![]() |
Bence ali yetenekli bir futbolcu bize de faydası olurdu bence Tiganada alinin yetenekli olduğunu kabul ediyor ama sistemine uymadığından bahsediyor Ben üzülürüm ali gibi bir oyuncuyu başka takıma kaptırmayı ama burda da onun bitişini izlemek hoş olmaz yolu açık olsun !! |
Bence Ali kalmasi lazim...iyi bir yedek oyuncusu...gitmesinden yana deyilim...cünkü hangi yedek oyuncu sag tarafta ondan daha iyi... |
evet ali iyi bir yedekti formunda olduğunda çok güzel oynuyor ama oda devamlı oynamak istiyor |
Alıntı:
Serdar Kurtuluş-Ali güneş-Ali Tandoğan-Burak Yılmaz.... SEN HANGİSİNİN OYNAMASINI İSTERDİN? Bende Ali tandoğanın gitmesini istemiyorum ama tigananında yapıcak fazla bişeyi yok... |
takımında parlayan beşiktaşta oynayamıyo.aklım hep buna takılıo.. |
yolun açık olsun... |
ali bizim takımda çok şansız bir başlangıç yaptı ve başladığı gibide bu şansızlık devam etti. yolu açık olsun. |
hemen gitsin, fazla şans verilmedi ama ona vereceğim şansı serdar'a veririm kendini geliştirir. yedek olarakta ali güneş var. toraman'ı bile oynatıyo sağda. gitsin, hemde ilk uçakla gitsin. |
iyi oyuncu ama takıma ayak uyduramadı bir türlü çok yerde bulamadı kadroda yolu açık olsun inşallah başarılı olur gittiği yerde de |
evet bencede ali iyi oyuncu ama birtürlü dikiş tutturamadı takımımızda geldiğinden beri ilk onbirde sahaya çıkamadı doğru dürüst, ilkmaçda kırmızı gördükten sonra şaans bulamadı kendine bulduysada değerlendiremedi.gitmesinde sakınca yok onun yerini dolduracak adam çok bizde |
zaten ya ali güneş yada ali tandoğandan biri fazlaydı bu takımda.Gitsin bari üç beş kuruş para kazanalım ondan.Hep ver hep ver olmuyo böle.Gidenlerdende az çok para kazanmak lazım. |
Bence ALİ çok yetenekli bir futbolcu Tigananın sisteminde yer bulmasını isterdim ama yer bulamıyorsa gönderilmeli burda harcanmamalı ali Tiganada alinin yetenekli bir futbolcu olduğunu söylemişti zaten oynatmamasının nedeni sisteme uymamasıymış Keşkede uysaydı... |
Bu kadar kolay degil aslında bir futbolcuyu ahrcamak ama neyse... ali bize geldiginde türkiyenin yerli en iyi sag bekiydi ama şimdi... belki talip olan kulüpler bize çok komik ücretler verecekler |
ben aliyi beyeniyorum, ama bize gelmesi bile komikdi, lig tvde besiktasa gelmek isterim dedi, riza calimbaymiydi emin degilim oksini verdi geldi, yani böyle arayip bulduk olayi yoktu, o gelmek istedi yönetim gel dedi böyle transfer olurmu hic? ayrica frikiklerde cok iidir ali ama tümer ve sergen var diye ona hic sira gelmedi, bir sivasmacinda geldi onuda cakti, yani ii bir oyuncu ama bizim sisteme uymadi....hayirlisi olsun, yinede bonservisinden para yapabilirler, o bonservisi ellinde geldi diye bizde öyle gönderme mecburiyetinde degiliz, ailtonun zarari azda olsa böyle giderilmeli.... |
bugun denizlispor macinda guzel oynadi tiganada ali bana lazim bir oyuncu ama isterse tabi gidebilir demis bu ne bir yaziyor istemiyor diye adam acikliyor istiyorum diye |
ali tandoğanı izledik dünkü denizli maçında..sol kanatta oynamasına rağmen oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı..bence biraz daha şans verilerek bu oyuncu kazanılabilir..sağ kanatta i.toramandan daha iyi işler çıkarabilir.. |
http://ads.maksimum.net/advertpro/se...d=1&position=1 http://i.karakartal.com/images/haber...an009_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Denizli, Ali Tandoğan’ı istiyor! Denizlispor Başkanı Ali İpek maç öncesi, Teknik Direktör Jean Tigana tarafından sistemine uymadığı için Beşiktaş’ta yedek bırakılan Ali Tandoğan ile görüştü. Ali Tandoğan, transferini gündeme getiren eski kulübünün kendisine kucak açmasından mutlu olduğunu belirterek birkaç kulüp ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Bu arada menajer Necmettin Çelikhan, Ali Tandoğan’a İsviçre’den bir takım ile Bursaspor ve Trabzonspor’un da talip olduğu belirtti. Kaynak: Hürriyet |
tıgana kalmasını ıstıyormus arkadaslar dun soledı |
Alıntı:
|
hocamız eğer oynatmayacaksa bence de gönderilmeli,başarılı bi oyuncu,harcanmasa,yazık olur yani.. |
giderse gitsin farketmez,saten o iboya attıgı kafadan sonra bizim takıma alınması hataydı |
ali gibi türkiyede sağ açık zor bululnur bence kalmalı |
bence konya macindan sonra gider yedek kalmak istemiyor |
Ne olursa olsun çok iyi bir yedek olarak kalabilirdi.Ama yedekliği istemiyor heralde... |
ali tandoğan süper bi ouncu gitmesin konya maçında 2. süper oynadı süpper bi adam gitmesin o bolgede toromandan daha iyi.... |
ali cok calisiyor yaw..ok bizde basarili olmadi, dogru düzgün oynamadi, ama ikinci sefer oyuna girip sahane oynadi, bilmiyorum..ibonun yerine oynar bir kac mac bakalim, hayirlisi, kendi simdi göstere bilir.... |
tandoğan kaldı... |
tndoğan süperdi bu akşam |
bu akşamki maçtan sonra Ali Tandoğan kalır arkadaşlar... |
bu akşam kalması gerektiğini ispat etmiştir sanırım. bence oyuna girdikten sonra çok güzel oynadı. hem toramının sağ kanatta oynamasına karşıyım, toramandan daha çok yararlanılması lazım. kanatta oynayınca maçın içinde yokmuş gibi geliyor bana ya. |
Kalmalı zaten ilk 11 de oynar oynamaz tartışılır ama bu kadroda kendine yer bulabilecektir.11 de oynamasada on numara bir yedeğimiz olur.. |
ben haftalarca bas bass bağırdım ali tandoğan sağ beckte toramandan kat kat daha güzel oynar ve daha ii işler yapar dedim bu akşam kendini bir kez daha ispatladı haftaya toramanın yerinde çıkıcak sanırım banko çıkıcak.. inşallah asist falan yaparda iyice sağlamlaşır yerii ben kefilim sonuna kadar bu adama..... |
bugun ıyı oynadı sanırım trabzon macındada İ.toramanın yerıne oynayacak kaldı gıbı.. |
Ali tandoğan çok iyi futbolcu... denizlide oynarken uefa kupası maçlarında müthiş oynuyordu... özellikle Denizli - Porto maçında süperdi... |
valla iyi oynadı bu maçta Ali güneşede şans tanımak gerekli tandoğan iyi olduğunu gösterdi |
arkadaşlar tandogan süper bence.bana sorsalar türkiyenin en iyi sag kanadı diye ben tandogan derim çünkü adam oynuyo ,insallah bundan sonrada orda o oynar tigana zaten sag bek ve sol beklerden yaralanmak istemiyo orada baki oynayacagına toraman oynasın daha iyi ne baki topu oyuna sokabiliyo ne de üzülmez bence toraman sol bekte denenmeli |
ali tandoğan konya maçındaki performansıyla formayı kaptı bence..tigananın bu adamı göndermeyerek ne kadar ii yaptığını bir kere daha gördük.. |
yok ya KALSIN |
ALi orayi koridora cevirdi resmen:D , böyle oynarsa cok yararli olur! BAkalım tigana gene sans verıcek mı? |
konya maçında iyiydi gerçekten dilerim bozmaz |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |