![]() |
bence sag kanat icin iyiydi guzel ortalar yapiyordu sans bulursa is yapardi |
Denizlispordaki gibi oynasa sağ kanat problemi ortadan kalkar ama maalesef bu da tutmadı giderse yolu açık olsun .... |
bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz. Başından beri takımımıza yakışmıyodu zaten |
sivas karşısında attığı frikik hariç bide zenit maçında i.akına gol attırdı. başka bi hareketini hatırlamıom. bence belki yerli olarak en iyi orta açan, kesme yapan adamdır ama, harbidende gösteremedi kendini |
Arkadaslar bence gitme kararına saygı göstermemiz lazım ama tigananın ne pahasına olursa olsuın göndermemesi gereken bi adam 1-2 maç şans tanımalı bence en azın 1 er yarı şans tanımalı ben ali tandoğanı seviorum yaa kolay gelmez onun gibi oyuncu bence yetenekli bi adam tigananın biraz üstünde durması gerekio... |
Giderse Üzülmem, Kalirsada iyi bir Yedek olur. Aslinda Iyi bir oyuncu ama sans bulamadi iste ne yapalim, Sansini Baska Takimda Ariyor, Haklida Bence... |
hade bye bye git ! yollun acik olsun |
bizim deli iboya kafa attığından beri kılım bu adama hiç içim ısınmamıştı giderse gitsin diyorum biz bişi kaybetmeyiz gidenler kaybeder.. |
Ben Ali Tandogandan ilk oynadigi mactan beri sevmiom. Yolu Acik Olsun eger gidecekse pekte forma sansi bulamadi, hem besiktas hemde futbolcumuz icin ne hayirliysa o olsun |
durdugu hata |
Türkiye`de Saat: 09:11 . |