![]() |
Alıntı:
bu adam kaç yaşında haberin var mı???bu adam kulübede de otursa bir türlü alır parasını. ama sen stoperden sağ bek,açık yartmaya çalışırsan,forveti ve forvet arkası oynayan adamı sağ açık yaparsan ve onları da oyundan alırken yerine 19 luk serdarı koyarsan adam aptal değil ya,istenmediğini anlar herhalde. oynamak istio adam.sonuna kadar da haklı.bence türkiye deki klasik sağ kanatların en iyisi.şöyle bir bakınca da arkadan da gelen yok.ama uymadı işte.ya şans bulamadı ya da bulduklarını değerlendiremedi.ama çok iyi futbolcu. |
Alıntı:
|
kim oynamamışta aykalnmış o zaman haber ver bana.ben bilmiyorum. ayrıca böyle olaylar a takımı ya da b takımı için geçerli diil.başarı varsa herkes susar oturur köşesine.başarı yoksa kimse susmaz.her yerde böyledir bu. |
kusura bakmasın ali tandoğan türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncularından biri olabilir antep maçında burağı gördükten sonra bu takımda 11 oynamıyacağını anlamıştır ondan bu lafları söz etmiştir bay bay ali tandoğan |
vestel manisada inşallah mutlu olur.burada şans bulması artık çok zor... |
bence yeterince sans bulamadi ve yerinde oynatilmadi |
hocanında bildiği vardır herhalde iyi oynadıdamı oynatmadı hoca. gençlerbirliğinde yaptığı ortalara bak bide bizdeki sanki istambula gelen futbolu unutuyor. ama gönderilmesi yanlış kadronun geniş tutulması lazım.. |
ali gidiyormuş... ne yapalım kader utansın, biz de DELGADO-RICARDINHO-KLEBERSON 'la idare ederiz ne yapalım...:D |
burakın son performansından sonra forma iyice zora girdi. yol göründü gibi tandoğana |
ali gerçektende çok iyi bir futbolcu ama tutmadı bizde oynayacağı takıma gitsin.ama bu gideceğine ali güneş gitse daha iyi olur hem bir çıkmadan daha kurtulmuş oluruz. |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |