ya bu stam nereye gitti veya kayboldu hiç haberi yok bence cok iyi olur o bize sizce |
Alıntı:
|
arkadaşlar bir bizim düşündüğümüz isimlere bakın bir de bu adamların yaptığı habere. haber fanatikten. Volkan Yaman ısrarı sürüyor http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSavunmaya yurtiçinden takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, rotayı Antalyaspor’un genç yıldızı Volkan Yaman’a çevirdi Tandoğan listede Orta sahadaki sıkıntıyı Ricardinho ile gideren ve savunmaya yurtiçinden takviye yapmayı planlayan Beşiktaş rotayı Antalyaspor’un genç yıldızı Volkan Yaman’a çevirdi. Milli futbolcuyu sezon başında da renklerine bağlamak isteyen ancak başaramayan Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor’a Ali Tandoğan’ı önerdi. Daha önce Akdeniz temsilcisiyle anlaşmaya varılmasına karşın Ali Tandoğan, Kırmızı-Beyazlı formayı giymek istememişti. Hakan Balta yedekte Eğer Ali Tandoğan takası gerçekleşmezse Beşiktaş ‘B’ planını devreye sokacak ve Antalyaspor’a Mehmet Sedef artı para teklif edecek. Siyah-Beyazlılar’ın sol çizgideki bir diğer alternatifi de Vestel Manisaspor’un başarılı oyuncusu Hakan Balta... Eski öğrencisi Ali Tandoğan’la çalışmak isteyen Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da Hakan Balta’yı Beşiktaş’a göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fransiz Stopperler Soyle bir Arastirma Yaptim Beyler. Sinan Engin ingiltereden bir fransiz stopper alincak dedi. Ingilterede oynayan fransiz Defans oyunculari sunlar: William Gallas 17.08.1977 14.700.000 € Chelsea Patrice Evra 15.05.1981 6.500.000 € Man Utd Mickaël Silvestre 09.08.1977 6.750.000 € Man Utd Mathieu Flamini 07.03.1984 5.000.000 € Arsenal Pascal Cygan 29.04.1974 1.400.000 € Arsenal Gaël Clichy 26.07.1985 2.000.000 € Arsenal Dorian Dervitte 07.05.1987 350.000 € Tottenham Benoît Assou-Ekotto 24.03.1984 2.800.000 € Tottenham Jean-Alain Boumsong 14.12.1979 7.500.000 € Newcastle Sylvain Distin 06.12.1977 8.000.000 € Man City Franck Queudrue 27.08.1978 4.500.000 € Fuham Philippe Christanval 31.08.1978 1.000.000 € Fulham Djimi Traoré 01.03.1980 3.000.000 € Chalrton Kelly Youga 22.09.1985 200.000 € Charlton Pascal Chimbonda 21.02.1979 4.000.000 € Wigan Noé Pamarot 14.04.1979 2.200.000 € Portsmouth Abdoulaye Méïté 06.10.1980 4.000.000 € Bolton David Sommeil 10.08.1974 2.500.000 € Sheffield |
Saol .......bakalım hangisi.........Mickaël Silvestre olsa.zaten yaşlandı artık........ |
Tigana'nın eski öğrencisi demişlerdi.Buna uyan adam Christanval.Monaco'dan.Şu anda Fulham'da. |
iyi olur keleberson'un yükü hafifler |
Bunların içinde en süper adam bence Pascal Chimbonda ancak onu da Tottenham transfer etti.William Gallas'ın geleceğini sanmam ,Mourinho ile aralarında sorun var büyük olasılıkla ayrılacak zaten Juve küme düşmeseydi İtalyanların formasını giyecekti ,sanırım aynı ayarda ünlü bir takıma gider.Christanval bir aralar bayağı gözde bir oyuncuydu ancak son zamanlarda formu ne durumda bilmiyorum.Boumsong ise Newcastle'ın banko adamlarından kısa süre önce gazetelerde Cimbom'un ilgilendiğini okumuş ve hayret etmiştim çünkü Cimbom'un öyle kaliteli bir adamı alacak parası yok.Evra ,Gabriel Heinze sakatlanınca onun yerini doldurmak için Manchester tarafından transfer edilmişti ve bayağıda iyi oynadı dolayısıyla Heinze iyileşmiş olsa bile Evra'yı bırakmazlar.Pascal Cygan Sol Campbell'la aynı yerin adamı ama onunda Arsenal'de hiç şansı yok çünkü Senderos varken yedek kalmaya mahkum.Zaten Campbell'da bu yüzden ayrıldı.Yani Cygan içlerinde alınması en kolay adam hatta yanılmıyorsam sözleşmeside sona erdi.Diğerleride bildiğim adamlar ama öyle hakkında konuşmaya değecek tipler değiller.Benim gönlümden geçen Boumsong ,o olmazsa Christanval.İkiside uzun boylu ve hava toplarında rakip forvetlere aman vermiyorlar üstelik kalıplı adamlar olmalarına rağmen ,o tip oyuncuların aksine seri hareket edebiliyorlar.Sözün özü hangisi gelirse gelsin Beşiktaş taraftarının sevgilisi olurlar. |
herhakde nobre mert olunca alınacak süper olur ozaman silveste gallas bouımsong ve cristanval dan biri olursa ii olur |
Christanval 2-3 yil önce barcelona'da oynuyordu, tam 17 milyon Euro'ya almislardi galiba monaco'dan... Müthis fizigi var ve uzun boylu, hakikaten alinirsa tigana onu tekrar forma sokar, süper olur, hakikaten star niteliginde bir defans adami. Adam fizigiyle resmen ezer rakip forvetleri. |
Son Gozde Boumsong Beşiktaş’ın Ailton’un gönderilmesi ve Nobre’nin de Türk vatandaşı olması halinde defansa Jean Alain Boumsong’u transfer etmek istediği öğrenildi. İngiltere’de Emre Belözoğlu’nun da forma giydiği Newcastle United takımında oynayan Fransız futbolcunun 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. İngiliz kulübünün 27 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcunun parasını ödemediği için aralarında sorun çıktığı öğrenildi. Boumsong’un takımdan ayrılmak istediği ve Newcastle United’in da bu futbolcuyu göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Tigana’nın eski öğrencisi olan Boumsong ile Fransa’nın Marsilya takımı da ilgileniyor. Beşiktaş yönetiminin Fransız defans oyuncusu ve menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Kaynak: ENGİN ALBAYRAK/Yenisafak |
Aralarinda en cok begendigim oyuncu zaten BOumsong... Adam kaya gibi masallah düsünsenize Zan-Boumsong allllllah forvetlerin vay haline :p hersey yolunda gidersa arkadaslar bu haftasonuna kadar belki de simdiye kadar gördügüm en iyi besiktas karsimiza cikacak... tabi yasim daha 20 oldugundan eskileri görmedim bilemiyorum yani :D:D:D ----Nobre--------------Bobo---- -------------------------------- -------------Delgado------------ Rico------------------------Burak ------------Kleberson------------ --------------------------------- Ibo------Zan-----Boum.--Toraman --------------------------------- ------------ Runje---------------- ÖFFFFFFFFFFFFF yeme de yaninda yat :D |
boumsong haberi tam bi balon gibi duruyor.gazetecilerde hem fransız hem premier ligde oynayan hem de tigananın eski öğrencisi boumsong u bulup yerleştirdiler gibime geliyor sütunlara. nobre işi olsun da stoper kolay.eğer nobrenin işi olmazsa gerçekten tam bir yıkım olacak.çünkü gördüğüm kadarıyla herkes kendini buna çok hazırlamış durumda. |
abi nedir bu sene şu transfer derdinden çektiğimiz, her gece sabahlara dek acaba son bi haber var mı diye bekledim, fanatik zaten sabah 5 te güncelleniyor:) delgado, ze reborto,ricardinho şimdi de stoper, geceler daha çok uykusuz geçecek anlasılan.Tebrikler yönetim bir senede ancak bu kadar güzel bir takım yaratılabilirdi, sıra futbolcularda ,kaç senedir gülmeyen yüzümüz bu sene gülecek insallah, ben artık 3-4 sene üst üste şampiyon olduğumuz zamanlar görmek istiyorum.Stoperimiz de gelince hiçbir eksiğimiz kalmaycak.Sağlam, arkasına adam kaçırmayan, hava toplarında etkili bi stoper beşiktaşımıza çok şey katacaktır |
asgaroth'ın dediği doğru sürekli spor programlarına sitelerine bakıyorum yeni bir gelişme gelen giden var mı uykusuz kalıyoruz Bjk aşkı için saat kaç oldu mesela ben hala uyumadım neden transfer var mı bjk'nin durumu ne? Ah Bjk bu uykusuz kaldığımız günleri Şampiyon olarak UEFA kupasını alarak unuttur ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
bı ara bızde adı cıkmıstı ve alınsa cok cok ıyı olurdu |
Beşiktaş'ın yeni transferi Marcio Nobre'nin, yarın TC vatandaşı olması bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun bu konuyla ilgilison işlemlerinin bugün yapılacağı, herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda ise çarşamba günü de "Mert" ismiyle yeni kimliğini alacağı ifade edildi kartalhaber... |
beyler bişe sorcam şu christanval kaç yaşında bilen var mı |
G.Zan'ı Türkiye'de beğenmeyen 5-6 kişiden biriyimdir herhalde.Ama Türkiye'de daima azınlıklar haklıdır.G.Zan'ı ne yazık ki Beşiktaş'ı yaktıktan sonra siz de anlayacaksınız Zan'dan birşey olmayacağını.G.Zan tandem oy-na-ya-mı-yor.Çünkü bu ona öğ-re-til-me-miş.Keşke Beşiktaş G.Zan'ı şimdi prim yapıyorken F.Bahçe'ye önerse ve yerine Luciano'yu alsa.İddiaya varım F.Bahçe kabul eder.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.Hem Fenerin başını yakarız,hem de defans sorunumuzu çözeriz.:D[/quote] ben de beğenmiyorum g.zanı kardeş yalnız değilsin ama defansa transfer olursa gökhan değil kleberson kesilmeli bence, koray da önliberoya çekilmeli.... |
bence o fransiz defansci Coulibaly olacak , boumsong cok zor inanmiyorum... |
Türkiye`de Saat: 18:57 . |