![]() |
Bakalim görelim....... |
fransız stoper bıze fransız kalır:D bence modaya uyup güney amerikalı olmalı.tabı hersey nobrenın turk olup olmamasına baglı.sanırım nobre yasalar geregı turk olacak.daha erken ama nobre eger turk olursa mıllı takım yolu acılacak.aynı MARCO Aurelio gıbı nobrenınde mıllı olmasına karsıyım |
defansa da sağlam birini alırsak hiçbirsorun kalmaz .. |
Bence psv den Alex çok iyi defans oyuncusu alınırsa çok güzel olur. ama tigana fıransadan Adama colibaliyi istiyo bakalım görücez. tigananın açıklamalarından anlaşılan ricardinhoyu yönetim habersiz anlaşmış tigana sol açığa oyuncu istiyo yönetim forvet arkasına adam alıyo buda ilginç inşallah yararlı olur. |
iyi bir stoper lazım bu takıma..g.antep maçında bile göbekten bir sürü top geldi..allahtan karşı takım becerikli diildi yani..onun için iyi,topa sahip olup iyi oyuna sokacak,iyi kademe yapacak bir stoper lazım kesinlikle.. |
fransız olacağı kesin ama nery bence daha iyi olur sol kanatta |
Tabiki Valencia da kadrodışı bırakılan lakabı Kartalbakışlı olan AYALA :) hem Delgado da çok sevinir bu olaya...Yaşlı diyenlere biraz tecrübe lazım diyorum sadece en begendiğim stoperlerden birisi o adam... |
alex veya ayala gelse keşke kisinide beğeniyorum |
hadi bakalım hayırlısı. |
zaten ayala valenciadan gitmek istiyor villareale,onlar almasa biz alam bence dünyanin en iyi defans oyuncusu cannavarola birlikde be öyle düsünüyom.yas gerekcesiylede bonservis bedelli düsük olur bence. selamlar |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |