![]() |
Ali Tandoğan gidiyor Ali Tandoğan'dan ayrılık sinyali!http://i.karakartal.com/images/haber...an003_0308.jpg Beşiktaş’ta çok şans bulamayan Ali Tandoğan menaceri aracılığı ile yönetime başvurup ayrılmak istediğini söyledi. Rıza Çalımbay döneminde alınan Tandoğan, teknik direktörlüğe Jean Tigana’nın gelmesiyle birlikte savunmanın sağında görev almıştı. Gerçek yerinin orta alanın sağı olduğunu söyleyip burada görev almasını talep etmesine rağmen Fransız hocadan forma alamayan deneyimli futbolcunun yönetime gitme isteğini bildirdiği ifade edildi. ‘Oynamazsam biterim’ Tandoğan’ın “Benim kariyerim belli. Takım bu kadar sağ kanat problemi çekerken hazırlık maçında bile bir 90 dakika şans verilmedi. Bununla birlikte İbrahim Toraman burada oynatılmaya başladı. Demek ki, teknik heyetin kafasında ben yokum. Bu sene de oynamazsam kariyerim biter. Bunun için ayrılmak istiyorum. Tek isteğim geldiğim gibi bonservisimin karşılıksız verilmesi” dediği ifade edildi. Yönetimin, Tigana ile görüştükten sonra son kararı vereceği kaydedildi. Kaynak: Fanatik i.üzülmez olayından mıdır nedir geldiğinden beri hiç ısınamamıştım bu adama..giderse üzülmem..:cool: |
yolu açık olsun. adam hakkaten çokta şans bulamadı bizim takımda. |
Nasıl şans bulsun, adam ilk maçında kırmızı gördü... |
Alıntı:
|
gitsin bencede bu adam hıc bı ıse yaramadı geldgnden beri ztn daha once yaptıgı seyde ortada ibrahime oyuzden hade yolun acık olsun .. :) |
gitsin bize yakışmıyodu zaten |
doğuştan Beşiktaşlıdır ali ancak nedense işte anadoludan gelen her oyuncu büyüük takımda oynayamıyor herkez biliyor alli tandoğan deyince büyük takımlar ilk baş durup düşünürdü ancak aldıktan sonra kötü oldu aslında fazlada üstünde durulmadı |
bencede yolu açık olsun |
Bence Mehmet Topuzdan Bİle İyİydİ SaĞ Kanat İÇİn Ama Her Ne Kadar Şans Bulamadi Desekte Alİ Dede Var Bİraz En Azindan Şans BulduĞu MaÇlarda HİÇ GÖsteremedİ Kendİnİ Hayirlisi Olsun |
Güle güleeeeee |
bence sag kanat icin iyiydi guzel ortalar yapiyordu sans bulursa is yapardi |
Denizlispordaki gibi oynasa sağ kanat problemi ortadan kalkar ama maalesef bu da tutmadı giderse yolu açık olsun .... |
bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz. Başından beri takımımıza yakışmıyodu zaten |
sivas karşısında attığı frikik hariç bide zenit maçında i.akına gol attırdı. başka bi hareketini hatırlamıom. bence belki yerli olarak en iyi orta açan, kesme yapan adamdır ama, harbidende gösteremedi kendini |
Arkadaslar bence gitme kararına saygı göstermemiz lazım ama tigananın ne pahasına olursa olsuın göndermemesi gereken bi adam 1-2 maç şans tanımalı bence en azın 1 er yarı şans tanımalı ben ali tandoğanı seviorum yaa kolay gelmez onun gibi oyuncu bence yetenekli bi adam tigananın biraz üstünde durması gerekio... |
Giderse Üzülmem, Kalirsada iyi bir Yedek olur. Aslinda Iyi bir oyuncu ama sans bulamadi iste ne yapalim, Sansini Baska Takimda Ariyor, Haklida Bence... |
hade bye bye git ! yollun acik olsun |
bizim deli iboya kafa attığından beri kılım bu adama hiç içim ısınmamıştı giderse gitsin diyorum biz bişi kaybetmeyiz gidenler kaybeder.. |
Ben Ali Tandogandan ilk oynadigi mactan beri sevmiom. Yolu Acik Olsun eger gidecekse pekte forma sansi bulamadi, hem besiktas hemde futbolcumuz icin ne hayirliysa o olsun |
durdugu hata |
Abi eğer s.donestk maçında görmeseydim ben de gitsin derdim ama adam bu sene iş yapar onu gösterdi hakkını yemeyelim ya!!!!! |
denizlide oynarken ibrahim üzülmeze attıgı dırsekten sonra sinan engin ali tandogan ıcın besıktas forması gıyemez demıstı.neyse gecelım gecen sene kadıkoyde ezıklerle oynacagımız mac oncesınde sakatlıgını bahane ederek kadroya gırmemıstı.bu adama defalarca sans verılmıstır ama kendı kullanamamıstır.bu adamdan sadece ıyı bı yedek olur. |
kaldığı süre boyunca beşiktaşa ne verdi ki..bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz |
hiç ısınamadım gitmesidnede üzülmem |
ya zaten maçlardada dikkat ederseniz adam takımla hep bi muhalefet içinde sanki. Hiç oynamak istemiyo bu takımda ama zorla oynatılıyomuş gibi bi havası var. Beşiktaşlı ruhu yok göremiyorum kesinlikle |
ben çok umitliydim geldiğinde ama bi turlu sans bulamadı bu kadar bariz kanat problemi çekerken bu adama forma vermemesi düsündürücü tigana nın |
bye bye :D :D |
Alıntı:
|
OOOHHH BEE gidiyor sonunda güle güle |
Ali’nin rotası Manisa! Ali’nin rotası Manisa! Beşiktaş’tan ayrılması gündemde olan Ali Tandoğan, Vestel Manisa Teknik Direktörü Yanal ile bir görüşme yaptığım doğru dedi 15.08.2006 1-2 günde belli olacak Tigana’nın sağ çizgide İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’a şans tanıması üzerine Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilen Ali Tandoğan transferindeki son durumu FANATİK’e anlattı. Şu anda Vestel Manisaspor’un başında bulunan, eski hocası Ersun Yanal ile bir görüşme yaptığını doğrulayan tecrübeli oyuncu, “Yanal bonservisimi almam halinde beni transfer edebileceğini söyledi. Ancak Tigana da takımda kalmamı söylemişti. Durumum 1-2 gün içerisinde belli olacak” diye konuştu. Hakan’dan kötü haber Hakan Balta konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş’ın oyuncuları Hakan Balta’ya talip olduğunu doğrulayan Vestel Manisaspor Genel Menaceri Mustafa Turgat, “Beşiktaş Hakan Balta’yı neredeyse 6 aydır bizden istiyor. Her seferinde teklifi geri çeviriyoruz. Hakan’ı göndermek gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Büyük hedefler için oynuyoruz. Hakan Balta dahil olmak üzere hiçbir futbolcumuz satılık değildir” ifadesini kullandı Kaynak: Fanatik |
Benim Manisa'da cok begendigim 2 oyuncu var: Selcuk Inan ve Ugur Inceman. Hakan gerekmez bize, ama orta alana Kleberson'a alternatif olarak bu iki oyuncudan birini alirsak cok buyuk is yapmis oluruz. Bu oyuncular hem genc hem yetenekli, Ali Tandogan+para ile mutlaka almaliyiz, ikisi de yakinda Milli Takima girecektir, sonradan zorlanmayiz bari. |
ee artık alıde anladı bu takımda yer bulmasının zor oldugunu cok calısan formayı kapar ama olmadı ıste kısmet dıılmıs alı ole de bole de gıdecek |
Ali Tandoğan Manisa'ya http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Ali’nin rotası Manisa! Beşiktaş’tan ayrılması gündemde olan Ali Tandoğan, Vestel Manisa Teknik Direktörü Yanal ile bir görüşme yaptığım doğru dedi 15.08.2006 http://img213.imageshack.us/img213/3...gan1508rf5.jpg 1-2 günde belli olacak Tigana’nın sağ çizgide İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’a şans tanıması üzerine Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilen Ali Tandoğan transferindeki son durumu FANATİK’e anlattı. Şu anda Vestel Manisaspor’un başında bulunan, eski hocası Ersun Yanal ile bir görüşme yaptığını doğrulayan tecrübeli oyuncu, “Yanal bonservisimi almam halinde beni transfer edebileceğini söyledi. Ancak Tigana da takımda kalmamı söylemişti. Durumum 1-2 gün içerisinde belli olacak” diye konuştu. Hakan’dan kötü haber Hakan Balta konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş’ın oyuncuları Hakan Balta’ya talip olduğunu doğrulayan Vestel Manisaspor Genel Menaceri Mustafa Turgat, “Beşiktaş Hakan Balta’yı neredeyse 6 aydır bizden istiyor. Her seferinde teklifi geri çeviriyoruz. Hakan’ı göndermek gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Büyük hedefler için oynuyoruz. Hakan Balta dahil olmak üzere hiçbir futbolcumuz satılık değildir” ifadesini kullandı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=3&HaberID=408798 |
güle güle:D:D:D |
Yanal'a sor bakiyim anası güzelmiymiş , öyle bedava bonservis yok... |
Bye Bye:D |
üste para verelim bide sacmalıyor bu yanal biz ali yi alana kadar ne olaylar oldu bedavaya olmaz bu işler |
gitsin bakalım,bizde oynaması çok zor. |
iyi topçu ama yaramadı bize gitsin yerinede hakan balta gelsin mösyönün yeni gözdesi |
gıtsede olur gıtmesede o kadar onemlı degıl.ayrıca her transferın bır bedelı olmalı |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |