![]() |
Kalmalı zaten ilk 11 de oynar oynamaz tartışılır ama bu kadroda kendine yer bulabilecektir.11 de oynamasada on numara bir yedeğimiz olur.. |
ben haftalarca bas bass bağırdım ali tandoğan sağ beckte toramandan kat kat daha güzel oynar ve daha ii işler yapar dedim bu akşam kendini bir kez daha ispatladı haftaya toramanın yerinde çıkıcak sanırım banko çıkıcak.. inşallah asist falan yaparda iyice sağlamlaşır yerii ben kefilim sonuna kadar bu adama..... |
bugun ıyı oynadı sanırım trabzon macındada İ.toramanın yerıne oynayacak kaldı gıbı.. |
Ali tandoğan çok iyi futbolcu... denizlide oynarken uefa kupası maçlarında müthiş oynuyordu... özellikle Denizli - Porto maçında süperdi... |
valla iyi oynadı bu maçta Ali güneşede şans tanımak gerekli tandoğan iyi olduğunu gösterdi |
arkadaşlar tandogan süper bence.bana sorsalar türkiyenin en iyi sag kanadı diye ben tandogan derim çünkü adam oynuyo ,insallah bundan sonrada orda o oynar tigana zaten sag bek ve sol beklerden yaralanmak istemiyo orada baki oynayacagına toraman oynasın daha iyi ne baki topu oyuna sokabiliyo ne de üzülmez bence toraman sol bekte denenmeli |
ali tandoğan konya maçındaki performansıyla formayı kaptı bence..tigananın bu adamı göndermeyerek ne kadar ii yaptığını bir kere daha gördük.. |
yok ya KALSIN |
ALi orayi koridora cevirdi resmen:D , böyle oynarsa cok yararli olur! BAkalım tigana gene sans verıcek mı? |
konya maçında iyiydi gerçekten dilerim bozmaz |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |