![]() |
Ali Tandoğan değil asıl Baki biran önce gönderilmeli. Bence Ali T. bu takımda ilk 11'de oynamayı hakediyor...Konya maçında da sonradan girip harika oynadı. O zaten Türkiye'nin her zaman en iyi sağ kanat oyuncusu olmuştur.. |
yaa ayıp bea arkadaslar ne olursa olsun adamı kovar gibi yorumlar yapıosunuz ayrılmak isterse ayrılsın ama bizden bööle yorumlar yapılmamalı ne olursa olsun hiç mi ter akıtmadı bizim için ayıp yaw |
bu adam oynar iboyu keser bellki zaten ibo korayın yerınde oynasa daha ıı olur defans |
Ali Tandoğan savaşa hazır http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'tan kendiisteğiyle ayrılmak istediğini açıklayan Ali Tandoğan, karar değiştirdiğini açıkladı. Ali Tandoğan, "Benim nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu herkes biliyor. 'Beşiktaş'a faydalı olamayacaksam giderim. Kalmamın anlamı yok. Bu şartlarda mutsuzum' demiştim. Ancak ondan sonra bulduğum şansları iyi değerlendirdim. Forma mücadelesine hazırım. Yeter ki daha fazla şans bulayım... Bana güvenilirse, Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olurum" şeklinde konuştu. |
ne kadar sevindim anlatamam oynadıgı ilk maç kırmızı görenden ne bekleyeceksin gitsin yanında bakiyi alarak |
Türkiye`de Saat: 22:43 . |