![]() |
zaten ya ali güneş yada ali tandoğandan biri fazlaydı bu takımda.Gitsin bari üç beş kuruş para kazanalım ondan.Hep ver hep ver olmuyo böle.Gidenlerdende az çok para kazanmak lazım. |
Bence ALİ çok yetenekli bir futbolcu Tigananın sisteminde yer bulmasını isterdim ama yer bulamıyorsa gönderilmeli burda harcanmamalı ali Tiganada alinin yetenekli bir futbolcu olduğunu söylemişti zaten oynatmamasının nedeni sisteme uymamasıymış Keşkede uysaydı... |
Bu kadar kolay degil aslında bir futbolcuyu ahrcamak ama neyse... ali bize geldiginde türkiyenin yerli en iyi sag bekiydi ama şimdi... belki talip olan kulüpler bize çok komik ücretler verecekler |
ben aliyi beyeniyorum, ama bize gelmesi bile komikdi, lig tvde besiktasa gelmek isterim dedi, riza calimbaymiydi emin degilim oksini verdi geldi, yani böyle arayip bulduk olayi yoktu, o gelmek istedi yönetim gel dedi böyle transfer olurmu hic? ayrica frikiklerde cok iidir ali ama tümer ve sergen var diye ona hic sira gelmedi, bir sivasmacinda geldi onuda cakti, yani ii bir oyuncu ama bizim sisteme uymadi....hayirlisi olsun, yinede bonservisinden para yapabilirler, o bonservisi ellinde geldi diye bizde öyle gönderme mecburiyetinde degiliz, ailtonun zarari azda olsa böyle giderilmeli.... |
bugun denizlispor macinda guzel oynadi tiganada ali bana lazim bir oyuncu ama isterse tabi gidebilir demis bu ne bir yaziyor istemiyor diye adam acikliyor istiyorum diye |
ali tandoğanı izledik dünkü denizli maçında..sol kanatta oynamasına rağmen oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı..bence biraz daha şans verilerek bu oyuncu kazanılabilir..sağ kanatta i.toramandan daha iyi işler çıkarabilir.. |
http://ads.maksimum.net/advertpro/se...d=1&position=1 http://i.karakartal.com/images/haber...an009_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Denizli, Ali Tandoğan’ı istiyor! Denizlispor Başkanı Ali İpek maç öncesi, Teknik Direktör Jean Tigana tarafından sistemine uymadığı için Beşiktaş’ta yedek bırakılan Ali Tandoğan ile görüştü. Ali Tandoğan, transferini gündeme getiren eski kulübünün kendisine kucak açmasından mutlu olduğunu belirterek birkaç kulüp ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Bu arada menajer Necmettin Çelikhan, Ali Tandoğan’a İsviçre’den bir takım ile Bursaspor ve Trabzonspor’un da talip olduğu belirtti. Kaynak: Hürriyet |
tıgana kalmasını ıstıyormus arkadaslar dun soledı |
Alıntı:
|
hocamız eğer oynatmayacaksa bence de gönderilmeli,başarılı bi oyuncu,harcanmasa,yazık olur yani.. |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |