![]() |
ee simdi sira tigosta oda hocaligini gostersin belikde yabanci konusunda hic bir hoca bu kadar sansli olmadi hadi ilk iki mac neyse sezon yeni basladi diyelim bu hafta denizli macindan itibaren bol gollu galibiyetler bekliyoruz |
bu takım bu sene kesin şampiyon olmalı yönetim mükemmel bi iş çıkarttı tebrik ederim |
Ben Tİgananin BÖyle BİŞey SÖyledİĞİne İhtİmal Vermİyorum Yanİ Çok Dİsİplİnlİ Bİ Adam Bİ Futbolcudan Bahsederken BÖyle KonuŞmaz Bİzİm Kolpa Basin Mensuplari SikmiŞlar Yİne En Fazla Kalİtelİ Futbolcu Takima Faydali Olacak Falan DemİŞtİr Bence |
defansada 1 yabanci alindimi kesin sampiyonuz . |
boumsong gelirse bu sene ezik cincon kusura bakmasın ligin şampiyonu belli |
sira tigosta yabanci konusunda Besiktasta hic bir hoca bu kadar sansli olmadi denizli macindan itibaren bol gollu galibiyetler bekliyoruz |
valla bu sahatten sonra lig şampiyonlugu beni kesmes bu kadroyla uefa kupasını bekliyorum ve getireceginede inanıyorum inşallah getiririz |
Alıntı:
AYAGA KALKMAYAN FENERLI OLSUN |
haydi Kartal Haydi Kartal Haydiiiiiiiiiiiiiiii Tam Zamani Tam Zamani şimdiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! ZIPLA ZIPLA ZIPLAMAYAN FENERLİİİİİİ:D |
İnşallah hayırlı olur ama bence forvetimz çok iyi ama son vurşu olmayan 2 tane çok iyi oyuncumuz var mert ve bobo keşke bobonun yerine jason roberts alınsaydı,a zaman çok farklı galibiyetler alırdık.küçük maçlarda çok pozisyon bulur bu forvetilermz ama büyük maçlarda kaçtane net pozisyon olabilirki onun için bu konuya değindim ligi götürürüz ama uefada kolay rakip yok inşallah kendilerini geliştirirler. Ayrıca defansa grçekten ( PSV) Alex şart veya ronaldo zago tarzında oyunu okuyan bir defans şart.Takım ortasaha ve dafansta 2ci yarıda yorulunca çok top kaybediyo bounsomg iyi ama topu oyuna sokmada beceriksiz bence istediğimz oyuncu değil.inşallah iyi birini alırız............... |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |