![]() |
arkadaşlar boumsong dört dörtlük defans hiç kimse o videolara bakıp aldanmasın milli takımda oynuyo.ama o kadar brezilyanın içinde fransız olmaz gibi geliyo bana.bence brezilyadan stoper cıkmaz ama leverkusen deki JUAN süper bi adam.psv li alex de olabilir.cris de olabilir tabi ama bunların maliyeti coooooooooookkkkkkkkkk fazla arkdaşlar çünkü bu adamlar genç avrupada piyasa yapacak oyuncular. |
ben Benfica'dan Luisao'yu Alalim Derim. Hem Bresilyali Hemde Milli Takimda Görev Aliyo. Maliyetide Düşük Ise Bundan Iyisini Bulamayiz Diyorum Ben. |
bu adamı fransa milli takımına cağırdıklarına göre iş var inşallah alınır bence cok ii bir transfer olur |
Boumson ile Lens, Marseilles ve Bordeaux ilgileniyor....... http://www.lequipe.fr/Football/20060817_102446_01.html Hamburg Van Buyten'in yerini doldurmak için Boumsong'a yöneldiğini açıkladı http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1780_1417973,00.html Bu transfer hayal....... |
boumsaong inş gelecek gelısme varmış transferınde de |
Alıntı:
birader kaynak ???????? |
http://www.dakka90.com/site/images/stories/kuffour.JPGBeşiktaş, yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralamayı düşündüğü Boumsong'ta pürüz çıkması halinde, Roma'nın Ganalı yıldızı Kuffour'u renklerine bağlamayı planlıyor!.. Siyah-Beyazlı yönetim, Fransız oyuncuda ısrarcı olan Tigana'yı ikna etmeye çalışıyor!.. Nobre'nin Türk vatandaşlığına geçmesinin ardından yabancı transfere ağırlık veren Beşiktaş, astronomik bonservis ücretiyle dikkati çeken Boumsong'un yerine ilk alternatif olarak Kuffour'u belirledi. Siyah - beyazlı yönetimin, İtalya'nın Roma takımında top koşturan Ganalı yıldız ile temasa geçtikleri bildirildi. 2008 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro olduğu, rakamın biraz daha aşağı çekilmesine çalışıldığı öğrenildi. Kuffour, daha önce Bayern Münih ve Nürnberg gibi kulüplerde de forma giymişti. Tigana'nın, geçen sezon Roma'da fazla şans bulamaması nedeniyle Kuffour'a sıcak bakmadığı, yönetimin kendisini ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Boumsong'a övgü Teknik Direktör Jean Tigana, öncelikle stoper tercihinin Boumsong olduğunu vurguladı. Fransız hoca, İngiltere'nin Newcastle kulübünde top koşturan 26 yaşındaki oyuncunun hem kendisini hem de ailesini tanıdığını belirtip, "Kendisi eski öğrencim ve gelişmesinde büyük payım var. Ancak Newcastle onu 13 milyon Euro'ya aldı. Bu nedenle bize transferi zor olabilir. Kiralamaya daha sıcak bakıyoruz. Beşiktaş'a gelirse büyük faydası olur" diye konuştu. Milliyet |
Alıntı:
bencicadan luisaoyu alınsın |
Alıntı:
hayal miiii?????? ben de sandım ki milan la manchester le yarışıyoruz. |
boumsong mu guldurmeyin http://www.youtube.com/watch?v=xSv2xpCClGQ arkadaslar bu video izledikten sonra boumsong bizim adamimiz olmadigi kanisina varicaz bole futbolcu olurmu yaa:((( |
boumsong ingiltere de açıklama yapmış.beşiktaş hayallerimin takımı orada tiganayla birlikte çalışmak gerçekten benim için rüya gibi.yalnız taraftarlar bei istemiyormuş.olsun ben yine de koşa koşa geleceğim diyormuş burdaki çoğu kişiye sadece gülüyorum.çünkü diycek fazla söz bulamıyorum. |
Alıntı:
kaynak ???????????????????? |
Alıntı:
:D ha:D ha:D ha:D |
Ne Kuffour,ne de Boumsong...İşte Tigana'nın yeni gözdesi:Sylvain Distin Beşiktaş,yabancı kontenjanını açtıktan sonra bir transfere daha imza atıyor.Beşiktaş'ın Bumsong transferinin maliyetinin yüksek olması sebebiyle Sylvain Distin ismi üzerinde yoğunlaştığı bildirildi.Jean Tigana'nın yönetime alınması yönünde onay verdiği 2. oyuncu olan Distin,Manchester City forması giyiyor. Hava toplarını karşılamada usta olan Fransız oyuncunun tek olumsuz yanı maliyetinin yüksek olması.Ayrıca bu oyuncuya Portsmouth'un da talip olması transferi zora sokuyor.Ancak Tigana'nın "Onu ne pahasına olursa olsun takımımda görmek istiyorum.O gelirse bizi kimse tutamaz" sözleri üzerine Beşiktaş yönetimi,bu transferi bitirme kararı aldı.Distin'in bonservisinin 3.5 milyon pound civarlarında olduğu belirtiliyor. kaynak: 7gunspor.sayfasi.com arkadaşlar bu adam nasıl biriymiş haberiniz var mı? |
bence alou diarra veya squllaci ama coloccini de olur |
bazı arkdaşlar daha hala o videolara takılıp kalmış.arkadaşlar fiyatı 10million ile 20 millionn euro arası olan adam nasıl kötü olabilir ya da fransa milli takımında oynayan bi adam nasıl kötü olabilir anlamıyorum sizi.ben size sergeni berbat bi adam yapıp videoya koyablirim.nasıl mı geçmiş maçlardan yaptıgı pas hatalarını diregin dibinden kaçırdıgı golleri bi araya getirirsem sergen bırakın 2 ligi 3 lig topçusu demezsiniz biraz mantılı olun allah askına ya adamlar toplamış hatalı pozisyonları koymuşlar vtr yapmışlar |
iyi bir libero gelecek cygan |
Alıntı:
evet kaynak belirtirmisin |
yuıkarıdaki videoda berbat şeyler var |
Video Ya Aldanmayın...! Ona Bakarsanız.. Ronaldinhoda Dünya Kupasında Inanılmaz Kötü Oynadı... O Videoları Toplayınca Ronaldinho Kötü Oyuncumu Oluyor... Videoya Aldanıp Futbolcuyu Kötülemeyin..! Adam Kötü Olsa Adada Oynayamaz.. Fiyatıda O Kadar Yüksek oLmaz..! |
Alıntı: Barisozgur´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Boumson ile Lens, Marseilles ve Bordeaux ilgileniyor....... http://www.lequipe.fr/Football/20060817_102446_01.html Hamburg Van Buyten'in yerini doldurmak için Boumsong'a yöneldiğini açıkladı http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1780_1417973,00.html Bu transfer hayal....... Alıntı:
1. mesajın transfer olabilir iması 2.mesajda transferin imkansızlığından bahsediyorsun sen de bir öyle bir böyle konuşuyorsun....:D :D :D |
harbiden tam kazma ahahhaha cok agir bie tipe benzemiyor tigana hayatta bunu almaz benden söylemesi |
Gökhan'a Alman kancası Milli Takım’ın genç defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam Alman kulüplerinin yakın takibindeydi. Schalke 04 ve B.Dortmund kulübünün menajerleri Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan’ı izledi. Menajer Abdullah Cila ile maça gelen Alman kulübünün temsilcileri, genç oyuncuyu çok beğendiklerini ve transfer görüşmeleri için İstanbul’a geleceklerini söylediler. Bu arada Galatasaray’da yıldızı parlayan Arda, ilk kez A Milli olduğu maçta vasat bir oyun sergiledi. 17.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
Alıntı:
|
lyon=cris b.munih=lucıo PSV=ALEX |
psv alex süper olur. defans çok kral olur. boumsong çok kötü deil. hatta ii bil saylır. ama lugano daha iidi. keşke onu alabilseydik |
yav herif kendi kalesine attığı gollerle krallığa aday olur:D :D işin şakası videoya kanmamaklazım ama adamda topu oyuna sokabilecek yetenek yok gibi bize hem kesici hemde topu oyuna iyi sokabilecek bir adam lazım ronaldo tipinde |
Alıntı:
|
Alıntı:
anlayabileceğin şekilde: transferde sanki real le ya da manchaster ya da chelsea ile yarışmıyormuşuz gibi konuşmuşsun.bahsettiğin takımların hiçbiri bjk den üstün diil bence.yani o konuda bir engel yok demek istedim. ikincisi ise forumda video görüntülerinden dolayı büyük bir tepki var.gelmesine çoğu kişi karşı çıkıyor.ben de diyorum ki sanki adam bize gelmeye can atıyor da biz onu istemiyoruz havası var.halbuki gelse havada kaparız. ok.mi kardesim. |
Alıntı:
|
5 dakikalık video dan adamının herşeyini anlamışsın ya.helal olsun walla. |
slm barçalı edmilson u alsak daha iyi olur bence:) |
ne alırsak bundan sonra sponsor olur bence ve sponsor olacaksa en kalitelisini almalıyız daha öncede soyledim isimden önemlisi oynaması ve takımda tutması iyi ve kaaliteli biri gelir işallah |
Boumsong kavgası Beşiktaş Yönetimi ile teknik direktör Tigana'nın, Boumsong transferi nedeniyle karşı karşıya geldiği öğrenildi. 18.08.2006 İdareciler bonservisi elinde olan bir isim isterken, Fransız hoca, eski öğrencisinde ısrarlı... ‘Büyük katkı sağlar’ Savunma hattında yaşanan sıkıntıyı çözmek için bir stoper transfer edilmesini isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yönetime sunduğu listede Newcastle United’lı Boumsong’un ismini vermişti. Fransa Ligi’nden eski öğrencisi olan tecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Tigana’ya, yönetim kanadından olumsuz yanıt geldi. İdarecilerin, bonservisi elinde olan bir futbolucuyu kadroya takviye etmek arzusunda oldukları öğrenildi. ‘Kulüp bütçesi belli’ Yönetim, Tigana ile yaptığı görüşmede, “Kulübün bütçesi belli. Ocak ayında da kongre var. Dengeleri kurmamız lazım. Son yabancıda acele etmeyip, bonservis bedeli olmayan bir oyuncuyla anlaşalım” teklifinde bulundu. Fransız hocanın ise, idarecilerin bu talebine, “Newcastle gibi bir takımda oynayan defans oyuncusu, bize çok şey katar. Boumsong’u kesinlikle istiyorum. Gerisini siz düşünün” karşılığını vermesi büyük sıkıntı yarattı. Hocaya yönetim içinde büyük tepki var. Alternatif düşünülüyor Başkan Yıldırım Demirören ise teknik heyet ile yönetim kurulu arasındaki sorunun aşılması için yoğun çaba sarfederken; Runje, Delgado ve Ricardinho’nun ardından son yabancı hakkını bonservissiz bir futbolcudan yana kullanmaktaki ısrarlı tutumunu sürdürüyor. Diğer yandan yabancı transfer konusundaki alternatifleri hazır tutmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, bir kaç savunma oyuncusunu listesine aldığı ileri sürüldü. |
2-4 saat öncesinin haberi: Özetle: Marseille, Monaco ve Lens Jean Alain Boumsong'u Newcasrle U.'tan kiralamak istemekteler ancak Boumsong'un yıllık alacağı paranın yarsını vermek istiyorlar: diğer yarısını yine Newcastle verecek; ancak Hamburg futbolcuya ödenecek paranın tümünü vermeye hazır...Şu anda Van Buyten'i Bayern M.' veren Hamburg önde....... http://www.newcastle.vitalfootball.c...astle/26_b.jpg http://www.tribalfootball.com/article.php?id=8442 |
bu adamı almamız oldukça zor. kiralık belki |
premier ligten oyuncu almak kolay değil klebersonuda menajere büyük para vererek getirttik zaten hadi hayırlısı bu transfer ricardinho dan daha zor |
boumsong sağlam bir adamdır..alınması olumlu bir hareket |
boumsong'a önyargılı yaklaşmayalım,premier lig'in temposunda süper oynamak zordur.türkiye liginde çok iyi işler yapabilir. |
Alıntı:
bencede. futbolcu beğenmiyoruz. yönetim bizi transfer manyağı yaptı. hadi hayırlısı bakalım. |
Türkiye`de Saat: 05:38 . |