![]() |
ali tandoğan gitmez gidemez gitmemeli..!! |
Tigana aliyi göndermek istemiyor ama ilk 11in garantisini de veremediği için ayrılma konusunda aliyi serbest bırakmıştı,dun çatır çatır oynadı ve Tigananın gözüne girmiştir eminim,İbrahimin de 2 maç ceza alacağı düşünülürse forma alinindir.Bu şansı değerlendirirse hiçbir yere gidemez.Keşke karşı karşıya olan pozisyonda golünü de atabilseydi.Güzel oyununu bir de golle süslerdi |
dünkü oyundan sonra tigana onu göndermek salaklıını yapmaz heralde.bnce yararlı bi adam |
Alıntı:
|
yigidi öldür ama hakkini ver demisler dimi.. dün süperdin ali insallah hep böyle devam edersin.. deli ibo ya yaptigin o kasit kokan faulden beri sana antipati duyuyordum ama dün aramizdaki buzlar biraz eridi.. besiktasimiz icin birseyler basarirsan kendini affettirirsin.. hadi kartalimin sag kanadi.. |
Alıntı:
|
Ali bu oyunu oynadığı sürece bu takımdan gitmez gidemez! Belki ilk 11'de sürekliyer bulamaz ama ihtiyaç duyulduğu anda da yerine oynadığı kimseleri aratmaz. |
Alıntı:
|
bakiden iyi oynayacağı kesin toramanın,bakiye takmış durumdayım:) |
ali tandogan ıyı oyuncudur aslından bnce gıtmemelı |
Ali Tandoğan değil asıl Baki biran önce gönderilmeli. Bence Ali T. bu takımda ilk 11'de oynamayı hakediyor...Konya maçında da sonradan girip harika oynadı. O zaten Türkiye'nin her zaman en iyi sağ kanat oyuncusu olmuştur.. |
yaa ayıp bea arkadaslar ne olursa olsun adamı kovar gibi yorumlar yapıosunuz ayrılmak isterse ayrılsın ama bizden bööle yorumlar yapılmamalı ne olursa olsun hiç mi ter akıtmadı bizim için ayıp yaw |
bu adam oynar iboyu keser bellki zaten ibo korayın yerınde oynasa daha ıı olur defans |
Ali Tandoğan savaşa hazır http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'tan kendiisteğiyle ayrılmak istediğini açıklayan Ali Tandoğan, karar değiştirdiğini açıkladı. Ali Tandoğan, "Benim nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu herkes biliyor. 'Beşiktaş'a faydalı olamayacaksam giderim. Kalmamın anlamı yok. Bu şartlarda mutsuzum' demiştim. Ancak ondan sonra bulduğum şansları iyi değerlendirdim. Forma mücadelesine hazırım. Yeter ki daha fazla şans bulayım... Bana güvenilirse, Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olurum" şeklinde konuştu. |
ne kadar sevindim anlatamam oynadıgı ilk maç kırmızı görenden ne bekleyeceksin gitsin yanında bakiyi alarak |
Türkiye`de Saat: 09:49 . |