![]() |
Alıntı:
dediklerin kadar kolay olsa keşke bir yanda 18 yaşında caner diger yanda yaşı bile bilinmeyen ali:) çok zor |
keşke zamanında onun yerine Emrah eren alınsıydı çok istemiştim ama rıza hoca sağolsun onu tercih etmişti.hayırlısı olsun. |
yolu açık olsun |
Tandoğan gidiyor http://image.haber3.com/spor3/haber/45659.jpg Tigana'nın raporu doğrultusunda satış listesine konan Ali Tandoğan gidiyor... Tandoğan, "Çok çalışıyorum. Çok sevdiğim Beşiktaş'ta kenarda oturmak değil, oynamak istiyorum. Ama bu şans verilmeyecekse, beklemenin anlamı yok" ifadesini kullandı spor3 |
Doğru bi karar |
iyi futbolcu ama bizde iyi oynayamadı.yolu açık olsun zannediyorum bi kac ay sonra adı yeniden konusulmaya baslar anadolu takımlarında tekrar sivrileceğini tahmin ediyorum |
bende kılım alıye ıboya attıgı tekmeden bırı bnce besıktas formasıda buuk gelıodu ona ıı bı macınıda hatırlamıorum gıderse ıı olur |
yazık oldu tam sağ kanat oyuncusu ama tigana sürekli defansa dönük oynattı yazık oldu |
Bnece iyi bir futbolcuydu.Malesef değerlendiremedik.Adam ya şans bulmadı ya da ileri çıkmasına müsade edilmedi.Dolayısıyla kendini gösteremedi.Hayırlı olsun ne diyelim.Oynamayacaksa bari boşuna para ödemeyiz. |
Fb de, kemal , yozgatlı ,selçuk gs de, volkan , kabze , Bunlar renklilerin kulübedeki müdavimleri hiç seslerinin çıktığını duydunuzmu ama bizde 2 maç yedek bekleyen ben gitmek istiyorum demeye başlıyor bunu akıl ardiremedim gitti... |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |