![]() |
medyanın söylediklerine bu sene kulaklarınızı tıkayın. medyanın söylediklerine bu sene kulaklarınızı tıkayın. onlar kendileri çalsın, kendileri oynasın. biz işimize bakalım... |
bizim tribünler hiç oturmuyorki :D |
Alıntı:
-Hagi Galatasaraya 30 yaşında gelmişti, Rico'da Beşiktaşa 30 unda geldi. -Hagi de müthiş bir solaktı Rico da öyle. -Hagi avrupa takımlarında tutunamamış ve hep başarısız olmuştu ama gs ye gelince kendini ispatladı, Ricoda daha önce avrupada başarılı olamamış bir futbolcu ama şuan kendini ispatlama şansı var. -Gs uefayı aldığında takımda hep aynı ülkeden yabancı futbolcular bulunuyordu. Bu yıl Beşiktaşın yabancılarının çoğu aynı ülke yada bölgeden (Güney Amerika). -GS nin uefayı aldığı yıl orta sahası ve gençleri çok iyiydi şuan Beşiktaşın orta sahası ve gençleri konuşuluyor her yerde Bilmiyorum bu tip bir benzetme yapmak ne kadar doğru olur ama ben bunları düşündükçe bu takımın çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Ama henüz toparlanma aşamasında olan bu takıma zaman vermeyide unutmayalım arkadaşlar. İnşallah uyum sağlanırsa gelecek yıllarda avrupada kupa kazanmak bir hayal değil bizim için. |
EDMİLSON'u da isteriz |
inşallah tigananın dediği gibi olur |
sampiyonuzz kesinnnnnnnnnnn |
Arkadaşlar bu akşam izlediğim Ricardinho pas oranı yüksek, tekniği yüksek fakat, adam koşmuyor, pres yapmıyor, savunma anlayışı yok, 20 dakikada oynadığı oyundan bunu gördüm... sizce takıma uyum sağlamadığı içinmi böyle? yoksa oyun anlayışı mı budur? yorumlarınızı bekliyorum selamlar. |
Alıntı:
arkadaşım ilk maç için çok şey istemişin.dur bakalım adam 15 gündür maç oynamıyo ve kondisyonu eksik diyolar.tüm bunlar konuşulurken ondan havada amuda kalkmasını istiyemeyiz.biraz sabır! |
böyle teknik adamlara oynayacak yer bulunur, yüzünün gülmediği konusunda ise adamın yapısı bu, ama gol atınca çok sevimli olur, takmayın kafanıza böyle şeyleri, delgado-ricardinho-kleberson üçlüsünün keyfini çıkarmaya bakın... |
Alıntı:
haklısın beklememiz lazım. ama ondan çok iyi futbol bekliyoruz.. |
Alıntı:
|
Ricardinho biraz koşar çaba gösterirse daha iyi olur. süper olur... |
bence bugün süperdi |
valla hepimizi ayağa kaldırdı, süper bi yetenek, defansif yönü az olsa da bizim zaafımız hücumda yaratıcılık zaten, Beşiktaşın bu noktasına zenginlik getireceği çok açık |
ricardinho nun oyuna katkısını bekliyoruz. 90 dakika takımı sırtlamasını gollük paslar atmasını top çalmasını pres yapmasını bekliyoruz.......... peki rico nun daha önce oynadığı maçlarını izleyen varmı? nasıl bir oyun stili var? takıma katkısı ne yöndedir. bilen arkadaşlar yazsın... |
Alıntı:
|
İnşallahhh |
İnŞallah Tek Temennİmİz . Rİco Nun BeŞİktaŞimiza + BİrŞeyler Vermesİdİr... |
valla bu takımı ben sahada tam kadro görmek istiorum bakalım neler olacak o zaman ben en az 3 çekeriz her takıma diorum |
İnŞallah SÜper Olacak. Çok İyİ Olcak Kartalimiz. |
sürekliliği olan bir Rico bu takıma çok şey katar.Hücum gücümüzü arttırmamız lazım,pozisyon sayımızı arttırmamız lazım.O zaman keyif veren bir Beşiktaş izleriz sahada,sağdan soldan bindirmeler,Burak ortadan giriyo falan, deli olduk dün maçta:) |
inşallah delgado burak ve rico bu yıl ligi kasıp kavuracak mutlu sona en sonunda inşallah kartalımız konacak. |
|
şampiyon belli.... |
ikinci kim?? :D |
ikinci kim bilionuz mu kayserispor 3.kim? |
3. de manisa yada trabzon olsun bari:D |
bu kadroyla bu sene ınsallah bu sens sampıyon olacaz |
Türkiye`de Saat: 00:27 . |