![]() |
bu kadroda kendine yer bulması imkansıza yakın, hele burak böyle oynayacaksa, güneş de iyileşti zaten... ha ben yedeklikten emekli olmak istiyorum diyorsa o başka...:D :D |
çok iyi bir futbolcuydu ama ne yazikki tutmadı yazık oldu |
Ali-balta takası yakındır o zaman... |
bu kadrado yer bulamaz ama bedavaya giderse üzüğlürüm BEŞİKTAŞIMIN parasına |
nobre turk olmus mert sezer kabul etmis hayirli olsun |
Güle güle :D walla hıc uzulmedım aksine sevindim yani :) |
iyi futbolcuydu ama bize gelince artist futbolcular kervanına katıldı kendiside eeee hal böle olunca tutunamadı o formanın bi hakkı vardır kardeşim öle herkez gyemez anlamıştır umarım ali bey |
adam iyi oyuncu fazla sans bulamadi cunku ayni yere oynayan oyuncu cok |
kalmaliydi |
Caner Erkin gelsin! |
parayı veren düdüğü çalar |
tek kelime gidebilirsin |
vala alırken zar zor aldık bide en iyi kanat oyuncusu diye almıstık. gerçekten de g.birliğinde öyleydi ama tutmayınca tutmuyor tabi. gitse de olur kalsa da. kalan saglar bizimdir nasılsa :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kusura bkmyn arkadaslar bıdaha olmaz |
Bize Caner veya Hakan Balta'yı versinler biz de onlara Ali'yi verelim. |
sistemımıze uymuodu gitmesi kendısı için daha faydalı ololur klubede oturmaktan iyidir |
Yolun acik olsun kocum ..... |
Alıntı:
:):) süpersin be birader |
Alıntı:
dediklerin kadar kolay olsa keşke bir yanda 18 yaşında caner diger yanda yaşı bile bilinmeyen ali:) çok zor |
keşke zamanında onun yerine Emrah eren alınsıydı çok istemiştim ama rıza hoca sağolsun onu tercih etmişti.hayırlısı olsun. |
yolu açık olsun |
Tandoğan gidiyor http://image.haber3.com/spor3/haber/45659.jpg Tigana'nın raporu doğrultusunda satış listesine konan Ali Tandoğan gidiyor... Tandoğan, "Çok çalışıyorum. Çok sevdiğim Beşiktaş'ta kenarda oturmak değil, oynamak istiyorum. Ama bu şans verilmeyecekse, beklemenin anlamı yok" ifadesini kullandı spor3 |
Doğru bi karar |
iyi futbolcu ama bizde iyi oynayamadı.yolu açık olsun zannediyorum bi kac ay sonra adı yeniden konusulmaya baslar anadolu takımlarında tekrar sivrileceğini tahmin ediyorum |
bende kılım alıye ıboya attıgı tekmeden bırı bnce besıktas formasıda buuk gelıodu ona ıı bı macınıda hatırlamıorum gıderse ıı olur |
yazık oldu tam sağ kanat oyuncusu ama tigana sürekli defansa dönük oynattı yazık oldu |
Bnece iyi bir futbolcuydu.Malesef değerlendiremedik.Adam ya şans bulmadı ya da ileri çıkmasına müsade edilmedi.Dolayısıyla kendini gösteremedi.Hayırlı olsun ne diyelim.Oynamayacaksa bari boşuna para ödemeyiz. |
Fb de, kemal , yozgatlı ,selçuk gs de, volkan , kabze , Bunlar renklilerin kulübedeki müdavimleri hiç seslerinin çıktığını duydunuzmu ama bizde 2 maç yedek bekleyen ben gitmek istiyorum demeye başlıyor bunu akıl ardiremedim gitti... |
Alıntı:
bu adam kaç yaşında haberin var mı???bu adam kulübede de otursa bir türlü alır parasını. ama sen stoperden sağ bek,açık yartmaya çalışırsan,forveti ve forvet arkası oynayan adamı sağ açık yaparsan ve onları da oyundan alırken yerine 19 luk serdarı koyarsan adam aptal değil ya,istenmediğini anlar herhalde. oynamak istio adam.sonuna kadar da haklı.bence türkiye deki klasik sağ kanatların en iyisi.şöyle bir bakınca da arkadan da gelen yok.ama uymadı işte.ya şans bulamadı ya da bulduklarını değerlendiremedi.ama çok iyi futbolcu. |
Alıntı:
|
kim oynamamışta aykalnmış o zaman haber ver bana.ben bilmiyorum. ayrıca böyle olaylar a takımı ya da b takımı için geçerli diil.başarı varsa herkes susar oturur köşesine.başarı yoksa kimse susmaz.her yerde böyledir bu. |
kusura bakmasın ali tandoğan türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncularından biri olabilir antep maçında burağı gördükten sonra bu takımda 11 oynamıyacağını anlamıştır ondan bu lafları söz etmiştir bay bay ali tandoğan |
vestel manisada inşallah mutlu olur.burada şans bulması artık çok zor... |
bence yeterince sans bulamadi ve yerinde oynatilmadi |
hocanında bildiği vardır herhalde iyi oynadıdamı oynatmadı hoca. gençlerbirliğinde yaptığı ortalara bak bide bizdeki sanki istambula gelen futbolu unutuyor. ama gönderilmesi yanlış kadronun geniş tutulması lazım.. |
ali gidiyormuş... ne yapalım kader utansın, biz de DELGADO-RICARDINHO-KLEBERSON 'la idare ederiz ne yapalım...:D |
burakın son performansından sonra forma iyice zora girdi. yol göründü gibi tandoğana |
ali gerçektende çok iyi bir futbolcu ama tutmadı bizde oynayacağı takıma gitsin.ama bu gideceğine ali güneş gitse daha iyi olur hem bir çıkmadan daha kurtulmuş oluruz. |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |