![]() |
Tigana, "Ricardinho tribünleri ayağa kaldıracak" Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, mutluluktan uçuyor. Fransız hoca önceki gün bir araya geldiği Başkan Yıldırım Demirören’e Brezilyalı futbolcu Ricardinho’nun da kadroya katılmasının ardından transfer çalışmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Fransız çalıştırıcı, "Dilek tutsam böyle bir ekip oluşturamazdım. Hem maddi hem de manevi olarak istediğim oyuncuları kadroya kazandırdınız. Brezilya futbolunun önemli isimlerinden Ricardinho'nun gelmesi benim için mucizeydi. Bunu gerçekleştirdiniz. Size ve yönetime teşekkür ederim" dedi. Tigana, yarın İstanbul'a gelecek olan Ricardinho'yu İzmir'de oynanacak olan Denizlispor maçı kadrosuna alacağını vurgulayarak şöyle konuştu: "Ricardinho yorgun gelecek. Denizlispor maçında onu ilk onbirde oynatmayı çok isterdim. Fakat ikinci yarıda oyuna sokabilirim. Ricardinho'yu BJK İnönü Stadı'nda yapacağımız Konyaspor maçında sahaya süreceğim. Dünyada 3-4 teknik oyuncudan biri olarak gösterdiği Ricardinho'nun, Türkiye'de başarılı olacağına inandığını ifade eden Tigana, "Ricardinho inanılmaz teknik bir oyuncu. Sol ayağı ve zekası mükemmel. Delgado, Nobre, Kleberson, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç ile süper bir uyum yakaladığında rakiplere gol yağdırırlar. Çünkü Ricardinho'nun oyun anlayışı üst düzeyde" dedi. |
Ins Tigananin Dedigi Gibi Olacaktir |
Düsünmesi bile cok güzel...Allah be...Insallah dediyi gibi olur...herkesi Gol Yagmuruna tutariz ve busen Sampiyon biz oluruz....:) :D |
Harika Yaw.... Bunlar Bir Gercek Olsun Varya..... Avrupayı Sallarız.......... :) |
Tigana valla çok süper bi ekip kurduk gerisi sana kalmış uçur Kartalı |
hele bir gelsin bakın o zaman kim tutar beşiktası ve taraftarı. herşey tamam simdi sıra tignada göster şunlara BJK ne demek olduğunu hocam güveniyoruz sonsuz destek sana |
defansada ıyı bır yabancı aldık mı kımse tutamaz bızı |
kleberson muthiş bir bilek hareketi ile aurelio yu sası edio ve sag tarafa mukemmel bir pas atıyo sag tarafata topla bulusan burak onunde sası umit . burak ümitin üzerine üzerine gidyor . ibrahim toramanla verkac yaptı ve delgadoya super bi pas attı . delgadodan beklenmeyen:D hareket saga bakıp sola mukkemel bir pas . top Ricardinho da ve ricadinho yerde cok tehlikeli bir yerden frikik kullanacak beşiktaş. kaleye yaklasık 26 27 metre uzaklıkta. topun basındaki futbolcular Kleberson, Delgado,Rİcardinho ve burak . hakem 9 15 i ayarladı . topun basında ricardinho ve delgado kaldı. bakalım topa kim vuracak . ricardinho gerildi ricardinho geldi ve ve GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLL gol gol gol gooooolllllllllll topu catala taktı . rustunun donu dustu bu arada :D |
Arkadaşlar takımımız bu yıl gerçekten iyi işler yapacak yanlız yukarda yazılan haberede inanmayın bunlar hep şişirme haberler. Haber bulamayan basın muhabirlerinin köşeleri doldurmak için kişiye atfederek ve kendi kafasından uydurarak yazdığı yazılar. Ben Tigananın ağzından bu lafların çıkmadığına kalıbımı basarım. Eğer böyle bir röportaj varsa size en olası halini yazayım; Ricardinho iyi bir futbolcu takıma faydası olacağını düşünüyorum. Ama hala bir oyuncuya daha ihtiyacım var. Sizce Tigananın hangisini söylemesi daha olası :D |
valla bu sene delgado,ricardinho,kleberson,mert,burak.....ezikle rin 100.yılında şampiyon olcaz inşallah.......... |
ee simdi sira tigosta oda hocaligini gostersin belikde yabanci konusunda hic bir hoca bu kadar sansli olmadi hadi ilk iki mac neyse sezon yeni basladi diyelim bu hafta denizli macindan itibaren bol gollu galibiyetler bekliyoruz |
bu takım bu sene kesin şampiyon olmalı yönetim mükemmel bi iş çıkarttı tebrik ederim |
Ben Tİgananin BÖyle BİŞey SÖyledİĞİne İhtİmal Vermİyorum Yanİ Çok Dİsİplİnlİ Bİ Adam Bİ Futbolcudan Bahsederken BÖyle KonuŞmaz Bİzİm Kolpa Basin Mensuplari SikmiŞlar Yİne En Fazla Kalİtelİ Futbolcu Takima Faydali Olacak Falan DemİŞtİr Bence |
defansada 1 yabanci alindimi kesin sampiyonuz . |
boumsong gelirse bu sene ezik cincon kusura bakmasın ligin şampiyonu belli |
sira tigosta yabanci konusunda Besiktasta hic bir hoca bu kadar sansli olmadi denizli macindan itibaren bol gollu galibiyetler bekliyoruz |
valla bu sahatten sonra lig şampiyonlugu beni kesmes bu kadroyla uefa kupasını bekliyorum ve getireceginede inanıyorum inşallah getiririz |
Alıntı:
AYAGA KALKMAYAN FENERLI OLSUN |
haydi Kartal Haydi Kartal Haydiiiiiiiiiiiiiiii Tam Zamani Tam Zamani şimdiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! ZIPLA ZIPLA ZIPLAMAYAN FENERLİİİİİİ:D |
İnşallah hayırlı olur ama bence forvetimz çok iyi ama son vurşu olmayan 2 tane çok iyi oyuncumuz var mert ve bobo keşke bobonun yerine jason roberts alınsaydı,a zaman çok farklı galibiyetler alırdık.küçük maçlarda çok pozisyon bulur bu forvetilermz ama büyük maçlarda kaçtane net pozisyon olabilirki onun için bu konuya değindim ligi götürürüz ama uefada kolay rakip yok inşallah kendilerini geliştirirler. Ayrıca defansa grçekten ( PSV) Alex şart veya ronaldo zago tarzında oyunu okuyan bir defans şart.Takım ortasaha ve dafansta 2ci yarıda yorulunca çok top kaybediyo bounsomg iyi ama topu oyuna sokmada beceriksiz bence istediğimz oyuncu değil.inşallah iyi birini alırız............... |
bu sene gercekten cok ıyı takım kurduk inş sampıyon olursak ınanıyorumkı 5 sene daha oluruz |
Alıntı:
Valla dostum boumsong gelirse bizim defansın düşeceği durumu hayal bile edemiyorum. Geçen forza da adamın bir videosunun linkini gördüm. Hayatımda bu kadar sakar ve beceriksiz bir oyuncu daha görmemiştim. Allah korusun diyorum inşallah Boumsong gelmez. |
:o Alıntı:
|
Kartalvet Bende İzledİm O Vİdeolari Ama Bu Adam Eger O Kadar Kotuyse Son Dunya Kupasinda Nasil Fransa Mİllİ Takimina Secİldİ? Nasil 10 Mİlyon Pound Verİldİ Bu Adama.ve Dİkkatlİ İzledİysen Ordakİ Hatalardan 3 U Man Utd Macinda.yanİ Kotu Bİ Gunune Rast Gelmİs Olabİlİr. Barthez İnde Buna Benzer Bİ Vİdeo Su Var Ama Kİmse Bana Barthez İn Kotu Bİ Kalecİ Oldugunu Soyleyemez.ve Bu Vİdeo Lari Neden Hazirladiklarini Dusun ? Newcastle Dakİ Lakabi Legend Yanİ Efsane. Dİer Takimi Tutan Bİ Taraftarda Efsane Bu Mu Dİe Koymus.yanİ Solemek İstedİİm Belkİ Bole Hatalar YapmiŞ Ama Bu Hatalarin Yani Sira Cokta İİ Bİ Oyuncu Oldugunu Bİlİorm.ama Getİrebİlİolarsa Daha İİsİnİn Gelmesİnİ Tabİ Bende İsterİm.chambonda Yada Crİstanval Tercİhİmdİr |
Alıntı:
bence benfica'dan luisao alınmalı |
bu taraftar hep ayaktaydı zaten hiç oturmuyor uyumuyordu |
Ricardinhoyla beraber oyun sistemi ne olacak acaba.Tek forvete mi döneceğiz.Ya da takımın temposu düşebilir mi?Hele bide deli ibo yedek kalırsa sorun olmaz mı? |
boumsong da ne olur beni alın ne olur diye yalvarıyor sanki ya.sizin en kral defans dediğiniz adamlardan ne klipler yaratılır haberiniz var mı. gs nin carusca kaseti gibi boumsong a da bi kaset yapmışlar.herkes sallamaya başlamış.domenech aptal zaten newcastle da transfer fln bilmez 8 milyon euro ya da paund verip boumsong u alıyo. ayrıca ligimiz de seri a ya da laliga yla fln karıştıranlar var herhalde.boumsong u türkiye de kim geçecek söyleyin de öğrenelim.uefa da da yeter ama.bu adam gelmez bize. |
1. tigana'nın o sözleri söylediğine kesinlikle inanmıyorum, 2. bazı arkadaşlarımın boumsong'un kötü olduğu fikrine kesinlikle karşıyım...görüntülere göre konuşuyorsanız ben ronaldinho'nun 2-3 dakikalık görüntülerini toplarım, bu adam dünyanın en kötü futbolcusu dersiniz, ayrıca o görüntüleri hazırlayan da her zamanki gibi ezik medyadır... |
bir tane akıllı adam çıktı sonunda. |
tigana nın böyle konuştugunu görmedim daha bence uydurmuşlar yine. |
ricardinho'yu bence tigana istemedi yönetim aldı forma satışı ve şov için. |
gerçekten çok büyük bi transfer. beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun |
inşallah amin:::: |
yabancı stoper de alındı mı bu iş bitmiştir |
yine tigana'yı devirmeye çalışıo fenerli medya.adamı bir ayda göndercekler. |
bosque ve rıza çalımbayı gönderen basın bu sefer tigananın peşinde. basın bosque daha ilk geldiğinde büyük adam ama tutmayabilir ve sadece bir takım çalıştırmış bugune kadar diye başladı olaya.ve gittikçe abarttılar.bosque iyi bir adamdır ama ondan teknik direktör olmaz.tipi kasaplara benziyo dediler adamı yolladılar. rıza geldiğinde herkes destek verir gibi gözüktü,ancak bu sadece görüntüdeydi. en yakın arkadaşı,aylarca rızanın evinde onun ailesiyle birlikte kaldım diyen rıdvan dilmen bile rızanın ayağını kaydırmaya çalışıyorsa ben daha diyecek söz bulamıyorum bunlar hakkında. rızanın sezona başlamasıyla beraber gelen kötü sonuçlardan sonra rızanın hemen gönderilmesi lazım,bu hem rıza için hem de beşiktaş için en hayırlısı diyen rıdvan dilmen;rızanın istifasının ardından bir hafta geçince(beşiktaş yeni teknik direktör adaylarıyla görüşürken) :artık anlaşıldı ki bu yönetim teknik direktörlere destek vermiyor,onları tutmuyor,başarısızlıkta hemen yolları ayırıyor,o yüzden bu takıma hangi teknik direktör gelirse gelsin farketmez,önce bu anlayışın değişmesi gerek diye görüşünü beyan ediyor. ben bunları gördükten sonra dedim ne oluyo.fener seni şeyine takmıyor ama sen hala birşeylerin peşindesin.o senin aynı evde kaldığın,aynı sofrada yemek yediğin arkadaşın ya.böyle bu olay olabilir mi? ama fatih terim in bu adamı yanına neden alamdığını şimdi çok iyi anlıyorum. bu işler bu pozisyon gol olur demekle olmuyor.futboldan önemli şeyler vardır. |
RİİİİİİCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOO GELDİİİİİİİİİİİ BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı uğurlu olsun BU SENE ŞAMPİYON GÖREYİM SİZİ,ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ,KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI,ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII |
bencede tigana böyle bir konuşma yapmamıştır sanmıyorum |
Arkadaşlar bu sene Ricardinho Beşiktaşın hagi'si olacak !!! Arkadaşlar bu sene Ricardinho Beşiktaşın hagi'si olacak ve hem lig şampiyonluğunu hemde UEFA kupasını alıcaz. Buna inanın... Ayrıca Taraftarımıza , yani bize çok büyük bir görev düşüyor. Tüm Beşiktaşlı arkadaşları , taraftarlarımızı bilinçlendirmeliyiz. Maçlarda kesinlikle küfür etmeyelim. Yeni kurallara göre 1. maçta küfüre 250 bin ytl 2. maçta küfüre 500 bin ytl 3. maçta küfüre ise 3 PUAN DÜŞÜLÜYOR. Yani sevgili Beşiktaşlılar, takımımızın şampiyonluğu bir bakıma bizim elimizde... örneğin ezikbahçe maçında tümere veya diğerlerine küfür edersek , bizler takımımıza çok büyük zarar vermiş oluruz. Selamlarımla... |
Türkiye`de Saat: 11:08 . |