![]() |
Beşiktaş'a maçlarını Şanlıurfa'da yapma önerisi Beşiktaş'a maçlarını Şanlıurfa'da yapma önerisi Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan, gelecek sezon maçlarını Anadolu’nun farklı kentlerinde yapma kararı alan Beşiktaş kulübünü, Şanlıurfa’ya davet etti. Arslan, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’e bir faks çektiklerini bildirdi. Arslan, faksta siyah-beyazlı kulübün, Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri olan Şanlıurfa’da bu yıl hizmete açılması planlanan 30 bin kişilik stadyumda kendi evlerindeki gibi bir ortam sağlanabileceğini belirttiklerini kaydetti. Şanlıurfa’nın, tarihi geçmişi ve kültürüyle her dönem medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ifade eden Arslan, açıklamasında şunları kaydetti: "Gelecek sezon maçlarını Anadolu’nun farklı kentlerinde yapma kararı alan Beşiktaş kulübünü, Şanlıurfa’ya davet ettik. Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri olan siyah-beyazlı ekip, burada maçlarını Urfa halkının misafirperverliğiyle yapabilir. Beşiktaş kulübünün, bu talebimize olumlu yaklaşacağını umut ediyoruz." milliyet.com.tr |
Yok artık ne alaka :D |
herkes talıp gebze urfa ısallah stad yapılırda nerede oynadıgımız onemlı degıl |
Oldu Oldu Artvin , Ardahan , Kars 'takiler de önersin ? |
espri güzeldi güldüm :D:D |
yuh artık yok sınırda maçlar olsun artık |
Kıbrıs'ı da unutmayalım :) |
Alıntı:
|
Öyle demeyin.Ben urfaya 2 yıl önce gittiğimde çok güzel bir stad yapılıyordu.Eminim şimdiye çoktan hazır ve daha da güzel hale gelmiştir.Orda da 1-2 maç yapabiliriz.Sonuçta anadolunun farklı yerinde oynamayı düşünüyorlar.izmir urfa sakarya gibi 1.ligde takımı olmayan ve iyi stadlara sahip yerlerde maç yapabiliriz.Ama inş.kayseride de yapılır.O stadda 30bin beşiktaşlı çok manyak atmosfer yapar. |
kerkükte oyniyalim maclarimizi:D |
Alıntı:
|
Urfa'da yapım aşamasında çok sağlam bir stad var..Büyük kapasiteli bir stad..Ama yıllardır yapım aşamasında..10 yıl fln oluyordur belki, daha da fazla olabilir..Orayı saymazsak; 11 Nisan Şehir Stadyumu çok küçük kalır bizim için..3-5 bin kişilik bir stad..Zemin fln da çok kaliteli değil..En azından değildi..Bu yüzden çok mantıklı olmaz Urfa.. Ama yine de dalga konusu olacak bir haber değil bence..Sonuçta Şanlıurfa'da da Beşiktaşlılar mevcut..Hem de fazlasıyla..Ordakiler de insan yani..Kars, Ardahan'dakiler gibi..Urfaspor kulübü başkanı yapmış girişimini..Kabul görürse Urfa kazanıcaktır..Maddi yetersizlikten dolayı kendi kentinin dışına çıkamayan insanlar da hayranı oldukları, aşık oldukları takımı izlemenn keyfini yaşayacaklardır..Bu bağlamda 1 maç Urfa'da oynanabilir..Sevecen, sıcak kanlı bir halkı var ŞanlıUrfa'nın..Olursa o yönden sıkıntı oluşmaz yani.. |
Alıntı:
|
daha neler ya türkiyede stad kalmasa başka belki o zaman olurdu |
Alıntı:
Neden bu kadar uzak Urfa? Neden olmasın? |
Arkadaşlar biraz terbiyeli olun güneyde diye urfayı küçümsemeyin ayıptır . Urfaya yeni stad yapıldı 30 bin kişik 1 kaç maç ta orada oynaya biliriz neden olmasın . |
hiç zannetmiyorum istanbuldaki taraftarlar isyan çıkarır bence |
Alıntı:
|
kimsenin hiç bir ili yada ilçeyi küçümsemeye hakkı yoktur yönetim isterse ve o illerden de teklif gelmiş ise neden olmasın bu konuyu çarpıtmadan yorumlarınızı yapın |
olabilir neden olmasin |
Çok ayıp yaa.. Yazdıklarınızı tekrar okuyun arkadaşlar, yakıştırıyorsanız devam edin. 30 bin kapasiteli stad diyorlar, gelirseniz Beşiktaş için her türlü kolaylığı sağlarız, fedakarlığı yaparız. Verdiğiniz karşılığa bakın. Orada Beşiktaş'ın maçına gitmemiş çok insan vardır, çok Beşiktaşlı vardır eminim. Bu onlar için de fırsat olabilir. Çocuk gözüyle Beşiktaş için de.. Aslında böyle şehir şehir dolaşmaya karşıyım ama olacaksa da avantajları da olacak. Beşiktaş'tan çok Beşiktaşlı için. |
Alıntı:
Budur işte...Bravo.. Acaba Urfa'yı küçümseyen arkadaşlar hiç gittiler mi oraya? Tanıdılar mı oranın insanlarını? Yok işte..İsmi Urfa, İsmi Bitlis, Kars...İsimden kaybediyo de mi? İzlenimi iyi değil..Biz büyük şehrdeyiz..Gerisi boş..Takımımızın her maçını izler, hayranı oldğmz her futbolcudan alırız imzayı..Burnmz da bi metre yukarmz da gezer..Urfalı, Siirtli Beşiktaşlılardan bizene.."Yok daha neler, yok artık, esprisi güzeldi, yok kerkükte oynayalm " :) Tam bize, Beşiktaş taraftarına yakışan yorumlar de mi..:) Bravo.. |
belirli bir statda oynanması lazım şehir şehir gezmek yanlış olur |
keske futbolun olmadıgı boyle ıllerde oynansa besıktaslılık ruhu artar urfa erzurum van vs. oynansın ıyı olur bunlar besıktaslılık artar her yerde |
evet bncede en azından çok maç olmasada bir kaç maç da olsa gidilmeli orda oynanmalı diye düşünüyorum |
Muğla'ya gelsinler valla. Türkiyenin En İyi Dünyanın En İyi 3 ncü Çim Zemini Burda... ;) |
ben başkan ın konuşmasını dinledim ve özellikle anadoluda 10 maç yapılacak ve bunların içersinde öncelik süperligte takımı olmayan iller olacak bir kaç tanesi ve her ilde 1 maç olacak kaynak bjk başkanı yıldırım demirören |
Alıntı:
bu şekilde olursa hiç kombine satılmaz... |
ıkınıcı evımız olan kadıkoyde oynayalımmmm nede olsa yabacı degıl o stada :D:DD: |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats: |
şimdi şunları söylemem gerekiyor; bende urfa'da bir lise öğrenciyim fen lisesinde öğrenim görüyorum,ilk olarak yaptığınız yorumlar çok yanlış arkadaşlar gelip gördükten sonra böyle yorumlar yaptığınız için utanıcaksınız.Urfa'da yaklaşık 35 bin kişilik bir stat var ve gidip gördüm,mükemmel bir stat,üstelik bu urfaya gelmeniz burdaki binlerce beşiktaşlıyada beşiktaş maçına gitme fırsatı oluşturucak.ayrıca bu stat şu an organizasyon bakımından TÜRKİYE'DEKİ sayılı statlar arasında... VE SON OLARAK YORUMLARINIZI YAPARKEN BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUN BEN BU YORUMLARI BEŞİKTAŞA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM |
ilk yorumları okuduğumda Beşiktaşlılığımdan utandım |
ya ne şanlıurfası izmirde oynasınlar kaç senelerdir hasretiz beşiktaşımıza |
beşiktaş fanatikleri ülkesi (bf ülkesi-bjk) Türkiye'yi Beşiktaş'lılar ülkesi yapalım, maç kavgası,yaralar,bereler olmasın bitsin keyfimize bakalım |
arkadaşlar siz bu bir sorun değilki diyorsunuz ama türkiyeyi beşiktaşlılarla dolu bir ülke yapamamamız genel sorunlarımızdan biridir |
Sorun urfa artvin vs olması değil mesafe ve yorucu olması |
ben şehir şehir dolaşmalarına karşıyım...deplasmanların olmadığı 3-5 şehire gidilebilir aslında...ama abartmamaları lazım... tiyatro turnesi değil bu...hiç yapmasalarda olur... |
pakistanda oynayalım.bu seferde müşerref çağırırsa şaşırmam:) |
bencede olabilir hermaç başka illerde diil ama bazı maçları başka şehirlrde oyanayabiliriz urfada bunlarda biri olabilir... güzel bir şehir ;) |
bence 2-3 maç yaptırılabilir koca bir sezon mümkün değil tabii ki de... |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |