![]() |
şimdi şunları söylemem gerekiyor; bende urfa'da bir lise öğrenciyim fen lisesinde öğrenim görüyorum,ilk olarak yaptığınız yorumlar çok yanlış arkadaşlar gelip gördükten sonra böyle yorumlar yaptığınız için utanıcaksınız.Urfa'da yaklaşık 35 bin kişilik bir stat var ve gidip gördüm,mükemmel bir stat,üstelik bu urfaya gelmeniz burdaki binlerce beşiktaşlıyada beşiktaş maçına gitme fırsatı oluşturucak.ayrıca bu stat şu an organizasyon bakımından TÜRKİYE'DEKİ sayılı statlar arasında... VE SON OLARAK YORUMLARINIZI YAPARKEN BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUN BEN BU YORUMLARI BEŞİKTAŞA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM |
ilk yorumları okuduğumda Beşiktaşlılığımdan utandım |
ya ne şanlıurfası izmirde oynasınlar kaç senelerdir hasretiz beşiktaşımıza |
beşiktaş fanatikleri ülkesi (bf ülkesi-bjk) Türkiye'yi Beşiktaş'lılar ülkesi yapalım, maç kavgası,yaralar,bereler olmasın bitsin keyfimize bakalım |
arkadaşlar siz bu bir sorun değilki diyorsunuz ama türkiyeyi beşiktaşlılarla dolu bir ülke yapamamamız genel sorunlarımızdan biridir |
Sorun urfa artvin vs olması değil mesafe ve yorucu olması |
ben şehir şehir dolaşmalarına karşıyım...deplasmanların olmadığı 3-5 şehire gidilebilir aslında...ama abartmamaları lazım... tiyatro turnesi değil bu...hiç yapmasalarda olur... |
pakistanda oynayalım.bu seferde müşerref çağırırsa şaşırmam:) |
bencede olabilir hermaç başka illerde diil ama bazı maçları başka şehirlrde oyanayabiliriz urfada bunlarda biri olabilir... güzel bir şehir ;) |
bence 2-3 maç yaptırılabilir koca bir sezon mümkün değil tabii ki de... |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |